- 3 Temmuz 2019
- 7.220
- 8.435
- 118
- 29
Bece yarın tekrarla canım varmıydı adetineİlk gölge vardı sonra uyudum bi saat falan kalkınca baktım çizgi belirmiş bide rüyamda da gördüm ama rüyqmda ki daha kırmızıydo![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bece yarın tekrarla canım varmıydı adetineİlk gölge vardı sonra uyudum bi saat falan kalkınca baktım çizgi belirmiş bide rüyamda da gördüm ama rüyqmda ki daha kırmızıydo![]()
Teşekkür ederim akşam eve geçince yapayımOo canım çok geçmiş olsun en kötüsüne yakalandın bal zencefil limon iyi geliyor diyorlar bi dene istersen
İçine zencefil katsam sıkıntı olur muBallı limonlu sıcak ıhlamur ve iç
Hamilelikte bazen oluyormuş.benim her adette ve koku değişimde olurdu.yada çok yorulup uykusuz kaldığımda.hamilelikte de tek sefer agrimisti
Şifa olur inşallah canımTeşekkür ederim akşam eve geçince yapayım![]()
Meyve yiyorum bol bol. Ihlamur içeyimIhşamur iç canım bol bol c vitamini meyve ye
Amin Allah razı olsunŞifa olur inşallah canım![]()
Oyy çok geçmiş olsunCanim bende nezleyim hala geciremedim biseyde icemedim cok gecmis olsun![]()
Aminnn tüm hamilelere ve tüm isteyenlere nasip etsin rabbim 354 betaHayırlı olsun canım rabbim sağ salim kucağına almanı nasip etsin inşallah tüm hamelelerekan sonucun kaç çıktı değer canım❤❤
Benim normal adet olacak gibiydim 2 gün geçince test yaptımNe güzel sevindim canımbelirtin varmıydı
Amin canım çok teşekkür ederimHayirli olsun canim Rabbim kucagina almak nasip etsin insAllah ☺
Oyy canim sagol tesekkur ederim korkuma biseyde icemedim meyve bol bol su iciyommOyy çok geçmiş olsun![]()
4 gün var canım bugün bi tane daha yapsam mı diyorum yarın sabah da bi tane yaparımBece yarın tekrarla canım varmıydı adetine![]()
Şimdi bu 3. Ama yine gittim erkenden verdim ama bunda durum biraz farklıydı ikinci gebeliğimi öğrendim hemen aileme söylemek istemedim ama eşim dayanamadı hemen annemleri aradi söyledi tabi çok mutlu oldular ve 3 gün sonra babam vefat ettiAyy hiç sorma heyecanımıza yenik düşüyoruz işte meraktan tecrübe edinmişsin artık ikincisinde da ☺☺
Çok güzel:)) değerin kaç cıktıMerhaba çok sağol sabah 4 te evde test yaptım pozitif şimdide kan sonucumu aldım pozitif ☺
Inşallah görürler:))Hadi ya ne güzel bak gerçek oldu iştebeni görüyorlarmı bilmiyorum valla☺
Hayırlı olsun cnm darısı bizlereMerhaba çok sağol sabah 4 te evde test yaptım pozitif şimdide kan sonucumu aldım pozitif ☺
İkincide 5 6 gün sonraydı galiba ama her gebelik farklı oluyor o yüzden sayılara çok takılmamak lazım önemli olan 2 gün de ortalama 2 kat artiyirmu ona bakmak lazımNe kadar sonra okaaar yükseldi canımm..bende ilk kan verdim 42 çıktı 1hafta sonra verdim yani dün bakalım nekadar yükselicek burda kan merkeze gidiyor ordan buraya geliyor sonuçlar
Evet baya belli :)) hadi bakalım inşallah devamı gelirCanım foto da çok belli olmuyor ama ben görüyorum gerçekten çok heyecanlıyım göndereyim tamam
Benim iki gebeligimde hep yasaktı, yine oyle dün eşime gösterdim sonucu, dedim ki sezonu kapattık artık hadi hayırlısıAy canim ne güldüm ☺ bize tedaviye basladigimizdan beri yasaka iliski simdide yasak sanirim 3 ayi doldurana kadar yasak olacak![]()
Sende aynı benim gibisin bende ilk 4 gün önce öğrendim sonra bat günümde kan verdim, testte yavaş yavaş koyulasti :)4 gün var canım bugün bi tane daha yapsam mı diyorum yarın sabah da bi tane yaparım