- 26 Şubat 2019
- 3.370
- 3.401
- 133
Ayy inşallah evde gebelik testi bi tane var onu da yarın yaparım ertesi günde kan yine veririmİnşallah canım sağol daha varmıs adet gününe ilerler değerin 2 günde bir baktır canım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy inşallah evde gebelik testi bi tane var onu da yarın yaparım ertesi günde kan yine veririmİnşallah canım sağol daha varmıs adet gününe ilerler değerin 2 günde bir baktır canım![]()
Ben ağrının bi ilçesindeyim canım eşim görev yapıyor burdaAmin canim insAllah ☺hadi bakalim saglikla gelissin bebislerimiz insAllah ☺ yanlis anlamazsan bisey soracam nerde yasiyosun ☺
Bugün mü gidiyordun canımİnsallah insallah![]()
Labaratuvarda yikiyolar iste canim tip çok gelişti artik hersey oluyor adetinle tedaviye basliyosun yumurta kontrolleri yapiliyor 2 veya 3 gunde bi yumurtan olgunlasana kadar belli olmuyor yani sıklıkla gidiliyor hastaneye kadın dogum doktorlari yapiyor canimçok ilginç yani nasıl yikiyorlar.ve canlı kalıyor degisikmis.zor bir şey mi acaba bunu yaptirmak.ve zaman mı alıyor acaba.kac kere doktora gidiliyor.bir de hangi doktor yapiyor
İnsallah sağlıcakla gelirler allahımm isteyen herkese nasip etsin ben o kadar çok şey denemiştim ki çok yorulmuştum Rabbim şükürler olsunBen ağrının bi ilçesindeyim canım eşim görev yapıyor burda![]()
Tüh ya keşke yakın olsaydık arkadas olurduk ☺Ben ağrının bi ilçesindeyim canım eşim görev yapıyor burda ☺
Sira bekliyorum canimG
Bugün mü gidiyordun canım
bakalım sağlıkla güzel haberi ver ben de haftaya pzzartesi gidecemSira bekliyorum canim ♥
Bugün tekrar kan verdin miSira bekliyorum canim ♥
Cok gelio muCanlar biraz önce lekelenmem oldu regl oluyorum galibadün regl günümdü
Tuh ya keske yakin olsaydik arkadas olurduk ☺Ben ağrının bi ilçesindeyim canım eşim görev yapıyor burda ☺
Aynen canım öyle yapAyy inşallah evde gebelik testi bi tane var onu da yarın yaparım ertesi günde kan yine veririm ☺
Kimyasal gebelik nasil oluyor bilmiyorum ki canim sıkıntınız yoksa kendiniz gebe kalabiliyorsaniz neden asılama yaptiracaksiniz kikızlar bu aşılama yonteminde sağlıklı bebek ihtimali daha yüksek o zaman .yani kaliteliler seciliyormus ya.benim 2 kimyasal olmuştu da belki de kalitesiz spermdendir.acaba direk aşılama mi yaptirsam 2 kimyasal 2 de negatif sonucum var.fikir verin bana kızlar.
Kimyasalda hcg yükseliyor ama sonra düşüyor ve düşük oluyor.sagliksiz bebek düşüyor dedi doktor.ya sanırım ben bu durumu biraz abarttim.en iyisi rahat olmaya çalışıp bekleyeyimKimyasal gebelik nasil oluyor bilmiyorum ki canim sıkıntınız yoksa kendiniz gebe kalabiliyorsaniz neden asılama yaptiracaksiniz ki
Anladim canim hakkinda hayirlisi olsun insAllah sende sagkikli bi sekilde gebe kalirsim en kisa zamandaKimyasalda hcg yükseliyor ama sonra düşüyor ve düşük oluyor.sagliksiz bebek düşüyor dedi doktor.ya sanırım ben bu durumu biraz abarttim.en iyisi rahat olmaya çalışıp bekleyeyim![]()