• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eli maşalı hatun, maşallah maşallah erkeklere yüz vermeye gelmez iyidir böyle 😀 ama yazık bebeği görsün kız götür doktora ☺
Dogunca bol bol gorur gece baksinda anlasin nasil biseymisss 😂😂 ben goturmesemde o deli bi sekilde bulur beni ben corumda okurken taaa 18 saat yol geldi buldu telefonunu acmadim diye normal degil benim koca

Aynisini bende yasiyorum valla hatta bugun doktora gidicektim bu yuzden bazen belimede vuruyo herkes normal diyo bilemedim biraz daha artarsa sanirim acile gidicem ama daha keseyi gormeye gitmedim doktora onlar bakar mi ki acilde onu da bilemedim
Kiz siz ne kdr takiosunuz bole seyleri. Gayet norml tabikim 😀 bebik var icerde. Buyuyp gelisio agri olur tabiki. Rahim de buyuyo bide. Agridi mi oturun ya da uzanin elinizle ovalayin.

Kiz siz ne kdr takiosunuz bole seyleri. Gayet norml tabikim 😀 bebik var icerde. Buyuyp gelisio agri olur tabiki. Rahim de buyuyo bide. Agridi mi oturun ya da uzanin elinizle ovalayin.
Bebek dusucek demeseydi doktor olucak kadin zerre takmazdim belki her wc de kalkip kontrol ediyorum kan var mi diye kan gormemek icin dua ediyorum psikolojimi bozdu kadin

Adet döngün kaç gün ve düzenli mi? Ben de pik görünce kesin çatlıyor sanıyordum
25 gün. Ve evet düzenli. 1 yıl oldu korunmuyoruz ve üç dört ay ovülasyon takip ettim evde idrar kitiyle, bir türlü hamile kalamayınca doktora gittim 5 ay önce falan. Gördük ki çatlamıyor :(

İyi sayılırım kuzum biraz üşütmüşüm midem kötü, yorgunluğu da atamadım yarın 11e kadar uyumayı planlıyorum bakalım ancak kendime gelirim 😀 sen nasılsın dinlenmeye devam mı?
Oyyy geçmiş olsun kuzum haftasonu miss dinlen bol bol valla keyfime diyecek yok akşama kadar yatıyorum kocam yemek yapıp hazırlıyor bu hamilelik çok güzelmiş tabi bnm herif inşallah hamileyimdir bu arada 9 ay dayanmaz isyan eder yakında 😀

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X