Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hee dagit dagitGebelik testi fotokopisi![]()
Öyle olmasini temenni ediyorum cunku kanamam devam etmiyor au an olsaydı gelirdi aayyyycanım yerleşme kanaması olması yüksek ihtimal bence içini ferah tut L Loriklorik
N Nana Ana hani sen test yapacaktın kuzum yaa yap artık
Kan verdim de daha dusmemis e nabizaHee dagit dagitsen kan verdinmi ? Noldu senn olay merak ve heycan ile bkliorum
![]()
inşallah vardır bebişCikmadi ya ama su an sukur kanamam yok devam etmiyor cok korkuyorum yuregim agzimda atiyor resmen
Allahim insallah guzel sonuc alirsin insallahhhhÖyle olmasini temenni ediyorum cunku kanamam devam etmiyor au an olsaydı gelirdi aayyyy
Kan verdim de daha dusmemis e nabiza
İnşallah cnm bnmde 7 gün var bnde 8 olayım bari![]()
Cıkamadımki canım bi evden cok tembellikten bunlarcanım yerleşme kanaması olması yüksek ihtimal bence içini ferah tut L Loriklorik
N Nana Ana hani sen test yapacaktın kuzum yaa yap artık
Insallah yainşallah vardır bebiş
Insallah yaaaa insalllahhhAllahim insallah guzel sonuc alirsin insallahhhh![]()
yaaa çıkCıkamadımki canım bi evden cok tembellikten bunlar![]()
Kızlar klomen ve catlatma iğnesi neden kaç gün snra test yapmm lazim![]()
İcimde heveste yok hic o soru isareti gitsin diye yapacam ama canım cıkarsam atarım burdan tertemiz bir testyaaa çık
Hadi hadi karpuz kabuğu girdi aklına sende merak edionİcimde heveste yok hic o soru isareti gitsin diye yapacam ama canım cıkarsam atarım burdan tertemiz bir test![]()
Ya adet mi oldun gecikmeli oldu dimi
adet mioldunn
Benimde 26 ekim, 12. 13. Oluruz bizdeBenim regl 26sında bana sıra bile kalmadı![]()
Cok erkencisin kuzum hayırlısı olsun diyelim ne diyelim
Kabukta girse karpuzda girse aklıma beyaz bir sonuc görecegimden eminim gibiyimHadi hadi karpuz kabuğu girdi aklına sende merak edion![]()