• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Allah kimseyi manavgattaki devlet hastanesine düşürmesin. Sabah 7 buçukta acilden gittim dedim beta değerine baktırmak istiyorum. Adam yuzüme bakmadan konuştu. Sert tepki verdim sonuçta saygısızlik bu.
Bana dedi acil burası doktorlar saat 9 buçukta geliyor ama yanındaki calısana soyle o giriş onayı verir. Neyse sıra aldım gittim. Saat 8 oldu girdim iceri. Dedim degere baktirmak istiyorum. Dedi diğer calışanlar beni ilgilendirmez ama ben vermiyorum gec doktor gelene kadar 1 saat bekle.

Ben milleti bekleyemem. Kizımı babasina bıraktım eşim de ise gidecekti zaten. Çıktım eve geldim. Şimdi ozele gitcem. Yemişim devlet hastanesini ya. 😠
Kiz ben istnblda gittim kac defa gebelk testi yaptrcm diye hic bisy demeden yapiolrdi. Demk ki ordaki insan gorunumlude sorun var 😒

Kızlar ben şimdi çarşamba gününemi kan vermem lazım yoksa perşembe gününe mi

Canim bana hemsireler 2 gun sonra gel bida kan alalim demislerdi persembe verdim ilk kanimi sonraki kanimida cumartesi verdim pazar tatil oldugu icin ☺
O zaman benimde perşembe vermem lazım ama adetim cuma günü beklim 3 gün demi adet günümde tekrarlim☺️

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X