• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnsallah hemen tutar canm 🤲😇 Bende yaptırdım geçen ay tutmadı :( Bidaki regl de olursam yine düşünüyo gibiyiz bakalım
Walla bilmiorum insallah olur hepimizin hayirli saglikli ewlatlari olur hemencik ama ruya diolar ya bnde bu ay o kadar sık ruya goruorumki bebek hamis oldugumu ttesti bilmiorum gecen kayin babami gordum bize ew bakin dedi kardesimi gordum bnide bocek issirdi kardesimle o hafta tartistik bn ruyamda kimi goruosam kesin biseyi cikio o hafta kesin diom bi bebek cikmadi 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Ay inşallah. 🙏🙏🙏 Hiç umudum yok ama inşallah ya. Bu batma öyle ince bir nokta gibi ki, aynı yerde ve aralıklı aralıklı dün akşamdan beri oluyor. Ben hamilelikte yumurtalıklarda batma oluyor sanıyordum. Yerleşmede olabilir mi ki? Bunu hissedebilir miyiz? 🙄
Evet ben 2 kere hissettim aynı dediğin gibi.ama kimyasal gebelik oldu malesef benim ikiside.simdi bir umut bekliyorum bat 15 i.senin kaçı batin

Bu ay hami olsam varya hem eşimin dogum gunu hemde evlilik yildonumunuz çok güzel hediye olur ama nerde hiç sanmam valla bu arada çok hafif bel ağrısı geldi ve gitti 3 dk filan sanki çok yorulmusum da o yüzden ayrılış gibiydi hissi

Hadi yaa :/ inşallah yakın zamanda nasip olur
sanmıyorum kuzu artk bu ay nerdeyse boş günümüz yoktu iki döngü qrasi 20 gun oldu 5 günü adetten dokayi bostu 10 gun ilişki olmuş 5 gun olmamış ama tutmadı olmayacak demek ki Rabbim olmayanlara nasip etsin insAllah ben vazgeçiyorum artık yoruldum nasibimizde yok demek ki
Kizlar giremedim 2 gundur kac hamis oldu ekimde valla benim etrafimda hamisler cogaldi sira sende diyorlar hemde ins hayirlisi bakalim diyorum tabi icimde kan agliyor
Oyle insanın ağzına kürekle vurasim geliyor onlardan biliyoruz ya biz

sanmıyorum kuzu artk bu ay nerdeyse boş günümüz yoktu iki döngü qrasi 20 gun oldu 5 günü adetten dokayi bostu 10 gun ilişki olmuş 5 gun olmamış ama tutmadı olmayacak demek ki Rabbim olmayanlara nasip etsin insAllah ben vazgeçiyorum artık yoruldum nasibimizde yok demek ki

Deniyoruz olmuyor etmektense hayirlisi demek daha iyi artık yapmıyorum eşim zaten direk kısmet hayirlisi yasa diyor kapatıyor 😅

Evet ben 2 kere hissettim aynı dediğin gibi.ama kimyasal gebelik oldu malesef benim ikiside.simdi bir umut bekliyorum bat 15 i.senin kaçı batin
16sı ama bugün yarın olacak gibiyim, kahverengi akıntı başladı canım. İnsallah senden güzel haberi alırız. 🙏

Demiştim ya bu ay bir garibim anlamsız sevinçliyim diye ilk tathliller güzel şimdi adeti bekliyorum hormonların bakılacak insan bebek diye bekler ben adet diye kafa 1 milyon 😃9 gün önceden kasım ağrım başladıysa kesin yakın regli gelecektir 😏 geçen ayda oldu gerçi regli ve gebelik belirtileri aynı o yüzden aklıma gelen regli oluyor hayirlisi ama zaman geçmek bilmiyor

Herşeyin yeri zamanı bellidir, belkide biraz ara vermek rahatlamak acısından iyi olur, her zaman hayırlısını isteyerek duaya devam inşallah

Bu ay hami olsam varya hem eşimin dogum gunu hemde evlilik yildonumunuz çok güzel hediye olur ama nerde hiç sanmam valla bu arada çok hafif bel ağrısı geldi ve gitti 3 dk filan sanki çok yorulmusum da o yüzden ayrılış gibiydi hissi
Benimde evlilik yıldönümü bu ay da bende bi umut bekliyorum

Herşeyin yeri zamanı bellidir, belkide biraz ara vermek rahatlamak acısından iyi olur, her zaman hayırlısını isteyerek duaya devam inşallah
Yorum bile yapmak istemiyorum artik gerçekten Allah büyük eşimde dışına vuruyor artık bqya üzüldüğünü yüzüne söyleyince dayanamayıp ağlıyorum mesaj attım demin 🙄🤷‍♀️
Elimdeki 10 günlük hayit hapını da bitirip ilaclari da birakicam artk

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X