Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benimde kafam karıştı en son gördüğümüz adet tarihini diyoruz dimi gelecekteki adet tarihi değil
Aynen öyle çünkü gelecektenini göremiyoruz doktorda en son adet tarihini soruyor zaten herkesin kafasında bu soru varmış ama doğru olan bu olsa gerek ben öyle biliyorumki ekim olsa daha hamilelik bile belli olmaz yani matıken

Napayım kocanın teli ele geçirip bakmaya çalışıyorum yeni hamişlere maşallah ne bereketli bi ay oldu belirtim yok cnm ya nötr his yok
Kızlar nasılsınız bu aralar okuyorum sadece hamile kalanlara çok sevindim darısı başımıza inş. Bneim de bata son 6 ama bu aydan umudum yok enfeksiyon geçirdim çok sancım var yumurtlama dan beri

İnsallah hamilesinizdir ciceklerim bu ay olmazsa önümüzdeki ayda cok bereketli olacak merak etmeyin

beybililerim sat tarihlerinize ben beklenen adetleri yazmıstım onları beni etiketleyerek bildirin gercek satlarınızı söyleyin ve düzelteyim öpüldünüz

aynennnnnn
varmı belirtin ?
Var var göğüslerim inanılmaz acıyor. Kasığımada ara sıra sızlıyor batıyor gibi. Bacaklarım bide sızlıyor ağrıyor gibi halsizlik var sürekli bide yüzümde sanki sivilce gibi küçük noktalar var az önce farkettim neden bilmiyorum. Sende varmı belirti canım

Ayy hiç içimde tutabilir miyim söyledim hemen eşimde annesine söyledi gerçi eşim hala inanmıyor hamile olduğuma da şaka yapıyorsun diyo bana
Haha söyleyin ama çok kişiye yayma canım nazar değer allah korusun aileleriniz bilsin yeter bence. İnsana rüya gibi gelir normal

Evet canım var valla yapmaya devam et yada kan ver

Valla ben sordugumda sen alakasız vicevaplar vermistin yine söylememistin son sordugumda söyledigini hatırlıyorum ben canım
Bana sormadin canim 1 defa sordugunu hatirliyorum ben canimm ilk sordugunu hatirlamiyom onuda sen dedin bana sordum diye o da ordan ciktii☺

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…