Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hamiş kızlarr
Göğüslerinizde acı varmı bende hiç yokda
Belirti analizi yapıyorum da

Bana da dediler Allh kocana yardm etsin diye hepsi ayni bunlrin . Ama gercktn sinirlndriolr napalm yaa. Iki kucuk yaramaz cocugun yaptiklri cok batio gozume. Arada agizlrina cakasim gelio ama teyzm cok alingan yapamiorm
Gizli gizli cakk cocuklarrrr gelin seker vericem diyip baston sekerle cak agizlarina

5+2 deyim kasiklarimda hala adet olucakmis gibi his var ara ara geliyo ve tuvalete kosuyorum diyorum kan mi geliyo valla anlamadim bu isi herkeste oluyo mu benim kasiklarima ve fasulyeme ozel bisey mi

5+2 deyim kasiklarimda hala adet olucakmis gibi his var ara ara geliyo ve tuvalete kosuyorum diyorum kan mi geliyo valla anlamadim bu isi herkeste oluyo mu benim kasiklarima ve fasulyeme ozel bisey mi
canım olurmus öyle ilk zamanlar kasık ağrısı kan gelmediği sürece normal yani kafana takma benimde oluyor şuan ara ara adet olurum belki bilemiyorum

Canım senin sat 8 Ekim yazıyor nasıl 5+2 oluyon ben bu haftalık işinde kafam çok karışıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…