Canım ya ben de senle aynı durumdayım.Benim de 5 haftadan sonra düşüyor.Sanki siliklesmis gibi görünüyor.Belki testlerden kaynakli bir farkliliktir.insallah öyledirMerhaba kızlar iki düşüğüm var bu üçüncü sorun kimse bilmiyor hamile kalabiliyorum ama 5haftadan sonra ilerlemiyor Çarşamba ilk testimi yaptım silik çıktı sonra koyulaştı ve bu öğlen yine silik çıktı yine düşük yapıyorum diye endişeleniyorum fotolara bir bakarmısınız
Ah canım ya haklısın da , her seferinde hamile olduğuna sevinip düşük yapmak çok zor.ben smdi 2 çizgi görsem sevinemem bile.İnşallah en kısa sürede gelir bebeklerimiz canım
Ben 10 aydır hiç kalamadım hamile en azından sen kalabildiğini biliyorsun
Ah canım ya haklısın da , her seferinde hamile olduğuna sevinip düşük yapmak çok zor.ben smdi 2 çizgi görsem sevinemem bile.
Ay canım hamilesin çok belli çizgiBöyle cıktı sonuç bana çizgi var gibi geldi ama yarın sabah tekrarliycam inşallah
inşallah canım.valla bacak agrisini da duymuştum ama net bir belirti diyemeyiz tabiİnşallah bu ay tutunur bebişin
benimde bacak ağrım başladı bu sabah bi belirti mi bu acaba
6gün geçtiBata kaç gün var, kan testi ver istersen.. kimyasal olabilir pıhtılaşma sorunu olabilir iki düşük varsa doktora gidip bazı testler yapılıyormuş sanırım
6 gün geçti iğne kullanıyorum zatenBata kaç gün var, kan testi ver istersen.. kimyasal olabilir pıhtılaşma sorunu olabilir iki düşük varsa doktora gidip bazı testler yapılıyormuş sanırım
Tabiki Rabbim herkesin gönlüne göre en hayırlı zamanda nasip etsin inşallahAmiiinnn inşAllahh dualarında bizlere de yer verir misin
Az önce iki saatlik idrarla yaptımCanım ya ben de senle aynı durumdayım.Benim de 5 haftadan sonra düşüyor.Sanki siliklesmis gibi görünüyor.Belki testlerden kaynakli bir farkliliktir.insallah öyledir
Canım cok silik var gibi ama emi
Valla sabredemedim bugün test yaptım.gozum şaşı oldu
off seninle nasılda aynıyız yaaaaKiz ben 8inde adet oldum 10 unda bitti 14.de ovulasyona basladim 18. De pik oldu 18-19-20-21 ust uste yaptik biz 22sinde sonuncuyu yaptim sonra kocama kustum yok sana cocuk dedim barisincada grip oldum zaten grip oldugumda hamismisim
Hahahaha valla oyle olduu suan mutlu oldum tek degilmisimoff seninle nasılda aynıyız yaaaa❤ Yapılan son ilişki zamanı gripten anlayamamak
Yaptım ama aynısı cıktı diğerini gece yapmıştım zaten bunuda sabah 7 de yaptım bi değişiklik olmadi. Eşimin kuzeni aracımı aldı Yoksa kan vermeyi düşünüyordum, esimlede gitmek istemiyorum supriz olsun diye herhalde pazartesiye kaldı, yarin yine yaparım test, evde var bi kaç tane :)Ay canım hamilesin çok belli çizgicanım sabah ilk idrarla mı yaptin testini?
Testini atsana bakalım:) Benimki de çok silik cıktı 2 taneKan vermediğim sürece emin olamayacağım ama galiba ben de. Dünkü testte pozitif çıktı bozuk değilse
Çok güzel baya belirgin, inşallah test dogdur, bende 3 farklı test ile yaptım hepsinde silik olarak 2.çizgi cıktı ama seninki çok bariz maşallah:)Az önce iki saatlik idrarla yaptım
Her test aynı marka olsa bile aynı hassasiyette olmuyor yinede çok güzel bir sürü çift çizgi var, tebrikler :)Dün silik çıkıp bugün nasıl belirgin çıktı anlamadım iki gün önce koyuydu sonra silik yine koyu ilginç
Sağol canım inşallahAyy inşallah geniştir yaaa, beklemesi cook zor biliyorum kendimden, inşallah hayırla sonuçlanır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?