Inşallah sorun olmaz bundan sonra yemesen iyi olur, gönlünü ferah tutCanim ben 3 gundur nar yiyorumm ayy cok korktuuyorumm
InsAllah canimm ya inan simdi bi telasa kapildimm ya simdi erken derlerse Allahim sen bebegimi koru yarabbimBende o bayanın dediğini okudum çok şaşırdım canım sıkma canını inşallah Rabbim bebeğini korur için rahat etmiyorsa bi yarın doktora git istersen hiç cuma gününü bekleme bacaklarıma ağrı vuruyor da rahim de yok canım kasılma git yarın görün doktora için rahat etsin canım inşallah kötü bişey yoktur ya
InsAllah canim ne bilim ben hic duymamistimm insAllah bebegime bisey olmazInşallah sorun olmaz bundan sonra yemesen iyi olur, gönlünü ferah tut
Canım hamile olduğunu bilmeden burun estetiği olanları okudum ben Allah koruyor inşallah senin bebeğini de Rabbim korur kötü düşünme iyi düşün ki iyi olsun o kadar uzun sürede yememişsin sadece 3 taneden bişey olmaz inşallah yaInsAllah canimm ya inan simdi bi telasa kapildimm ya simdi erken derlerse Allahim sen bebegimi koru yarabbim
Yaaaa ciddenmi uff sabahi nasil edicm bnheveslenmemek icinde zor tutuyorm kndimi
Inşallah bişey olmaz canim o kadar yemektenInsAllah canim ne bilim ben hic duymamistimm insAllah bebegime bisey olmaz
InsAllah canimm dua edin banaCanım hamile olduğunu bilmeden burun estetiği olanları okudum ben Allah koruyor inşallah senin bebeğini de Rabbim korur kötü düşünme iyi düşün ki iyi olsun o kadar uzun sürede yememişsin sadece 3 taneden bişey olmaz inşallah ya
InsAllah canimmInşallah bişey olmaz canim o kadar yemekten
Bu yeşil testler gerçekten ne kadar hassasmış baksana ne kadar net bi şekilde t c den koyu çıkmışBenim bat günü ovu testlerim boyleydi, seninkide bence bunun kadar koyu nerdeyse :)
İnşaAllah bişey olmaz cnım Rabbim korusun bebeğini sanaInsAllah canimm dua edin banabisey olmasin bebegime
Anacim bu hormonlar yapti biz melektik normaldeBana da cok sinirlisin diolar geldgimden beriteyzm geldi iki kucuk cocugu var ama saniye yerinde durmuolr. Sabir diye bisy kalmdi. Cocugum olsa doverim herlde
Ayy burasida boylee anacimm antalya yandi bugunNorml iste bunlr malesefyerlesmye calisirken sicak olmasi gerekio. Onu de minnaklar yapio iste . Bugun de bni basti. Oglnden beri yaniorm
. Hava da cok sicak. Bide o var
Buyur canim damlattkdan hemen iki cizgi cikti
Ayyyyyy gonuuull yeminle ben de gorduuumm. Icim bi heyecanlandi kiiizz.yeni gordm yazini. Her gun yap testiniii
Ayy evet canim aynii hadi hayrlisi ya sabh olsn biran onceeBenim bat günü ovu testlerim boyleydi, seninkide bence bunun kadar koyu nerdeyse :)
Eylul 15de olmsstum.ekim 15 ide geciyorm gecms oluyoAdetin geçti mi
Bnmkide ayni heveslendrmk istemiyrm kendmi sanki sabh adet olcam gbi.bilmiyrm sabh olsa biiBenim bat günü ovu testlerim boyleydi, seninkide bence bunun kadar koyu nerdeyse :)
Amin canim insAllahhİnşaAllah bişey olmaz cnım Rabbim korusun bebeğini sana
Evet bende şaşırdım ama cidden iyiler testlerBu yeşil testler gerçekten ne kadar hassasmış baksana ne kadar net bi şekilde t c den koyu çıkmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?