- 3 Temmuz 2019
- 7.220
- 8.435
- 118
- 29
Bende ordan aldım canım birgebeningğnlüğünden memnun kaldımCanım instagramdanmı almıştın testini birgebeningunluğu sayfasından?
Ben laboquick ten hiç memnun kalmadım bende ondan alayım eğer oysa
Bende alayım kuzum ozamanBende ordan aldım canım birgebeningğnlüğünden memnun kaldım
Inşallah öyledir, en yakın zamanda güzel haberleri bekliyoruz:)Canımmm inşallah
İnşallah vardır nasıl güzel söyledi dilin❤
Evet canım bende ordan aldım ama senin almana daha gerek kalmaz inşallah:)Canım instagramdanmı almıştın testini birgebeningunluğu sayfasından?
Ben laboquick ten hiç memnun kalmadım bende ondan alayım eğer oysa
Benim.goguslerimde hiç bi belirti yoktu, biraz bel ağrısı arada kaşık.batmasi bazende karında gerginlik :)Hamiş kızlarr
Göğüslerinizde acı varmı bende hiç yokda
Belirti analizi yapıyorum da
Gizli gizli cakk cocuklarrrr gelin seker vericem diyip baston sekerle cak agizlarinaBana da dediler Allh kocana yardm etsin diyehepsi ayni bunlrin . Ama gercktn sinirlndriolr napalm yaa. Iki kucuk yaramaz cocugun yaptiklri cok batio gozume. Arada agizlrina cakasim gelio ama teyzm cok alingan yapamiorm
Valla henüz hamiş değilim ama benim göğüslerim acıyor şuanHamiş kızlarr
Bende bugün oradan sipariş verdim canımBende ordan aldım canım birgebeningğnlüğünden memnun kaldım
Bende ağrı yokHamiş kızlarr
İyi yapmışsın canımBende bugün oradan sipariş verdim canım
İki testin arasındaki fark bariz belli yaniEvet bende şaşırdım ama cidden iyiler testler
canım olurmus öyle ilk zamanlar kasık ağrısı kan gelmediği sürece normal yani kafana takma benimde oluyor şuan ara ara adet olurum belki bilemiyorum5+2 deyim kasiklarimda hala adet olucakmis gibi his var ara ara geliyo ve tuvalete kosuyorum diyorum kan mi geliyo valla anlamadim bu isi herkeste oluyo mu benim kasiklarima ve fasulyeme ozel bisey mi
Canım senin sat 8 Ekim yazıyor nasıl 5+2 oluyon ben bu haftalık işinde kafam çok karışıyor5+2 deyim kasiklarimda hala adet olucakmis gibi his var ara ara geliyo ve tuvalete kosuyorum diyorum kan mi geliyo valla anlamadim bu isi herkeste oluyo mu benim kasiklarima ve fasulyeme ozel bisey mi
En son 8 eylulde oldum tatlim 8 ekimde beklenendiCanım senin sat 8 Ekim yazıyor nasıl 5+2 oluyon ben bu haftalık işinde kafam çok karışıyor
Yaaa ister kanama olucak diyee odun b*kuma karisiyo midemde bulaniyocanım olurmus öyle ilk zamanlar kasık ağrısı kan gelmediği sürece normal yani kafana takma benimde oluyor şuan ara ara adet olurum belki bilemiyorum☺
Hee sat 8 Ekim yazmışlar ondan canımEn son 8 eylulde oldum tatlim 8 ekimde beklenendi
Yok canim cok sukur keseyi gorduk dun haftaya kalp atisina gidicem insallahHee sat 8 Ekim yazmışlar ondan canım
İnsallah bişey olmaz canım keseciği de gördün zaten inşallah bu sıra kalp atışına gelcekYaaa ister kanama olucak diyee odun b*kuma karisiyo midemde bulaniyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?