- 4 Nisan 2019
- 5.912
- 6.337
- 198
Canım bugün olsa Perşembe test verebilir miCanim en son boşaldigi tarihin ertesi gunu 1 oluyor
Tebrikler canım çizgi var bence yarın kan ver kanda çıkarKızlar sabah yaptığım test
şimdi eve geldim bariz çizgi oluşmuş
Daha önce den de testlerim var onlara baktım böyle bi kuruma yok onlarda hiç çizgi yok Allahım inşallah vardır 4 günüm var daha bugünde adet ağrım var biraz
Normal regli tarihim 19 ekim ya benim erken geliyor bu sefer acaba kan versem de aklımdaki şüpheler tamane kalksa mı acaba varsa çıkarmı ki 4 gün önceden kandaTamam canım sen bilirsin icin nasıl rahat edecekse öyle yap insallah bebek yerlesmistir diyeyim ben yinede
Nasip canim hersey sıkma canini sen iyi dusun iyi olsunAynen doktorum da aynısını dedi ama düştüğünün üzerinden 5 ay geçti hamile kalamadım rahim filminden sonra daha kolay hamile kalınır dediler filmden de 2 ay geçti iyice psikolojim bozuldu
Tebrikler canım çizgi var bence yarın kan ver kanda çıkar
Iki gun gecmesi gerekiyor diye biliyorum cuma verse daha iyi olur canim eger bugun bosaldiysaCanım bugün olsa Perşembe test verebilir mi
Benimde kafam karıştı en son gördüğümüz adet tarihini diyoruz dimi gelecekteki adet tarihi değil@Nana2222 canımmm bu hamileler en son adet gördüğü tarih yazılmıyormu benmi yanlış biliyorum acabaaEn son 13eylül sat ama listeye 11ekim yazılı(bat ydi) kafam değişik
Pazar gününden Perşembe'ye çok mu geç olurIki gun gecmesi gerekiyor diye biliyorum cuma verse daha iyi olur canim eger bugun bosaldiysa
Ben beklenen son adet tarihini sat olarak yazıyorum cokta dert degilki o buradan takvim yapmayan arkadasların tahmini dogum tarihlerini bilelim diye öyle yazmıstım canım isteyen olursa düzeltirim hepsini@Nana2222 canımmm bu hamileler en son adet gördüğü tarih yazılmıyormu benmi yanlış biliyorum acabaaEn son 13eylül sat ama listeye 11ekim yazılı(bat ydi) kafam değişik
Yok gec olmaz canim en az 2 gun gecicek 7 gunden fazla olamamasi gerikiyorCanım bugün olsa Perşembe test verebilir mi
Ya tamam söyleyin satlarınızı düzeltirim siz hamile kalabilmissiniz ben onumu düzeltemeyecegimBenimde beklenen adet tarihi yazılı 8 Ekim. Kafalar iyice karıştı sat mı bat mı
Hamile olanlarin son adet tarihi yazmis olmasi lazim canlarim ☺Ya tamam söyleyin satlarınızı düzeltirim siz hamile kalabilmissiniz ben onumu düzeltemeyecegim
Canım sen erken geliyor diyorsan kacgün önce erken geliyorsa iki günmü ücgünmü o tarihte kan testi versen cıkar bence 19unu beklemene gerek yok yaniNormal regli tarihim 19 ekim ya benim erken geliyor bu sefer acaba kan versem de aklımdaki şüpheler tamane kalksa mı acaba varsa çıkarmı ki 4 gün önceden kanda
Napayım kocanın teli ele geçirip bakmaya çalışıyorum yeni hamişlere maşallah ne bereketli bi ay oldu belirtim yok cnm ya nötr his yokNeler yapıyorsun minik kuzum varmı belirtilerin hic
Çıkar canım benimde 4gün varken çıkmıştı kandaaNormal regli tarihim 19 ekim ya benim erken geliyor bu sefer acaba kan versem de aklımdaki şüpheler tamane kalksa mı acaba varsa çıkarmı ki 4 gün önceden kanda
Gecmis olsun canim benm darisi tüm istiyenlerin basina insAllah ☺Kızlar nasılsınız bu aralar okuyorum sadece hamile kalanlara çok sevindim darısı başımıza inş. Bneim de bata son 6 ama bu aydan umudum yok enfeksiyon geçirdim çok sancım var yumurtlama dan beri
yret birsey nasıl dogru yazmısımHamile olanlarin son adet tarihi yazmis olmasi lazim canlarim ☺benimki digru yaziyorr
9 Eylül yaz nana çıkYa tamam söyleyin satlarınızı düzeltirim siz hamile kalabilmissiniz ben onumu düzeltemeyecegim
Tmm canım çok sağolYok gec olmaz canim en az 2 gun gecicek 7 gunden fazla olamamasi gerikiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?