- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ciddi misin canım yerleşme olamaz mıKızlar beni yanıltmadı vücudum erken yumurtlama sonucu erken regl oldum bugünü birinci gun olarak kaydediyorum leke geldi demin tuvalette
Sanmıyorum kuzuum adettir muhtemeln yuma gore ya bugun ya yarindi zaten regl tarihi oldum demek ki benm erken yumurtlama olunca reglim öne geliyor değişiyor bi kac ay daha tescillemistimCiddi misin canım yerleşme olamaz mı
Evet asilama olmustum canim erken geldi cunku asilamada yumurtalar erken gelistirildigi icin erken gelebiliyor reglLorik regl mi oldun canım sen aşılama yaptırmamış miydin. Birde senin bat 14 ekim degilmiydi ikimizin batlar aynı tarihti sanki
Elbette artik oyle diyip geciyoruz.Hayırlısı o zaman canım vardır bir zamanı![]()
Ya Allah rqzi olsun insallahİnşallah inşallah en kısa zamanda alırsın bebişin haberini. En iyisini yapacaksınız bu bebek fikrinden azıcık uzaklaşıp eşinle kendine vakit ayır. Her şeyin vakti zamanı vardır. Rabbim vakti gelince verecektir
![]()
Anladım canım hayırlısı Kasım a inşallah güzel haberlerle gelirsinSanmıyorum kuzuum adettir muhtemeln yuma gore ya bugun ya yarindi zaten regl tarihi oldum demek ki benm erken yumurtlama olunca reglim öne geliyor değişiyor bi kac ay daha tescillemistim
Hayirlisi olsun uzulme sakin zamani var elbetteKızlar beni yanıltmadı vücudum erken yumurtlama sonucu erken regl oldum bugünü birinci gun olarak kaydediyorum leke geldi demin tuvalette
Kuzu sende yerleşme kanamadı oldumuCiddi misin canım yerleşme olamaz mı
Oldu canım çok çok az ama peçeteye geldi sadeceKuzu sende yerleşme kanamadı oldumu
Anladım canım hayırlısı Kasım a inşallah güzel haberlerle gelirsin![]()
Yok üzülmedim cidden nasip değilmiş bu ay hiç bisey yapmicam zaten spora da baslicamHayirlisi olsun uzulme sakin zamani var elbette![]()
Benim öyle oldu işte tam üç yaş oluyor kızımla arasında tabi Rabbim sağ Salim kucağıma almayı nasip etsinBi de tutarmışAbisiyle aynı ay doğumlu olacak tam 4 sene olacak aralarında
![]()
Ben de adet olunca spora başlamayı düşünüyordum. Yalnız adet olunca doktora gitmem gerekiyordu tüp bebek tedavisi için, ikinci ya da üçüncü günü. Ona göre randevu almıştım. Şimdi adet olursam o iş yatacak gibi bu ay.Yok üzülmedim cidden nasip değilmiş bu ay hiç bisey yapmicam zaten spora da baslicam
Hayırlısı olsun canım artık yapacak hiç bisey yok inan benim adıma yum haftasını deli gibi değerlendirdik yine olmadı nasibimizde yok demek kiBen de adet olunca spora başlamayı düşünüyordum. Yalnız adet olunca doktora gitmem gerekiyordu tüp bebek tedavisi için, ikinci ya da üçüncü günü. Ona göre randevu almıştım. Şimdi adet olursam o iş yatacak gibi bu ay.
Benim öyle oldu işte tam üç yaş oluyor kızımla arasında tabi Rabbim sağ Salim kucağıma almayı nasip etsinBi de tutarmışAbisiyle aynı ay doğumlu olacak tam 4 sene olacak aralarında
![]()
Çok soruyorum ama adete kaç gün kala :)Oldu canım çok çok az ama peçeteye geldi sadece
Yani düşününce ben de öyle diyorum. Normalde erken adet olmam ama tam da tedavi için gün aldığım bu ay böyle oluyorsa zamanı gelmemiş demek ki. Allah hayırlısını versin hakkımızda.Hayırlısı olsun canım artık yapacak hiç bisey yok insan benim adıma yum haftasını deli gibi değerlendirdik yine olmadı nasibimizde yok demek kiartık çabalamiycam olmiyck diye düşüncem