- 3 Temmuz 2019
- 7.220
- 8.435
- 118
- 29
10günde sonuc vermiş demekki ne güzel benimde çatlamanın üzerinden 6 gün geçti. Bu arada belirtin varmı1 ekimde çatladı 10 gün oluyor
Benim gebeliklerim sorunlu geçiyor o yüzden erken öğrenmek istiyorum yoksa beklerdim, yarin bir test daha yapayim ona gore de kan veririm insallahCanm bu gebelik testiyse 2. cizgi var yani gebelik olusuyo bence ve pik uzerinden 11. günse ovu gebelikten dolayı da koyulaşıyo olabilir bence yarın yapma pazar yada p.tesi ilk idrarla gebelik testi yap bat tarihin 14 ekim miş zaten
Gecen aylarda daha fazlaydi aslinda belirti. Şuan bel agrım var biraz, karnımın alt kısmında gerginlik oluyor arada ve bazende kasik batması.10günde sonuc vermiş demekki ne güzel benimde çatlamanın üzerinden 6 gün geçti. Bu arada belirtin varmı
Benim gebeliklerim sorunlu geçiyor o yüzden erken öğrenmek istiyorum yoksa beklerdim, yarin bir test daha yapayim ona gore de kan veririm insallah
Inşallah sanada ve tüm bekleyenlerede nasip olur :)10günde sonuc vermiş demekki ne güzel benimde çatlamanın üzerinden 6 gün geçti. Bu arada belirtin varmı
Amin amin inşallah, veririm tabiO zaman sen daha iyisini bilirsin kuzum inşallah gebelik vardır ve sorunsuz ilerler hayırlısıyla sağlıkla inşallah bize de haber ver
Anladım canımbenimde bugün kasığımın biraz üstünde bir ağrı var belime doğru vuruyor çok fenaGecen aylarda daha fazlaydi aslinda belirti. Şuan bel agrım var biraz, karnımın alt kısmında gerginlik oluyor arada ve bazende kasik batması.
Gercktn miAskere nereye gidecek canımhiç bahsetmedim size ama bende askerim astsubayim ben.
Sağol canım amin inşallahh kaçıncı bebiş ilk miydiInşallah sanada ve tüm bekleyenlerede nasip olur :)
Benim bundan önceki gebeligimde pikten 1 hafta sonra karnımın altında bi ağırlık bi gerilme hissetmiştim ama sonra azalmıştı ve gebe olduğumu öğrenmiştim yine bunda da 1 hafta sonra aynısı oldu tek şüphelendiğim oydu yoksa diğer belirtiler hep oluyordu.Anladım canımbenimde bugün kasığımın biraz üstünde bir ağrı var belime doğru vuruyor çok fena
Öylemi canım işte bende de var geriliyor böyle sanki biri çekiştiriyo gibi bazen geöiyor sonra yine oluyor bıçak kesiyor gibi. Anladım canım keşke bebiş olsaBenim bundan önceki gebeligimde pikten 1 hafta sonra karnımın altında bi ağırlık bi gerilme hissetmiştim ama sonra azalmıştı ve gebe olduğumu öğrenmiştim yine bunda da 1 hafta sonra aynısı oldu tek şüphelendiğim oydu yoksa diğer belirtiler hep oluyordu.
Belimin kenarına doğru oluyor ama benimÖylemi canım işte bende de var geriliyor böyle sanki biri çekiştiriyo gibi bazen geöiyor sonra yine oluyor bıçak kesiyor gibi. Anladım canım keşke bebiş olsa
Yok zaten bnde öle dusunuorum zaten yok kzum pazartesi gitcem belki o zmn verir igne fln yumurtalara bakcaklarmisBen adetin yakın die anladım öyle çabuk hamilelik belli olmaz tabii
Ayy inşallah geniştir yaaa, beklemesi cook zor biliyorum kendimden, inşallah hayırla sonuçlanırÖylemi canım işte bende de var geriliyor böyle sanki biri çekiştiriyo gibi bazen geöiyor sonra yine oluyor bıçak kesiyor gibi. Anladım canım keşke bebiş olsa
Yok cnm bnm kaptirmiorum sadece insan bilmedigi seyleri soruo ilac asilama bunlari ilk kez yasicam ve adet olucakmisim gibi belirtilerim olunca bi tedirgin oldum oyuzden ts ederim insallah olumlu sonuc alirim ve insallah evlat atesiyle yanan her anne saglikli hayirli evlat nasip olurilaç etkisi diye düşünüyorum daha regl ine var çünkü bide aşılama olcaksın dimi sakin kaptırma kendini hemen hemen hamilelik belirtileri yasiyosun çünkü inşallah hamilelik olusurda
Eveeet geliyor senin deeeBöyle cıktı sonuç bana çizgi var gibi geldi ama yarın sabah tekrarliycam inşallah
Oo çok güzelGercktn mikaradenize yolluyorm. Azcuk guzl hava alsun gelsun kafasi acilir
Ben yazın 2 kere denedim.2sinde de hamile kaldım.ikisi de kimyasalla sonuçlandı.gecen ay ilk defa hamile kalmadim coraspirin kullandigim için sanirim 3 gün önceden adetim geldi.bir de bu ay işte.4 deneme 2 si hüsran biri negatif
Inşallah geliyordur:))Eveeet geliyor senin deee5. Hamisimizzz hayrli ugurlu olsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?