- 25 Temmuz 2013
- 13.366
- 54.583
- 798
Bilmiyorum ki sanırım yumurtanın gelişimine bağlı bir şey. Inşallah ovu testi işe yarar da alırız güzel haberleri.Yaa nasıl bukadar değişiyor.benim de kesin değişti çünkü adet iyice duzensizlesti kimyasallardan.sanirim ovu testi alacağım.ama nasıl yapılır bilmiyorum bana yardım edin kızlar haftaya bu konuda
Anladım canım.bu hamile kalamayanlar için demi.denicem bu ay .acaba bu kurden sonra hamile kalan çok kişi oluyormukiCanım adetin 7.günü başlanıyor galiba sabah akşam soğanı kaynatıp ılık içiceksin aç karnına
Sevindim canımm daha yeniii sağlıkla ilerlesin inşKızlar sonucum çıktı çok daha minnak buu ☺☺
Aminnn inşallah canım Rabbim sana da ve isteyen herkese nasip etsin insaAllahhhSağlıcakla ilerlesin inşallah gebeliğin.Darısı başımıza.
Ah elimizde olsa keşkeeeeGecmis olsun canim hayirlisi olsun hakkinda ama stres yapmayin gercekten stresten dolayi hersey Rabbim sanada en kisa zamanda nasip etsin insAllah hayirlisiyla
Spermleri yikayilor hareketli spermleri birakiyolar canimama sağlıklı olanı seçme gibi bir durum olmuyor demi
Canım inşallah.Bilmiyorum ki sanırım yumurtanın gelişimine bağlı bir şey. Inşallah ovu testi işe yarar da alırız güzel haberleri.
Aminn inşallah canım darısı senin ve bekleyen herkesin başına inşallah 3 günüm var geç yumurtlama oldu bu ay incir den sanırımSevindim canımm daha yeniii sağlıkla ilerlesin inşadetine kaç gün vardı canım
Hersey sizin elinizde gercekten kafaniz rahat olsunAh elimizde olsa keşkeeee
Canım illa onun için değil adrt düzensizliğinede iyi geliyor iltihaplara falan gebeliğede yardımcı oluyormus bende kullandım bu ay bakalımAnladım canım.bu hamile kalamayanlar için demi.denicem bu ay .acaba bu kurden sonra hamile kalan çok kişi oluyormuki
Onu bilmiyorum canım, yıkama işlemi dedikleri belki bu sağlıklı olanı seçme durumudur. Bilen arkadaşlar bilgi verir belki.ama sağlıklı olanı seçme gibi bir durum olmuyor demi
Sukur kavusturanaSelam ciceklerim ben geldimmmmm
70 sayfa vardı okuyamadım neler oldu neler bitti bir özet gecin hele bakayım
Kimler hamile?
Kimler bat verecek?
Listede olmak isteyen gebeler varmııııı?
Kac tane gebemiz oldu acıklayınızzzzzz
Banıma üzülen ciceklerim yorumlarınıza cok güldüm tesekkürler
(Onlar kendilerini biliyor)
@Loriklorik seninlede barısabilirim artık
Amin inşallah canım belki de ikiz olabilirsin belli mi Rabbim gönlündekini nasip etsin inşallah sana daHadi hayilir olsun canim saglikla kucagina alirsin insAllahbenim degerim neden o kadar yüksek cıktı acaba iki emriyo koymuslardi yoksa ikiz mi
çok ilginç yani nasıl yikiyorlar.ve canlı kalıyor degisikmis.zor bir şey mi acaba bunu yaptirmak.ve zaman mı alıyor acaba.kac kere doktora gidiliyor.bir de hangi doktor yapiyorSpermleri yikayilor hareketli spermleri birakiyolar canim
İnşallah canım sağol daha varmıs adet gününe ilerler değerin 2 günde bir baktır canımAminn inşallah canım darısı senin ve bekleyen herkesin başına inşallah 3 günüm var geç yumurtlama oldu bu ay incir den sanırım ☺
Sakin ol canımm inşallah görürsünSira bekliyorum heycandan ölebilirim
İnsallah insallahSakin ol canımm inşallah görürsün
Canım illa onun için değil adrt düzensizliğinede iyi geliyor iltihaplara falan gebeliğede yardımcı oluyormus bende kullandım bu ay bakalım
[/QUOTE
inşallah olur canım ben de yapacağım bu ay
Amin canim insAllah ☺Amin inşallah canım belki de ikiz olabilirsin belli mi Rabbim gönlündekini nasip etsin inşallah sana da ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?