• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Rica edebilirsin bence doktorundan bi arkadaşın böyle böyle oluyormuş benim de mi öyle acaba takip mi etsek diye. Boşu boşuna geçmiş resmen benim 1 yılım :KK43: insan sinir oluyor böyle olunca
Evet olabilir ama çatlayıp çatlamadığını görmesi de zor yaa.. genelde yumurtanın boyutu ölçülüyor çatlatma iğnesi yapılmadıysa sonraki günlerde nasıl anlaşılıyor ki, her gün gitmek mi gerekiyor, izin alıp gitmek de sorun

Hahhhahah siz çok ayrılıp barışmışsınızdır kesin 😀
Yok hic ayrilmadik ben bi kere bunun yuzune telefon kapattim o zaman ogrenciydim yine ortak arkadasimiza arattirmis dedim agliyorum kapat telefonu tuba noldu dedi dedim ayrildik o da geri bunu aramis kardesim gecmis olsun ayrilmissiniz diye yazik o zaman okuyodu cebindeki telefon faturasinin parasiyla yanima geldi bende kyk da misafir kaliyodum bulamasin diye ogrenmis kyk da anons gectirdi zeyzey telefonunu acsin demis hahahaa 😂😂

Yok hic ayrilmadik ben bi kere bunun yuzune telefon kapattim o zaman ogrenciydim yine ortak arkadasimiza arattirmis dedim agliyorum kapat telefonu tuba noldu dedi dedim ayrildik o da geri bunu aramis kardesim gecmis olsun ayrilmissiniz diye yazik o zaman okuyodu cebindeki telefon faturasinin parasiyla yanima geldi bende kyk da misafir kaliyodum bulamasin diye ogrenmis kyk da anons gectirdi zeyzey telefonunu acsin demis hahahaa 😂😂
Ya adam yollara düşmüş senin için sen laf et halen 😀

Bilemedim ki yaa bende bir düşündüm aslında o ağrıyı çekince ama daha erkendir imkan vermedim bekleyip görcem🤔 az kalmış seninde valla yakında belli olur canım😍
Bilmiyorum yaa hani her zamanki bi ağrı değil ama hayal kırıklığı payıda bırakıyorum tabi senin bat kaç

Bilmiyorum yaa hani her zamanki bi ağrı değil ama hayal kırıklığı payıda bırakıyorum tabi senin bat kaç
Aynen canım ama ağrı yine girdi 1 saattir yoktu böyle değişik bir ağrı ya canım benim bat pek belli olmuyor ya düzensiz oldugu için mesela geçen ay 52.gün oldum

Çok aşık sana belli yoksa senin bu canavarlıklarına dayanmazdı adam yurdundan yuvasından olmuş senin için sen halen çemkiriyosun 😀
He bak orasi dogru yurdundan olduu teee trabzondan aldim getirdim 😂😂 laz inadini kirdimda getirdim 😂😂 cemkirmek benim ata sporum hatta ilk cemkirmeyi benim buyuk buyuk dedelerim bulmus 😂😂

He bak orasi dogru yurdundan olduu teee trabzondan aldim getirdim 😂😂 laz inadini kirdimda getirdim 😂😂 cemkirmek benim ata sporum hatta ilk cemkirmeyi benim buyuk buyuk dedelerim bulmus 😂😂
Ya kıymet bikmen lazım bu devirde zor öle erkeği bulmak 😀 Allah seni seyyar teyyar mıydı o biz bulduk patladı gitti de tam olsun 😀😀😀

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X