Yani anlamıyorum insanları hamile kalmayı Bi marifet olarak algılıyolar sıkıntıları var yada yok bilmiyorum ama biizm çok istediğimizi bile bile her lafı ona getiriyorlar. RABBİM veriyo bunu anlamıyor bazıları sıkıntıları var olmuyo diyolar.. Bazılarının sıkıntısı olmaıdığı halde yıllarca hamile kalamıyo yada tam tersi sıkıntısı var hamile kalıyo. Rabbim biliyo zamanını..En iyisini yapmışsınız oykeöyle insanlarda olabildiğince uzak durmak lazım. Kalp kırarak böbürlenerek kendini bir şey sanıyor Rabbim imthan eder onu bir şekilde de o farkında değil
Aynen sen üzülme sıkma canını. Bende 17 ay bekledim. Ve hep dua ettim. Rabbim en hayırlı zamanda nasip et diye. Bazen çok üzüldüm ağladım yıprandım ama yine de kendime hep dediğim şu oldu harap etsemde kendimi vakti ne zanda Rabbim o zaman nasip edecek diye. Bol bol dua etmekten başka yapacak bir şey yokYani anlamıyorum insanları hamile kalmayı Bi marifet olarak algılıyolar sıkıntıları var yada yok bilmiyorum ama biizm çok istediğimizi bile bile her lafı ona getiriyorlar. RABBİM veriyo bunu anlamıyor bazıları sıkıntıları var olmuyo diyolar.. Bazılarının sıkıntısı olmaıdığı halde yıllarca hamile kalamıyo yada tam tersi sıkıntısı var hamile kalıyo. Rabbim biliyo zamanını..
Sonucu almaya gidiyorum hadi insallah guzel sonuclarİnşallah canım ferah tut içini❤
Cnm burda oldukça bebek aklından çıkmıyor ve stres oluyormuş bi süre uzak kalma kararı almışNeren girmicekmiş ki üzüldüm
Aynen, var biraz kırıklıkEnfeksiyonda hiç böyle çıktığını gormedim inşallah bebistirbende 3 farklı gebelik testi yaptım, insan emin olmak istiyor, ondan böyle yapıyoruz 1
Maşallah kuşum çok güzel artmışCok sukur
Cok sukur kuzum cok sukur pazartesi gidicem artik gormeye insallah guzel sonuclar alirim cok korkuyorumMaşallah kuşum çok güzel artmış ❤
Muhteşem artık keseyi görebilirsin değil mi bu değerleCok sukur
Ultrasonda 3000-5000 arasi gozukur dediler alttan baktirmak istemiyorumMuhteşem artık keseyi görebilirsin değil mi bu değerle
Ya bende 1500 lerde artık kese görünüyor diye biliyordumUltrasonda 3000-5000 arasi gozukur dediler alttan baktirmak istemiyorum
Alttan gozukuyo dediler 1500 lerde tanidigim alttan muaynede cocugunu dusurmus o yuzden ustten bakilsin istiyorumYa bende 1500 lerde artık kese görünüyor diye biliyordum
Korkma bebeğim güzel sonuçlar alacaksın inşallahCok sukur kuzum cok sukur pazartesi gidicem artik gormeye insallah guzel sonuclar alirim cok korkuyorum
İnsallah bitanemmKorkma bebeğim güzel sonuçlar alacaksın inşallah ❤
Ama genelde doktorlar alttan muayeneyle düşük olmaz diyorAlttan gozukuyo dediler 1500 lerde tanidigim alttan muaynede cocugunu dusurmus o yuzden ustten bakilsin istiyorum
Valla dogrudur bilmiyorum ama ben takintiliyim iste o yuzden bekledim degerin yukselmesini pazartesi insallah 5000 civari olur diye tahmin ediyorum gidicem kadin dogumaAma genelde doktorlar alttan muayeneyle düşük olmaz diyor
Hadi hayırlı haberler alırsın inşallahValla dogrudur bilmiyorum ama ben takintiliyim iste o yuzden bekledim degerin yukselmesini pazartesi insallah 5000 civari olur diye tahmin ediyorum gidicem kadin doguma
Ayy hadi bakalim sende hayirli haberlerle gel insallahHadi hayırlı haberler alırsın inşallah.
Bende Çarşamba gününe randevu aldım
Benim 3985 ti gözükmedi vajinal ultrasonla gözüktüYa bende 1500 lerde artık kese görünüyor diye biliyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?