- 4 Ağustos 2019
- 447
- 632
- 18
- 33
Aynen öyle çünkü gelecektenini göremiyoruzBenimde kafam karıştı en son gördüğümüz adet tarihini diyoruz dimi gelecekteki adet tarihi değil
Kiz zaten iki defa dedim anca yazdin bi zahmet digru yaz artikHa
yret birsey nasıl dogru yazmısım
Napayım kocanın teli ele geçirip bakmaya çalışıyorum yeni hamişlere maşallah ne bereketli bi ay oldu belirtim yok cnm ya nötr his yok
Kızlar nasılsınız bu aralar okuyorum sadece hamile kalanlara çok sevindim darısı başımıza inş. Bneim de bata son 6 ama bu aydan umudum yok enfeksiyon geçirdim çok sancım var yumurtlama dan beri
Ne demek canim yardimci olduysam ne mutlu bana ☺Tmm canım çok sağol
AaKiz zaten iki defa dedim anca yazdin bi zahmet digru yaz artik☺
Tam bugün ya da en geç yarın ovulasyon günüm napsam kararsızımNe demek canim yardimci olduysam ne mutlu bana ☺
O bacak ağrısı bende de var ama hamiş değilim henüzValla bu fasulyee umarim dunyaya gelince icimdeki kadar yormaz beni bilmiyorum valla iki gundur bacak agrisi cekiyorum gecicek insallah bi kalp atisini duyayim bi ohh cekicem ♥
Gebe kalmak isteyen kim varsa kim hayırlı evlat istiyorsa(kız,erkek) kim benimde saglıklı bir evladım olsun diyorsa kim rabbim benimde kucagımı bos bırakma diyorsa, bu ay hamile olduğunu ögrensin insallah buna bende dahil
Amin demeden gecmeyin
evrene mesaj gebeyim gebeyim gebeyim
❤ Totem ❤
Ekim
@hazallikosu bat 15
@Eslem91 bat 17
@rosebatum bat 19
@bocek345 bat 19
@Gonulmeyvesi bat 19
@Zekta bat 19
@Misst bat 20
@burcusami bat 21
@Umutumut82 bat 22
@icecreamm bat 22
@Ahenfatma bat 23
@NisanCicek bat 23
@Sibelll16 bat 26
@15yusra11 bat 26
@Aslihanugur bat 26
@Feminas bat 26
Beklemekseni bat 28
@Cokoprenses83 bat 29
@dilosss_ bat 30
M Minikbirmucizemeselesi bat 30
@Peripellas bat 31
Kasım
@cileklilimonata bat 2
@Loriklorik bat 5
@Andyou bat 6
@bi prenses annesi bat 6
@Karakarsu bat 7
@Kedi sever bat 11
N Nana Ana bat 14
@eylem91 bat 26
Beybililerimiz
mer_can_ sat 20 Te
Babyandmom sat 6 Ag
hayalinizle sat 12 Ag
@Emine Hatayli sat 19 Ag
Fatma KTL sat 20 Ag
Caghla_29 sat 23 Ag
emine1115ygt sat 23 Ag
Gncgztc sat 24 Ag
Sumeyyee__ sat 26 Ag
@Lepistesb sat 28 Ag
Ftskrcm sat 30 Ag
@zambak189 sat 30 Ag
tiktaktok sat 1 Ey
Martilikiz07 sat 9 Ey
@Melegim15 sat 9 Ey
Seval2321 sat 11 Ey
Hyase sat 12 Ey
@Hayalperest07 sat 13 Ey
M Minik mucizee sat 13 Ey
@sosmivida sat 18 Ey
Icebergsss sat 20 Ey
beren20 sat 24 Ey
Dorothyy sat 26 Ey
Deryakadir sat 4 Ek
Fasulye annesi sat 8 Ek
MaystenG sat 10 Ek
@Cokoprenses83 sat 29 Ek
Var var göğüslerim inanılmaz acıyor. Kasığımada ara sıra sızlıyor batıyor gibi. Bacaklarım bide sızlıyor ağrıyor gibi halsizlik var sürekli bide yüzümde sanki sivilce gibi küçük noktalar var az önce farkettim neden bilmiyorum. Sende varmı belirti canımaynennnnnn
varmı belirtin ?
Haha söyleyin ama çok kişiye yayma canım nazar değer allah korusun aileleriniz bilsin yeter bence. İnsana rüya gibi gelir normalAyy hiç içimde tutabilir miyim söyledim hemen eşimde annesine söyledigerçi eşim hala inanmıyor hamile olduğuma da şaka yapıyorsun diyo bana
Spermigrom tahlilini erteliye birsiniz canim onun acelesi yoksa bebesi deneyin sonra verirsiniz olmaz miTam bugün ya da en geç yarın ovulasyon günüm napsam kararsızım
Napiyim yalan mi soyliyimmCok sert geldi o tas yalnız
Evet canım var valla yapmaya devam et yada kan verKızlar sabah yaptığım test
şimdi eve geldim bariz çizgi oluşmuş
Daha önce den de testlerim var onlara baktım böyle bi kuruma yok onlarda hiç çizgi yok Allahım inşallah vardır 4 günüm var daha bugünde adet ağrım var biraz
Valla ben sordugumda sen alakasız vicevaplar vermistin yine söylememistin son sordugumda söyledigini hatırlıyorum ben canımNapiyim yalan mi soyliyimmiki defa dedirttin ucuncude yazdin ☺
Canım belli süresi var internetten baksanaCanım bugün olsa Perşembe test verebilir mi
Bence olmaz benim eşimde 5.gün vermişti ama internetten bak yinede yanlıs olmasınPazar gününden Perşembe'ye çok mu geç olur
Bana sormadin canim 1 defa sordugunu hatirliyorum ben canimm ilk sordugunu hatirlamiyom onuda sen dedin bana sordum diye o da ordan ciktii☺Valla ben sordugumda sen alakasız vicevaplar vermistin yine söylememistin son sordugumda söyledigini hatırlıyorum ben canım
Allah bir daha yasatmasin sağlıklı gebelik olur inşallahBende varım bir buçuk senedir uğraşıyoruz üç kaybım var geçen ay pıhtılaşma olduğunu öğrendim şu an adetimin 5. Günündeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?