Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Belirtiler zaten çok benzer ama hayırlısı tabi Inşallah bebiş çıkar, yarını bekliyoruz:)
Belimde arda bir agri ve sag kasigimda arada bir azbse agri oluyo yarn olsa bi cagresine bakarm calisyrm ya gun icinse test alablrsem eger bakalm insallah cok umut olsunuz bana cok tskr ederimm ❤❤❤

Vallhi cok sevndim cok mutlu oldm. Kac aydr bekliodn sende. Allhn izniyle bu sefer tuttu yVrun. Heyecanla beklicm guzl testini

Belimde arda bir agri ve sag kasigimda arada bir azbse agri oluyo yarn olsa bi cagresine bakarm calisyrm ya gun icinse test alablrsem eger bakalm insallah cok umut olsunuz bana cok tskr ederimm ❤❤❤
Ilk idrar olmasina gerek yok zaten ovu testi baya koyu çünkü eğer gebelik varsa mutlaka çıkar teste sen her ihtimale karşı bi kaç tane al :)) burda tecrübelerimizi paylaşıyoruz, böyle umut olmakta güzel oluyor tabi, heyecana sevince ortak olmak

Sabh deilde gun icinde yapablrm belki yarnda imkanimda olmayablr yarn olsa bi insallah hayrlisi cok tskr ederm

ilk idrar daha iyi sonuç veriyomus sanırım bilmiyorum pozitif sonuç görmedim hiç ama ne zaman yaparsan çıkar bence diye düşünüyorum ovu testin baya belli ediyo gibi insAllah güzel sonuçlar olcak

ilk idrar daha iyi sonuç veriyomus sanırım bilmiyorum pozitif sonuç görmedim hiç ama ne zaman yaparsan çıkar bence diye düşünüyorum ovu testin baya belli ediyo gibi insAllah güzel sonuçlar olcak
Kiz ben ilkiyle de iknciyle de yaptm ikncjsi daha netti

İlk idrarda hcg hormonu daha yüksek o yüzden ilk idrarla test yapılması öneriliyor

Benim de 4 kala böyle cıktı kaset teste güvenmedim diğerinden yaptım daha belirgin cıktı, hemen ardından gebelik testi yaptım onda da cıktı çok silik, sanki sende de var gibi :)
Canımmm inşallah
İnşallah vardır nasıl güzel söyledi dilin

Iyi aksamlar kizlar size bir sorum olucakti.eylulum 15 inde oldum ve ekimin 15sndeym adet olmadim ve ovulasyon testi yaptm iki cizgide koyu ckti hamilelik olablrmi.heveslenmek istemiyorum sizece dusuncelernz busekil yasayan varmi
Canım resmi varsa at bakalım

Yok kizz yokturrr benceee kendimden bilirim mesela annem bugun zaten cok zordun dahada zor oldun Allah kocana sabir versin dedi kendi oz annem bence abartiyo Kocami falan bogma planlari da yapmiyorum
Bana da dediler Allh kocana yardm etsin diye hepsi ayni bunlrin . Ama gercktn sinirlndriolr napalm yaa. Iki kucuk yaramaz cocugun yaptiklri cok batio gozume. Arada agizlrina cakasim gelio ama teyzm cok alingan yapamiorm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…