Anladım teşekkür ederim. Bekleyeceğiz artıkBenim 3985 ti gözükmedi vajinal ultrasonla gözüktü
Aynen canım sağlıkla gelsinlerAnladım teşekkür ederim. Bekleyeceğiz artık
Test yaptın mıArtik doğum takvimini güncelleyebilirimmmmmm..... sizle 2020yi bekleyeceğim
Yaaa4 idrar, 1 kan
Kuzu bnde çarşamba ögrencem aynı gün gğzel haberler veririz inşallahHadi hayırlı haberler alırsın inşallah.
Bende Çarşamba gününe randevu aldım
Hayırlı olsun cnm darısı bizlere inşallahArtik doğum takvimini güncelleyebilirimmmmmm..... sizle 2020yi bekleyeceğim
Amin cumlemiz. Tarihler de yakınmışYaaahadi hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Amin tüm kalbimle inşallahhhhhHayırlı olsun cnm darısı bizlere inşallah
Amin amin inşallahKuzu bnde çarşamba ögrencem aynı gün gğzel haberler veririz inşallah
Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip ederse bir kaç gün aryala doğum yapmış oluruzAmin cumlemiz. Tarihler de yakınmış
InşallahRabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip ederse bir kaç gün aryala doğum yapmış oluruz
Al sev öp kokla paylaş onunla mutluluğunuInşallah
Devamlı kızımı mıncıklayasım geliyor mutluluktan
Cnm ben 4 yıllık evliyim mayıs ayına kadar vajinismustum malesef çok zaman kaybettik herkes olmuyo snaıyo doktor öneriyo bitkisel şeyler öneriyo insan daha çok etkileniyor. Şurdw 3 4 aydır deniyoruz daha. Bende hep öyle dua ediyorum en güzel en hayırlı zamanı Rabbim bilir hep ediyorum ben ve isteyen herkese..Aynen sen üzülme sıkma canını. Bende 17 ay bekledim. Ve hep dua ettim. Rabbim en hayırlı zamanda nasip et diye. Bazen çok üzüldüm ağladım yıprandım ama yine de kendime hep dediğim şu oldu harap etsemde kendimi vakti ne zanda Rabbim o zaman nasip edecek diye. Bol bol dua etmekten başka yapacak bir şey yok
Daha 1 yaşına yeni girdiAl sev öp kokla paylaş onunla mutluluğunu. Kızın kaç yaşında
Çok şükür atlatmışsın vajinismusu. Daha yeni denemeye başlamışsınız inşallah en kısa zamanda olacakCnm ben 4 yıllık evliyim mayıs ayına kadar vajinismustum malesef çok zaman kaybettik herkes olmuyo snaıyo doktor öneriyo bitkisel şeyler öneriyo insan daha çok etkileniyor. Şurdw 3 4 aydır deniyoruz daha. Bende hep öyle dua ediyorum en güzel en hayırlı zamanı Rabbim bilir hep ediyorum ben ve isteyen herkese..
Ya kuzum benim daha küçücükDaha 1 yaşına yeni girdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?