- 15 Mayıs 2019
- 2.982
- 3.823
- 53
Kıız belli olmaz benimde 1 hafta kaldı bataAlla allaaa keşke olsaa yaa ama benim yumurtlamadan 6 gün geçti dahakeşkem gebe olsak
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kıız belli olmaz benimde 1 hafta kaldı bataAlla allaaa keşke olsaa yaa ama benim yumurtlamadan 6 gün geçti dahakeşkem gebe olsak
![]()
Kız yazık adama ultrasyonda oda görsün heves ediyodur şimdi hiç konuşmazsan götürürüm deGelmesin istemez valla o yanimda oldu mu geriyo beni daha cok agriyo kasiklarim![]()
Cok hevesleniyosa hamile kalsin oda gitsin zaten bidahaki cocugu ona yapicamKız yazık adama ultrasyonda oda görsün heves ediyodur şimdi hiç konuşmazsan götürürüm de![]()
Nasıl olacak o işCok hevesleniyosa hamile kalsin oda gitsin zaten bidahaki cocugu ona yapicam![]()
Eli maşalı hatun, maşallah maşallah erkeklere yüz vermeye gelmez iyidir böyleValla yiyosa cekmesin kendi istedi benide o ikna etti dagitirim agzini burnunu onun![]()
Ben bilmem arastirsin bulsun anacim herkesle kavga ediyorum iki haftadir tutamiyorum kendimi fasulye beni canavara cevirdiNasıl olacak o iş![]()
Senden nasıl bişey çıkacak çok merak ediyorum vallaBen bilmem arastirsin bulsun anacim herkesle kavga ediyorum iki haftadir tutamiyorum kendimi fasulye beni canavara cevirdi![]()
Dogunca bol bol gorur gece baksinda anlasin nasil biseymisssEli maşalı hatun, maşallah maşallah erkeklere yüz vermeye gelmez iyidir böyleama yazık bebeği görsün kız götür doktora ☺
İyi sayılırım kuzum biraz üşütmüşüm midem kötü, yorgunluğu da atamadım yarın 11e kadar uyumayı planlıyorum bakalım ancak kendime gelirim
İnsallah insan cikar tek duam oSenden nasıl bişey çıkacak çok merak ediyorum valla![]()
Bilemedim ki yaa bende bir düşündüm aslında o ağrıyı çekince ama daha erkendir imkan vermedim bekleyip görcemKıız belli olmaz benimde 1 hafta kaldı bata
Kiz siz ne kdr takiosunuz bole seyleri. Gayet norml tabikimAynisini bende yasiyorum valla hatta bugun doktora gidicektim bu yuzden bazen belimede vuruyo herkes normal diyo bilemedim biraz daha artarsa sanirim acile gidicem ama daha keseyi gormeye gitmedim doktora onlar bakar mi ki acilde onu da bilemedim
Bebek dusucek demeseydi doktor olucak kadin zerre takmazdim belki her wc de kalkip kontrol ediyorum kan var mi diye kan gormemek icin dua ediyorum psikolojimi bozdu kadinKiz siz ne kdr takiosunuz bole seyleri. Gayet norml tabikimbebik var icerde. Buyuyp gelisio agri olur tabiki. Rahim de buyuyo bide. Agridi mi oturun ya da uzanin elinizle ovalayin.
25 gün. Ve evet düzenli. 1 yıl oldu korunmuyoruz ve üç dört ay ovülasyon takip ettim evde idrar kitiyle, bir türlü hamile kalamayınca doktora gittim 5 ay önce falan. Gördük ki çatlamıyorAdet döngün kaç gün ve düzenli mi? Ben de pik görünce kesin çatlıyor sanıyordum
Oyyy geçmiş olsun kuzum haftasonu miss dinlen bol bol valla keyfime diyecek yok akşama kadar yatıyorum kocam yemek yapıp hazırlıyor bu hamilelik çok güzelmiş tabi bnm herif inşallah hamileyimdir bu arada 9 ay dayanmaz isyan eder yakındaİyi sayılırım kuzum biraz üşütmüşüm midem kötü, yorgunluğu da atamadım yarın 11e kadar uyumayı planlıyorum bakalım ancak kendime gelirimsen nasılsın dinlenmeye devam mı?
Canım yumurtlamayı ben çatladıktan itibaren hesapladım doğrudur dimi yoksa pik oldugu gün mü hesaplanıyorKıız belli olmaz benimde 1 hafta kaldı bata
Hadi hayırlısı canım.....Yok daha beş gün var adetime.
Sana çok çektirecek belliİnsallah insan cikar tek duam okiz karnimin ustune yatinca kalbim karnimda atiyo
![]()
Ben erkek hissediyorum bizim bi calisanda erkek bence dedi uyuz kocam kizim diye seviyo sende kiz dedin bakalim nolcakSana çok çektirecek bellirahatsız oluyodur belkim fasulya hanım diyesim geldi
![]()