Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canm bu gebelik testiyse 2. cizgi var yani gebelik olusuyo bence ve pik uzerinden 11. günse ovu gebelikten dolayı da koyulaşıyo olabilir bence yarın yapma pazar yada p.tesi ilk idrarla gebelik testi yap bat tarihin 14 ekim miş zaten
Benim gebeliklerim sorunlu geçiyor o yüzden erken öğrenmek istiyorum yoksa beklerdim, yarin bir test daha yapayim ona gore de kan veririm insallah

10günde sonuc vermiş demekki ne güzel benimde çatlamanın üzerinden 6 gün geçti. Bu arada belirtin varmı
Gecen aylarda daha fazlaydi aslinda belirti. Şuan bel agrım var biraz, karnımın alt kısmında gerginlik oluyor arada ve bazende kasik batması.

Benim gebeliklerim sorunlu geçiyor o yüzden erken öğrenmek istiyorum yoksa beklerdim, yarin bir test daha yapayim ona gore de kan veririm insallah

O zaman sen daha iyisini bilirsin kuzum inşallah gebelik vardır ve sorunsuz ilerler hayırlısıyla sağlıkla inşallah bize de haber ver

Anladım canımbenimde bugün kasığımın biraz üstünde bir ağrı var belime doğru vuruyor çok fena
Benim bundan önceki gebeligimde pikten 1 hafta sonra karnımın altında bi ağırlık bi gerilme hissetmiştim ama sonra azalmıştı ve gebe olduğumu öğrenmiştim yine bunda da 1 hafta sonra aynısı oldu tek şüphelendiğim oydu yoksa diğer belirtiler hep oluyordu.

Öylemi canım işte bende de var geriliyor böyle sanki biri çekiştiriyo gibi bazen geöiyor sonra yine oluyor bıçak kesiyor gibi. Anladım canım keşke bebiş olsa

Öylemi canım işte bende de var geriliyor böyle sanki biri çekiştiriyo gibi bazen geöiyor sonra yine oluyor bıçak kesiyor gibi. Anladım canım keşke bebiş olsa
Ayy inşallah geniştir yaaa, beklemesi cook zor biliyorum kendimden, inşallah hayırla sonuçlanır

ilaç etkisi diye düşünüyorum daha regl ine var çünkü bide aşılama olcaksın dimi sakin kaptırma kendini hemen hemen hamilelik belirtileri yasiyosun çünkü inşallah hamilelik olusurda
Yok cnm bnm kaptirmiorum sadece insan bilmedigi seyleri soruo ilac asilama bunlari ilk kez yasicam ve adet olucakmisim gibi belirtilerim olunca bi tedirgin oldum oyuzden ts ederim insallah olumlu sonuc alirim ve insallah evlat atesiyle yanan her anne saglikli hayirli evlat nasip olur

ALİ İMRAN Suresi 38. ayet
Hunâlike deâ zekeriyyâ rabbeh(rabbehu), kâle rabbi heblî min ledunke zurriyyeten tayyibeh(tayyibeten), inneke semîud duâ’(duâi).
Orada Zekeriya Rabbine dua etti: “Rabbim! Bana katından temiz bir nesil bahşet. Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin” dedi.

Son düzenleme:

İnşallah en kısa sürede gelir bebeklerimiz canım
Ben 10 aydır hiç kalamadım hamile en azından sen kalabildiğini biliyorsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…