• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hadi yaa eminsin dimi baya geliyor o zaman kırmızılar.. Hayırısı böyleymiş canım demekki şuan hayırlı zaman değilmiş bebişin sana en hayırlı zamanda gelicek inşallah🙏🙏🙏♥♥
Kirmizi degil ya simdi baktim yine ama kahverengi akmiyor silince geliyor . Adetim normalde direk gelirdi ya🙄🙄yerlesme cok uzun surer mi

Kirmizi degil ya simdi baktim yine ama kahverengi akmiyor silince geliyor . Adetim normalde direk gelirdi ya🙄🙄yerlesme cok uzun surer mi
Canım yerleşme 3 gün bile sürer bak bir arkadaş az önce yazdı birkaç gün kahverengi leke gelmiş sürekli adet olmamış şimdi test yapmış pozitif. Pede geliyormu sen onu de bi🤗 sadece silince mi geliyor

kız kahverengiyse hala umut var bence en az 3 saat en fazla 3 gun diye yazıyor nette yerleşme kanamasına 😍🤲
Ay az önce yaptım pozitif çıktı şimdi kan verdim sonucu bekliyorum
tebrikler canım sağlıkla ilerlesin inşAllah

Canım yerleşme 3 gün bile sürer bak bir arkadaş az önce yazdı birkaç gün kahverengi leke gelmiş sürekli adet olmamış şimdi test yapmış pozitif. Pede geliyormu sen onu de bi🤗 sadece silince mi geliyor
Ayu insallah pede gelmiyor bisey ama silince var yani geliyor gelmiyor aslinda

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X