- 4 Nisan 2019
- 5.912
- 6.337
- 198
Ben de aslında testi ertelemeyi düşünüyorum canım eşim test vermek istiyor.günü de kaçırmak istemiyorum testle takip ediyorumSpermigrom tahlilini erteliye birsiniz canim onun acelesi yoksa bebesi deneyin sonra verirsiniz olmaz mi
Cünkü aktif bir topik arada kaynayan yazısmalar olabiliyormus demekki takılmayalım böyle seylere ben görene kadar yazın etiketleyin beniBana sormadin canim 1 defa sordugunu hatirliyorum ben canimm ilk sordugunu hatirlamiyom onuda sen dedin bana sordum diye o da ordan ciktii☺
2-7 gün yazıyor canımda tam bilemedimCanım belli süresi var internetten baksana
Canim sizin bileceginiz is o kadar takip etmisin yumurtlamani bence tahlili erteleyinBen de aslında testi ertelemeyi düşünüyorum canım eşim test vermek istiyor.günü de kaçırmak istemiyorum testle takip ediyorum
Sağolasın canımBence olmaz benim eşimde 5.gün vermişti ama internetten bak yinede yanlıs olmasın
Tmm canım çok sağolCanim sizin bileceginiz is o kadar takip etmisin yumurtlamani bence tahlili erteleyin
Nerden bilem ben benim once gmailim onaylanmadi onla ugrastim 1 hafta sonra sizin gruba dustum pat diye yeni yeni cozduk iste birbirimizi ala ala satmis batmis ne bilem benCünkü aktif bir topik arada kaynayan yazısmalar olabiliyormus demekki takılmayalım böyle seylere ben görene kadar yazın etiketleyin benimesaj atınki arada kaybolmasın diye cok demisimdir bu topikte coook
Sende sagol canimm ☺Tmm canım çok sağol
Kız bu adam neler çekiyor senin elindenBen kocami parcalicam dun yine kavga cikarttim dedim cocugu anamin evinde dogurucam gidicem burdan sonra kedi gibi geldi ayak ucuma agladi kiyamadim bende agladim sarildi sarildim sonra itekledim geri dedim yaklasmabu 8 ay nasil gecicek bilmem insallah tek parca kalir canim kocam
Ya iste bat neydi diye sormustun ben sordugumda orda söylememistin bak kendini ele verdin konuda orada dagılmıstıNerden bilem ben benim once gmailim onaylanmadi onla ugrastim 1 hafta sonra sizin gruba dustum pat diye yeni yeni cozduk iste birbirimizi ala ala satmis batmis ne bilem bendoktor gibi konusyonuz anlasasiya anca oldu ☺
Sordum canim sormadim demiyom ki benYa iste bat neydi diye sormustun ben sordugumda orda söylememistin bak kendini ele verdin konuda orada dagılmıstıneyse anlastık ve düzgün yazılmıssın problemyok cicegim
Dövdün beni resmen klavyeyle bırakta ısınsınSordum canim sormadim demiyom ki bentamam canimin ici ☺ seviliyosun icim cok isindi sana
Bizimkilere kimseye söylemeyin dedim ama pek içlerinde tutacaklarını zannetmiyorumHaha söyleyin ama çok kişiye yayma canım nazar değer allah korusun aileleriniz bilsin yeter bence. İnsana rüya gibi gelir normal
Biraz haşin severimm canimmDövdün beni resmen klavyeyle bırakta ısınsınsende hasin seviyorsun galiba
Takvimini neden kaldırdın kızNe demek canim yardimci olduysam ne mutlu bana ☺
DUYURUbeybililerim sat tarihlerinize ben beklenen adetleri yazmıstım onları beni etiketleyerek bildirin gercek satlarınızı söyleyin ve düzelteyimöpüldünüz
Naif sevgilerden hoslanırım ben tesekkürlerBiraz haşin severimm canimm☺
Yaa mesaj yaziyomm orda heryerde yaziyo 5 haftalik diye mesajimda cok o gozkuyor diye kaldirdim canim ☺Takvimini neden kaldırdın kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?