Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnş cnm çikolata kistim var benim ama hormon değerlerim güzel çok şükür umutluyum senin kendiliğinden mi oldu tedaviyle mi

Allah sabır versin inş bidaha sağlıkla devam eder hamileliğin cnm

İnş cnm çikolata kistim var benim ama hormon değerlerim güzel çok şükür umutluyum ☺senin kendiliğinden mi oldu tedaviyle mi
Umutlu olmak en güzeli umudunu kaybetme hiçbir zaman. Ne güzel hormonlarında iyi. Regl olunca aşılama yapacaktık çok şükür gerek kalmadı

Canım pihtilasma 2 kimyasal sonrası mı ortaya çıktı yani test ı yaptirdin
Ben 32 yaşındayım canım 12 yıldır uğraşıyorum 4 tüp bebek yaptırdım tabi öncesinde araştırma hastanesinde testler yapıldı orda çıktı 4. Tuttu genetiği temizlenmişti hatta 5. Haftada öldü kürtaj oldum sonra kendiliğinden oldu 5. Hafta yine öldü şimdi yine hamileyim yine aynı şeyler olacak diye endişeliyim

Canım hepimizden önce bu mutluluğu sen yaşa inşallah saglikla bebeğini kucağına al Allahım yuzunu güldursun kucağını en yakın zamanda doldursun tatlı mi tatlı bebekle saglikla

Hadi bakalım hayırlısı. Bat ne zaman. Kan ı ne zaman vermeyi düşünüyorsun

Aslında bugün vericektim ama arabamı eşimin kuzeni aldı, eşimle de gitmek istemiyorum, supriz olsun diye o yüzden bekliyorum, pazartesi giderim büyük ihtimal :)
Anladım cnm dahada yükselmiş olur testin varsa evde koyulaşmayı takip et cnm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…