• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ayy hiç sorma heyecanımıza yenik düşüyoruz işte meraktan tecrübe edinmişsin artık ikincisinde da ☺☺
Şimdi bu 3. Ama yine gittim erkenden verdim ama bunda durum biraz farklıydı ikinci gebeliğimi öğrendim hemen aileme söylemek istemedim ama eşim dayanamadı hemen annemleri aradi söyledi tabi çok mutlu oldular ve 3 gün sonra babam vefat etti 😔😔 iyiki söylemişiz dedik o yüzden artık birşeyleri ertelememeye calisiyorum

Ne kadar sonra okaaar yükseldi canımm..bende ilk kan verdim 42 çıktı 1hafta sonra verdim yani dün bakalım nekadar yükselicek burda kan merkeze gidiyor ordan buraya geliyor sonuçlar
İkincide 5 6 gün sonraydı galiba ama her gebelik farklı oluyor o yüzden sayılara çok takılmamak lazım önemli olan 2 gün de ortalama 2 kat artiyirmu ona bakmak lazım;)

Ay canim ne güldüm ☺ bize tedaviye basladigimizdan beri yasaka iliski simdide yasak sanirim 3 ayi doldurana kadar yasak olacak 😂😂🤦‍♀️
Benim iki gebeligimde hep yasaktı, yine oyle dün eşime gösterdim sonucu, dedim ki sezonu kapattık artık hadi hayırlısı 😆😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X