Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Doktora bi gideyim de dusuk tehlikesi var mi yok mu bakalim bi bu kadin onune gelene dusuruceksin diyomus muayne bile etmiyomus bugun sikayetlerini okuduk ama biz yinede doktora gidene kadar girmicez ondan sonra doktor ne derse o ♥
Hiç ona gitme o zaman daha iyi birini bul mutlaka bu süreçte seni anlayan ve moral verebilen doktor çok önemli, ben kendi doktorumu bulana kadar 6 7 tane degistirdim.

Iyi geceler kızlar, ben ovu testi ile takip yapıyorum ve pik olduktan sonrada devam ettim yine çatlar mi acaba diye çünkü bu ay erken çatladı biraz ve bugün pik oluşunun 11.günü yine test yaptım ve baya koyu gibi cıktı şimdi aticam size sonucları:)

Laboquik te tam belli olmuyor ama ınstagramda aldiğimda daha iyi belli oluyor. Bu testler pikten sonraki 11.günün

Eklentiler

• 20191011_235629.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 74
İki kere yumurtlama olabilir belki canım

Ama adet olucak misin gibi seyler yasiorum hele goguslerim cok acio normalmi cok tuhaf

ilaç etkisi diye düşünüyorum daha regl ine var çünkü bide aşılama olcaksın dimi sakin kaptırma kendini hemen hemen hamilelik belirtileri yasiyosun çünkü inşallah hamilelik olusurda

Böyle cıktı sonuç bana çizgi var gibi geldi ama yarın sabah tekrarliycam inşallah

Canm bu gebelik testiyse 2. cizgi var yani gebelik olusuyo bence ve pik uzerinden 11. günse ovu gebelikten dolayı da koyulaşıyo olabilir bence yarın yapma pazar yada p.tesi ilk idrarla gebelik testi yap bat tarihin 14 ekim miş zaten

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…