- 4 Ağustos 2019
- 447
- 632
- 18
- 33
Ay evet yaaa ne bereketli ay olduBu ay cidden cook bereketli oldu hamislerin çoğu haziran doğumlu:) yakında haziran anneleri diye grup açılır artık:)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay evet yaaa ne bereketli ay olduBu ay cidden cook bereketli oldu hamislerin çoğu haziran doğumlu:) yakında haziran anneleri diye grup açılır artık:)
Hadi hayırlı olsun canım rabbim inşallah sanada verir bebiş her vurduğun iğne şifa olsun inşallah bebeğin olsunSelam canlarım. Biliyorsunuz ben bugün aşılama tedavisine başladım. Menegon iğneye başladık bugün. Gunde 1 tane 5 gün boyunca vuruncam. Pazartesi tekrar gel dedi doktor kontrol edecekmiş. Hadi hayırlısı olsun inşallah![]()
Gördüm bende canımmm adetin geçtiyse gidip kan versene hadi bir hamiş dahaaaaaaaaEki Görüntüle 2545545 ilk dk boyle oldu öğlen yaptıgım içinmi acaba 2 gun gecti adet . Gecen ayda 3 gun olmuştum kızlaaarrrr. Nolur olsun. Nolur
Eşim işte canım tek te gitmek istemiyorum yarın inşallah onunla beraber gidip guzel haberlerle cıkarızGördüm bende canımmm adetin geçtiyse gidip kan versene hadi bir hamiş dahaaaaaaaa![]()
Aminnnnn aminnnnAhahhaah.. Bende geldim gece gece... Evreni bi rahatsız edeyim z![]()
Aminnn aminnn insallah bende bu ay hayurli haberler alirimm yaaGebe kalmak isteyen kim varsa kim hayırlı evlat istiyorsa(kız,erkek) kim benimde saglıklı bir evladım olsun diyorsa kim rabbim benimde kucagımı bos bırakma diyorsa, bu ay hamile olduğunu ögrensin insallah buna bende dahil
Amin demeden gecmeyin
evrene mesaj gebeyim gebeyim gebeyim
❤ Totem ❤
Ekim
@hazallikosu bat 15
E Eslem91 bat 17
rosebatum bat 19
@bocek345 bat 19
@Gonulmeyvesi bat 19
@Zekta bat 19
@Misst bat 20
burcusami bat 21
@Umutumut82 bat 22
@icecreamm bat 22
@Ahenfatma bat 23
@NisanCicek bat 23
@Sibelll16 bat 26
@15yusra11 bat 26
@Aslihanugur bat 26
@Feminas bat 26
@Dostumdostum bat 28
@dilosss_ bat 30
@Minikbirmucizemeselesi bat 30
@Peripellas bat 31
Kasım
@cileklilimonata bat 2
@Loriklorik bat 5
@Andyou bat 6
@bi prenses annesi bat 6
@Karakarsu bat 7
Kedi sever bat 11
N Nana Ana bat 14
@eylem91 bat 26
Beybililerimiz
mer_can_ sat 20 Te
Babyandmom sat 6 Ag
hayalinizle sat 12 Ag
@Emine Hatayli sat 19 Ag
Fatma KTL sat 20 Ag
Caghla_29 sat 23 Ag
emine1115ygt sat 23 Ag
Gncgztc sat 24 Ag
Sumeyyee__ sat 26 Ag
@Lepistesb sat 28 Ag
Ftskrcm sat 30 Ag
@zambak189 sat 30 Ag
tiktaktok sat 1 Ey
Memeli Mestan sat 8 Ey
Martilikiz07 sat 9 Ey
@Melegim15 sat 9 Ey
Seval2321 sat 11 Ey
@Hyase sat 12 Ey
@Hayalperest07 sat 13 Ey
M Minik mucizee sat 13 Ey
@sosmivida sat 18 Ey
Icebergsss sat 20 Ey
beren20 sat 24 Ey
Dorothyy sat 26 Ey
Deryakadir sat 4 Ek
MaystenG sat 10 Ek
@Cokoprenses83 sat 29 Ek
Ay ben gitmiştim valla süpriz yaparım diyee ki öylede yaptımmmEşim işte canım tek te gitmek istemiyorum yarın inşallah onunla beraber gidip guzel haberlerle cıkarız
Inşallah canım inşallahHadi hayırlı olsun canım rabbim inşallah sanada verir bebiş her vurduğun iğne şifa olsun inşallah bebeğin olsunİğndeyi vurmadan önce duanı et gerisi rabbime kalır
![]()
Yanımda olsun istiyorum bende canım beraber aynı anda o heyecanı yaşayalım isterim.Ay ben gitmiştim valla süpriz yaparım diyee ki öylede yaptımmmKoş kızzz eşine süpriz yaparsınn anacımmm
![]()
Amin cnm dualrımızın gücüne bnde inanıyorum Rabbim tez vakitte nasip etsin inşallah kuzu hepinize duamdasınız her zamanE Eslem91 canım çok sevindim haberini bekliyordum sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim. Bu arada 2020 baya bebekle gelecek gibi.. Ne çok ikizler burcu var takvimlerinizdeHerkese hayırlı olsun Rabbim biz isteyenlere de nasip etsin. Çok inanıyorum ki hamile arkadaşların duaları tutuyor. Tanımadığın kişiye içten dua ediyorsun ne güzel birşey. Dualarınızı bizler için de eksik etmeyin
![]()
Bende inanıyorum dualarımıza... Rabbimin kimin duasını kabul edeceği belli olmaz. Dualara devam kızlarAmin cnm dualrımızın gücüne bnde inanıyorum Rabbim tez vakitte nasip etsin inşallah kuzu hepinize duamdasınız her zaman![]()
Ssstt gizini ogluma alcam sozlestik kerttik onlariAmin cnm dualrımızın gücüne bnde inanıyorum Rabbim tez vakitte nasip etsin inşallah kuzu hepinize duamdasınız her zaman![]()
canım sen hiç ovulasyon yaptınmı onunla da koyuluk olursa gebelik belli oluyor varsa yapsana hem fikir edinmiş olursunGördüm bende canımmm adetin geçtiyse gidip kan versene hadi bir hamiş dahaaaaaaaa![]()
Tabi tercih meselesi canımm hayırlısı olur inşallahhhhYanımda olsun istiyorum bende canım beraber aynı anda o heyecanı yaşayalım isterim.
Anlaştık dünürSsstt gizini ogluma alcam sozlestik kerttik onlari![]()
Yaptmıştım canım ama bakmadım ben onacanım sen hiç ovulasyon yaptınmı onunla da koyuluk olursa gebelik belli oluyor varsa yapsana hem fikir edinmiş olursun
Ohaa yaptığım gibi çıktı t çok koyucanım sen hiç ovulasyon yaptınmı onunla da koyuluk olursa gebelik belli oluyor varsa yapsana hem fikir edinmiş olursun