İnş cnm çikolata kistim var benim ama hormon değerlerim güzel çok şükür umutluyumÇok şükür atlatmışsın vajinismusu. Daha yeni denemeye başlamışsınız inşallah en kısa zamanda olacak. Herkes bir şey öneriyi işte. Sen hep düşünmediğini hissettir. Çok da karışmasınlar
Allah sabır versin inş bidaha sağlıkla devam eder hamileliğin cnmAllah razı olsun canım.. öyle gerçekten bende eşimde yıkıldık resmen bı de hiç belirtim yoktu kalp atışını dinleyecem diye gittim birden bire öldüklerini öğrendim ikizlerdi eşimi ilk kez öyle gördüm iki gün göz yaşları dinmedi
Ayy canım çok güzel çıkmış adeti kaç gün geçmişti?bir de iğne neden kullaniyorsunAz önce iki saatlik idrarla yaptım
6 gün geçti pıhtılaşma var canım Pazartesi doktor yazacak daha kullanmıyorum aspirin içiyorum bikaçgündürAyy canım çok güzel çıkmış adeti kaç gün geçmişti?bir de iğne neden kullaniyorsun
Canım pihtilasma 2 kimyasal sonrası mı ortaya çıktı yani test ı yaptirdin6 gün geçti pıhtılaşma var canım Pazartesi doktor yazacak daha kullanmıyorum aspirin içiyorum bikaçgündür
bekliyoruz canım güzel haberleriniKozlar kan verdim bir saate çıkar
Umutlu olmak en güzeli umudunu kaybetme hiçbir zaman. Ne güzel hormonlarında iyiİnş cnm çikolata kistim var benim ama hormon değerlerim güzel çok şükür umutluyum ☺senin kendiliğinden mi oldu tedaviyle mi
Ben 32 yaşındayım canım 12 yıldır uğraşıyorum 4 tüp bebek yaptırdım tabi öncesinde araştırma hastanesinde testler yapıldı orda çıktı 4. Tuttu genetiği temizlenmişti hatta 5. Haftada öldü kürtaj oldum sonra kendiliğinden oldu 5. Hafta yine öldü şimdi yine hamileyim yine aynı şeyler olacak diye endişeliyimCanım pihtilasma 2 kimyasal sonrası mı ortaya çıktı yani test ı yaptirdin
Canım hepimizden önce bu mutluluğu sen yaşa inşallah saglikla bebeğini kucağına al Allahım yuzunu güldursun kucağını en yakın zamanda doldursun tatlı mi tatlı bebekle sagliklaBen 32 yaşındayım canım 12 yıldır uğraşıyorum 4 tüp bebek yaptırdım tabi öncesinde araştırma hastanesinde testler yapıldı orda çıktı 4. Tuttu genetiği temizlenmişti hatta 5. Haftada öldü kürtaj oldum sonra kendiliğinden oldu 5. Hafta yine öldü şimdi yine hamileyim yine aynı şeyler olacak diye endişeliyim
Öyle deme kuzum Allah herkese nasip etsin uğraştırmadan inşallahCanım hepimizden önce bu mutluluğu sen yaşa inşallah saglikla bebeğini kucağına al Allahım yuzunu güldursun kucağını en yakın zamanda doldursun tatlı mi tatlı bebekle saglikla
35 ay'a ne demeliHepimiz artık daha fazla beklemeyelim inşAallllaaaaahhhhhh
Yinede güzel sonuç :) benim ilk gebeligimde 37 çıkmıştı ilk kan verdiğimde adet günümde vermiştim, ikinci gebeligimde adetten 4 gün sonra vermiştim 1230 gibi bişey çıkmıştı, bakalım bunda ne çıkıcak :)
Hayırlı olsun cnm darısı başımıza296 sonucum
Aslında bugün vericektim ama arabamı eşimin kuzeni aldı, eşimle de gitmek istemiyorum, supriz olsun diye o yüzden bekliyorum, pazartesi giderim büyük ihtimal :)Kan vermicek misin cnm amin inşallah cnm
Aslında vericektim bugün ama kuzenimin eşi arabamı aldı, esimlede gitmek istemiyorum supriz olsun diye herhalde pazartesiye kaldı:)Kan ver evet canım bir an önce .insallah çok güzel haberler bekliyoruz senden de
Hadi bakalım hayırlısı. Bat ne zaman. Kan ı ne zaman vermeyi düşünüyorsunYinede güzel sonuç :) benim ilk gebeligimde 37 çıkmıştı ilk kan verdiğimde adet günümde vermiştim, ikinci gebeligimde adetten 4 gün sonra vermiştim 1230 gibi bişey çıkmıştı, bakalım bunda ne çıkıcak :)
Anladım cnm dahada yükselmiş olur testin varsa evde koyulaşmayı takip et cnmAslında bugün vericektim ama arabamı eşimin kuzeni aldı, eşimle de gitmek istemiyorum, supriz olsun diye o yüzden bekliyorum, pazartesi giderim büyük ihtimal :)
Yaaaa296 sonucum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?