- 27 Haziran 2019
- 10.410
- 15.549
- 213
Kandırıyormuyum bilmiyorum halı olmaz olmasın ben bu kandırma isini bir düsünebilirmiyimHangi renk olsun bayan beni kandırmıyorsun umarım çok kırılırım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kandırıyormuyum bilmiyorum halı olmaz olmasın ben bu kandırma isini bir düsünebilirmiyimHangi renk olsun bayan beni kandırmıyorsun umarım çok kırılırım
Babasi sevsin bilisiniAnammmmbili bili sewcen o zmn
![]()
Hadi daha ayin 9 dayiz masallahhhhListede 4 tane cıktı yavrum![]()
Valla küserim bu sefer beni kafaya mı alıyorsunKandırıyormuyum bilmiyorum halı olmaz olmasın ben bu kandırma isini bir düsünebilirmiyim![]()
Yaknda sizin de alicaz guzl haberlerinizi. Hayrli vaktte olsn yeter kiYa bn sen agla die demedim cok hosuma gitti hatirlayinca seni oyuzden insallah hepimizin kuzum ts ederm demekki hamis olunca bn yandim zaten sulu gozluyum iice sapitirim her seye agliomusum![]()
Kara kasli kara gozlu bugday tenli nazik oglumu gorsun kendisi der sana. Ana beeeni eveeeerseeneeebiz cok altin verioz baak
Kiz oglan fark etmez zmninda ablam ogullarini sewerkem afedersiniz cukunu yerim diodu anam bi tuhaf geliodu igrenc fln diodu kardesimBabasi sevsin bilisinigerci babasi da kizlari cok sevio ama bklm
Temmuzda evlenenlerin ayı diyordunuz ya bende temmuzda evlenmiştim bu kadar olur![]()
Yaknda sizin de alicaz guzl haberlerinizi. Hayrli vaktte olsn yeter ki
Ay inan ki goz yasi hazrda beklio. Istem disi akio hemendurduk yere insann aglayasi gelio. Cok pis kafa yapti bende tavsiye ederm
![]()
Ne kacirdim ne verionuz kiz ne dagitilioFotokopisini cekerim koca tarafima cerceveletip vericem![]()
Tilililililillililililiverdim gittiiiiiiiiiiii dünürcüüüüümmmm
![]()
Küsmek yooookkk espiri yaptıydımValla küserim bu sefer beni kafaya mı alıyorsun
Eveet daha sizlerde hamile cıkacaksınızHadi daha ayin 9 dayiz masallahhhh![]()
gebelik seyim cikarsa caglatip dagitcam ister misinNe kacirdim ne verionuz kiz ne dagitilio![]()
Onuda hallettim sayTilililililillilililili kiz anasi altin lafini duyunca herife bilem sormdi ya laa
![]()
Cukunu mukunu kaldrmicam vallaKiz oglan fark etmez zmninda ablam ogullarini sewerkem afedersiniz cukunu yerim diodu anam bi tuhaf geliodu igrenc fln diodu kardesimsimdi iki tane oglu var biri 3 yasina gircek oglum bn nereni yiyim dio bebe yeni konusmaya basladi cutumu ye dio
![]()
Ayy insallah kiz agla agla insallah mutlulukdan aglarsinBen suanda herseye aglıyorum iki yasında bebeler gibi kesin hamileyim![]()
Rezenenin tadi hic guzl deildi diye hatrliormay cok iimis ya arada rezenede ic de bari hem sut yapio hem sakinlestirio iice kafan guzel olsun
![]()
HahahahahahahhahAyy insallah kiz agla agla insallah mutlulukdan aglarsinay gozumde canlandi hamis oluoz hepimiz bi sey dioz herkez aglio cok sinir bozucu bide yanyana oldugumuzu dusunsene ver kumandayi uhu uhu al kumamdayi uhu uhu bn kesin öle olurum ya
![]()
Way kotu kadin ewde kotu polis simdiden belli oldu oglusu ezip kizi tepenize cikartcaniz aaa cok ayip hani nerde esitlik ilk bebe az kalksin bilibilisi nolcakCukunu mukunu kaldrmicam vallasonra sapik olmasn basima mazalllh.
Bizmkisi ilki oglan olsn her seyi ceksin abilik yapsin ii olur diokiza kiyamadi okuz