• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Lorik regl mi oldun canım sen aşılama yaptırmamış miydin. Birde senin bat 14 ekim degilmiydi ikimizin batlar aynı tarihti sanki
Evet asilama olmustum canim erken geldi cunku asilamada yumurtalar erken gelistirildigi icin erken gelebiliyor regl 🤗
Hayırlısı o zaman canım vardır bir zamanı🤗
Elbette artik oyle diyip geciyoruz. 🤗 yoksa kendimi yirtsam da gelecegi yoksa gelmez
İnşallah inşallah en kısa zamanda alırsın bebişin haberini😍. En iyisini yapacaksınız bu bebek fikrinden azıcık uzaklaşıp eşinle kendine vakit ayır. Her şeyin vakti zamanı vardır. Rabbim vakti gelince verecektir 🙏🙏🙏😍
Ya Allah rqzi olsun insallah 🤲🤲😘😍 hep bebek hep bebek aetik biktim ya vallaha olmuyorsa vardir bi hayir . Afedersiniz her iliski de korkuyla yapiyorduk acaba tutmus mudur zarar verir miyiz diye diye dogru düzgün bisey olmuyordu. 🤣

Sanmıyorum kuzuum adettir muhtemeln yuma gore ya bugun ya yarindi zaten regl tarihi oldum demek ki benm erken yumurtlama olunca reglim öne geliyor değişiyor bi kac ay daha tescillemistim
Anladım canım hayırlısı Kasım a inşallah güzel haberlerle gelirsin🙏🥰

Benim ateş 36.2 ye düştü yarın en geç regl olurum 🤦‍♀️ biliydim böyle olacagını 😂 neyse öbür aya kısmet 🤭 şu süt buharını yapacagım ne zaman yapılıyordu bilen varmı iltihap varsa iyi gelir diyorlar ya bilen yazsın ben unutmuşum rahim ne zaman aşşagıda oluyordu ovu günleri mi?

Yok üzülmedim cidden nasip değilmiş bu ay hiç bisey yapmicam zaten spora da baslicam
Ben de adet olunca spora başlamayı düşünüyordum. Yalnız adet olunca doktora gitmem gerekiyordu tüp bebek tedavisi için, ikinci ya da üçüncü günü. Ona göre randevu almıştım. Şimdi adet olursam o iş yatacak gibi bu ay.

Ben de adet olunca spora başlamayı düşünüyordum. Yalnız adet olunca doktora gitmem gerekiyordu tüp bebek tedavisi için, ikinci ya da üçüncü günü. Ona göre randevu almıştım. Şimdi adet olursam o iş yatacak gibi bu ay.
Hayırlısı olsun canım artık yapacak hiç bisey yok inan benim adıma yum haftasını deli gibi değerlendirdik yine olmadı nasibimizde yok demek ki 🙄🤷‍♀️ artık çabalamiycam olmiyck diye düşüncem

Eşimin hisleri kuvvetli galiba ilkinde de yok kasıma kadar bekle dediydi kasımda olcak olcak dedi hakkaten oldu 😂 aha yine kasıma bekle diyordu 🤭 bakalım bu ay kendimi derslere vericem çıksın aklımdan böyle stres yordu beni ya dışarıdan da baskı çok bir süre kimseye gitmicem

Hayırlısı olsun canım artık yapacak hiç bisey yok insan benim adıma yum haftasını deli gibi değerlendirdik yine olmadı nasibimizde yok demek ki 🙄🤷‍♀️ artık çabalamiycam olmiyck diye düşüncem
Yani düşününce ben de öyle diyorum. Normalde erken adet olmam ama tam da tedavi için gün aldığım bu ay böyle oluyorsa zamanı gelmemiş demek ki. Allah hayırlısını versin hakkımızda.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X