- 3 Ekim 2019
- 510
- 331
- 18
Hayirli olsun canim saglikli bi sekilde kucagina alirsin insAllah gebeligin kacinci haftasindasin ☺Fasulyenin kesesi ♥

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayirli olsun canim saglikli bi sekilde kucagina alirsin insAllah gebeligin kacinci haftasindasin ☺Fasulyenin kesesi ♥
5+1 canimHayirli olsun canim saglikli bi sekilde kucagina alirsin insAllah gebeligin kacinci haftasindasin ☺![]()
Keşke canımm sen nerdensinTuh ya keske yakin olsaydik arkadas olurduk ☺
Oyy maşallah hayılır olsun canım darısı benim ve bekleyen herkesin başına inşallahFasulyenin kesesi![]()
Denizli canim aslen nerelisin ☺Keşke canımm sen nerdensin☺
Ooo baya uzağız desene ben ığdırlıyım aslende canımDenizli canim aslen nerelisin ☺
Ağrıda ne olarak görev yapıyor eşin canım. Benim abimde ağrıda görev yapıyor merkezdeBen ağrının bi ilçesindeyim canım eşim görev yapıyor burda ☺
Öğretmenlik yapıyor canımAğrıda ne olarak görev yapıyor eşin canım. Benim abimde ağrıda görev yapıyor merkezde
Çoğalıyor yavaş yavaş canım kırmızıya döndü artıkCok gelio mu
Bende 5 haftanin icindeyim acaba bende gitsem gozukur mu ☺ vajinal mi ultrasona girdin normal mi5+1 canim ♥ İnsallah![]()
Evet canim bayagi uzagiz ☺Ooo baya uzağız desene ben ığdırlıyım aslende canım ☺
Kiz ben istnblda gittim kac defa gebelk testi yaptrcm diye hic bisy demeden yapiolrdi. Demk ki ordaki insan gorunumlude sorun varAllah kimseyi manavgattaki devlet hastanesine düşürmesin. Sabah 7 buçukta acilden gittim dedim beta değerine baktırmak istiyorum. Adam yuzüme bakmadan konuştu. Sert tepki verdim sonuçta saygısızlik bu.
Bana dedi acil burası doktorlar saat 9 buçukta geliyor ama yanındaki calısana soyle o giriş onayı verir. Neyse sıra aldım gittim. Saat 8 oldu girdim iceri. Dedim degere baktirmak istiyorum. Dedi diğer calışanlar beni ilgilendirmez ama ben vermiyorum gec doktor gelene kadar 1 saat bekle.
Ben milleti bekleyemem. Kizımı babasina bıraktım eşim de ise gidecekti zaten. Çıktım eve geldim. Şimdi ozele gitcem. Yemişim devlet hastanesini ya.![]()
Oyyy yesinler fasulyeniiiFasulyenin kesesi ♥
Oh çok sevindim canımmmmKeseyi gorduk cok sukur ♥ Dis gebelik degilmis insallah bebegide goruruz![]()
Son kirmizin olur insllhÇoğalıyor yavaş yavaş canım kırmızıya döndü artık
Canim bana hemsireler 2 gun sonra gel bida kan alalim demislerdi persembe verdim ilk kanimi sonraki kanimida cumartesi verdim pazar tatil oldugu icin ☺Kızlar ben şimdi çarşamba gününemi kan vermem lazım yoksa perşembe gününe mi
Tam bir fasülye :) mşlmFasulyenin kesesi ♥
O zaman benimde perşembe vermem lazım ama adetim cuma günü beklim 3 gün demi adet günümde tekrarlimCanim bana hemsireler 2 gun sonra gel bida kan alalim demislerdi persembe verdim ilk kanimi sonraki kanimida cumartesi verdim pazar tatil oldugu icin ☺