- 26 Şubat 2019
- 3.370
- 3.401
- 133
İnşallah canımYok canim cok sukur keseyi gorduk dun haftaya kalp atisina gidicem insallah
İnsallah balim insallah sizde duyarsinizz minicik kalbin atisiniİnsallah bişey olmaz canım keseciği de gördün zaten inşallah bu sıra kalp atışına gelcek
Öyle düşünme canım oluyormus herkeste takma geçer mutlaka mide bulantısı normal canım ilk zamanlar kraker falan yeYaaa ister kanama olucak diyee odun b*kuma karisiyo midemde bulaniyo
Aminnn inşallah canımİnsallah balim insallah sizde duyarsinizz minicik kalbin atisiniMinnacik kesesini ♥
Cnm özel hastane sabah vercem 1 saate çıkar heralde
İyi haberini bekliyoruz canımCnm özel hastane sabah vercem 1 saate çıkar heralde
İnşallah tatlım öğrenince yazarım hemenİyi haberini bekliyoruz canım❤
Belirtin varmı canım bata ne kadar vargitme gitme canım sağlık olsun. benim bu ay için umudum çoktu hevesim çoktu bu ay için farklı planlarım vardı ama tutmadı. benim bugün yumurta akı kıvamında akıntım geldi ama lila gibi kahveye dönük rengi vardı galiba yine adet olucam böyle olduğunda regli geliyor çünkü
Senin için iyi olacaksa git canımCicekleriimmmmm
Bende bu ay gitsem girmesem kafa dinlesem biraz bensiz idare edebilirmisinizzzzzzz
Buyur canim atmstm tekrar attm dun kasik bel agrisi oldu suan hcbse ykCanım resmi varsa at bakalım
Insallah biyanim pır pır ediyor biyanmda dur heveslenme dyorrHadi insllh sende de vardr
Gebelik testimi bu ovsynmu ? Ki ikisi icinde cok cok ii bi koyulukBuyur canim atmstm tekrar attm dun kasik bel agrisi oldu suan hcbse yk
Bazen dinlenmek istio insan seni anliorum cok gecikme cok uzme cok yorma kndini seni sewioruzCicekleriimmmmm
Bende bu ay gitsem girmesem kafa dinlesem biraz bensiz idare edebilirmisinizzzzzzz
Canimm gebelk testm yktu ovu testi evet oyle diyor arkadaslar cok asiri merak ediyorm brazdn gdip test alip yapicm biyandan frenlemeye calsyrm kendmi ama eylul 15 olmustm adet aha 16 ekim ve ovu testi hemen busekil koyu cknca asiri suphelendmGebelik testimi bu ovsynmu ? Ki ikisi icinde cok cok ii bi koyuluk
İnşâllah vardır bebiş baya koyu testinCanimm gebelk testm yktu ovu testi evet oyle diyor arkadaslar cok asiri merak ediyorm brazdn gdip test alip yapicm biyandan frenlemeye calsyrm kendmi ama eylul 15 olmustm adet aha 16 ekim ve ovu testi hemen busekil koyu cknca asiri suphelendm❤insallah ya
Insallah yaaa cok merak ediyorum bi baktm negatf olsun moral bozmak ykİnşâllah vardır bebiş baya koyu testin
Bnce pozitif olmalı bu koyulukta inşallahInsallah yaaa cok merak ediyorum bi baktm negatf olsun moral bozmak yk
Dimii dimi insallahhhh test alcam ofisde yapcamm eczaneler acilmstr coktan herldeBnce pozitif olmalı bu koyulukta inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?