• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya bn sen agla die demedim cok hosuma gitti hatirlayinca seni oyuzden insallah hepimizin kuzum ts ederm demekki hamis olunca bn yandim zaten sulu gozluyum iice sapitirim her seye agliomusum 😂😂😂😂
Yaknda sizin de alicaz guzl haberlerinizi. Hayrli vaktte olsn yeter ki
Ay inan ki goz yasi hazrda beklio. Istem disi akio hemen 😊 durduk yere insann aglayasi gelio. Cok pis kafa yapti bende tavsiye ederm 😀

Babasi sevsin bilisini 😀😀😀 gerci babasi da kizlari cok sevio ama bklm
Kiz oglan fark etmez zmninda ablam ogullarini sewerkem afedersiniz cukunu yerim diodu anam bi tuhaf geliodu igrenc fln diodu kardesim 😂 simdi iki tane oglu var biri 3 yasina gircek oglum bn nereni yiyim dio bebe yeni konusmaya basladi cutumu ye dio 😂😂😂😂😂

Temmuzda evlenenlerin ayı diyordunuz ya bende temmuzda evlenmiştim bu kadar olur 😃

Hayırlı olsun canm sağlıkla devam etsin hamileliğin hayırlısıyla kucağınıza almak nasip etsin 🙏 Ben kasım da evlendim şansım yok mu yani 🙁😛

Yaknda sizin de alicaz guzl haberlerinizi. Hayrli vaktte olsn yeter ki
Ay inan ki goz yasi hazrda beklio. Istem disi akio hemen 😊 durduk yere insann aglayasi gelio. Cok pis kafa yapti bende tavsiye ederm 😀
😂😂😂😂 ay cok iimis ya arada rezenede ic de bari hem sut yapio hem sakinlestirio iice kafan guzel olsun 😂😂

Kiz oglan fark etmez zmninda ablam ogullarini sewerkem afedersiniz cukunu yerim diodu anam bi tuhaf geliodu igrenc fln diodu kardesim 😂 simdi iki tane oglu var biri 3 yasina gircek oglum bn nereni yiyim dio bebe yeni konusmaya basladi cutumu ye dio 😂😂😂😂😂
Cukunu mukunu kaldrmicam valla 😀😀😀 sonra sapik olmasn basima mazalllh.
Bizmkisi ilki oglan olsn her seyi ceksin abilik yapsin ii olur dio 😀 kiza kiyamadi okuz

Ben suanda herseye aglıyorum iki yasında bebeler gibi kesin hamileyim🤪🤪
Ayy insallah kiz agla agla insallah mutlulukdan aglarsin 😍😍😍😍 ay gozumde canlandi hamis oluoz hepimiz bi sey dioz herkez aglio cok sinir bozucu bide yanyana oldugumuzu dusunsene ver kumandayi uhu uhu al kumamdayi uhu uhu bn kesin öle olurum ya 😂😂😂😂😂

Ayy insallah kiz agla agla insallah mutlulukdan aglarsin 😍😍😍😍 ay gozumde canlandi hamis oluoz hepimiz bi sey dioz herkez aglio cok sinir bozucu bide yanyana oldugumuzu dusunsene ver kumandayi uhu uhu al kumamdayi uhu uhu bn kesin öle olurum ya 😂😂😂😂😂
Hahahahahahahhah🤣🤣🤣🤣🤣 gözümde canlandıda mutlak kader olurmu olur yani🤣🤣🤣🤪

Cukunu mukunu kaldrmicam valla 😀😀😀 sonra sapik olmasn basima mazalllh.
Bizmkisi ilki oglan olsn her seyi ceksin abilik yapsin ii olur dio 😀 kiza kiyamadi okuz
Way kotu kadin ewde kotu polis simdiden belli oldu oglusu ezip kizi tepenize cikartcaniz aaa cok ayip hani nerde esitlik ilk bebe az kalksin bilibilisi nolcak 😂😂😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X