Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
InsAllah canimm ya inan simdi bi telasa kapildimm ya simdi erken derlerse Allahim sen bebegimi koru yarabbim

InsAllah canimm ya inan simdi bi telasa kapildimm ya simdi erken derlerse Allahim sen bebegimi koru yarabbim
Canım hamile olduğunu bilmeden burun estetiği olanları okudum ben Allah koruyor inşallah senin bebeğini de Rabbim korur kötü düşünme iyi düşün ki iyi olsun o kadar uzun sürede yememişsin sadece 3 taneden bişey olmaz inşallah ya

InsAllah canimm dua edin bana bisey olmasin bebegime

Ayyyyyy gonuuull yeminle ben de gorduuumm. Icim bi heyecanlandi kiiizz. yeni gordm yazini. Her gun yap testiniii

Yarın sabah ilk idrarla yapıcam canım sonra adet günümü bekelrin toplu tst almadığım için phalıya mal oluyor yarın yumurtalmamın 12. günü adete 3 gün kalmış oluyor hatta 2 falan hayırlısı ile Rabbim nasip etsin isteyen herkeseee

Hadi kizlarr nerde gobussssu bebissssli kizlarrr yada nerdeee gobusunde bebis istiyen hatunlarrr nerdesinizzzz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…