İnşallah cnm inan inan ben nırdayım diyor yavrunInsallah insallah tutmusturr canim benm ama bn inanamiyrm bilmiyorim hamilemiym ynede tesekkr edermm❤
Ya saka gibi zor tutuyrm kendmi imsallah ya insallah seninde tutmustr cnmm ❣yarn kan vericm bndeİnşallah cnm inan inan ben nırdayım diyor yavrun
Ben aynı dakikada hastaneye koşup kan vermiştim var canım senin bebişin de çok net çünkü çizgilerYa canim benim cdden hamilemiyim valla inanamiyrm ki kalbm pır pır atiyo suan esim dyoki bikacgun dur kan ver dyo ama bn yarn veririm
Eeeee hamilesin işteKizlarrrr ya gebelk testnde bole ckti bn napcgmi bilemedm
Nereye gidiyon kiz nolduCicekleriimmmmm
Bende bu ay gitsem girmesem kafa dinlesem biraz bensiz idare edebilirmisinizzzzzzz
Canım sıkma canını vardır rabbimin bi bildiği içşni ferah tut moralini yüksek tut aynı hevesle devam çalışmalara[
teşekkür ederim kızlarr
ama ben dayanamadım sabah test yaptım bembeyazdı hiçbirşey yoktu
moralim bozuldu
3 gün kaldı bata
Hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallahKizlarrrr ya gebelk testnde bole ckti bn napcgmi bilemedm
Vallhi cok sevndimcok mutlu oldm. Kac aydr bekliodn sende. Allhn izniyle bu sefer tuttu yVrun. Heyecanla beklicm guzl testini
Bi hamiş dahaaaKizlarrrr ya gebelk testnde bole ckti bn napcgmi bilemedm
Kizlarrrr ya gebelk testnde bole ckti bn napcgmi bilemedm
Cok ama cok tesekkur ederim ama hala inanasm gelmiyo oyuzdn yarn kan vericemTwst dediiin böyle olur hayırlı olsun canım gözünüz aydın
Amin insallah bosa sevinmiyormdr ama yarn kan vericem en saglami cok tskr ederm cnm eger hamileysem gercektenBi hamiş dahaaarabbim sağlıklar iletletsin canımm sağsalim kucaklarımıza almayı nasip etsin ❤❤
Amin canim benim insallah yarin kan verom tam olarak ozaman sevinim benceeHayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Frenlemeye calisiyrm kendmi ole gorunuyr ama heycanlanmamaya calsyrm yarn sbhdan kan vericm insallah dgrudur testEeeee hamilesin işte ☺
Ya canim inanasm gelmiyo hep negatfti ya bilemedm frenlemeye calsyrm kendmo ama yarn sbh kan vericm ilk isim o olcakBen aynı dakikada hastaneye koşup kan vermiştim var canım senin bebişin de çok net çünkü çizgiler ☺
Ya tabikide sevinicez canım yani insan içinde can olduğunu bilip sevinmezmi var tabikide hamişsinnnAmin insallah bosa sevinmiyormdr ama yarn kan vericem en saglami cok tskr ederm cnm eger hamileysem gercekten❤❤
Amin imsallah tek duam o ❤imsallah sevnmek istiyorm deli gbiYa tabikide sevinicez canım yani insan içinde can olduğunu bilip sevinmezmi var tabikide hamişsinnndua edelim annelerine sıkı tutunup sağlıcaklar gelsinler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?