Amin insAllah canimmAmin canim benm darisi gercekten isteyen herkese versin Allahım❤❤
Anladim canimm tabi tercih meselesi ama biraz para icin yapiyolar herseyi tabi hastaneden hastaneye degisir bu amaDevlete gitmişliğim pek yok, benim ablam doktor eger onun arkadslarindan varsa o zaman bi iki kere devlete gittim ama onun disinda ugrasmasi cok herhlade bilmiyorum pek tercih etmiyorum, birde bir çok doktordan sonra buldum kendi doktorumu, tavsiye uzerine gittim ve bana çok iyi geldi o yuzden onu tercih ettim ama genel olarak çoğu işlem için özele gidiyorum.
Hadi gözün aydın canım hangi vitaminleri verdi canımHamileyom doktorda dedi iki gun snra bida kanvercem degerlrn yukselmesi gerekiyormus ve bi ilac verdi vitamin kullan desi onu alip kullancam bakalm
Yani 300 lere göre mukemmel. 5 6 ay once bu fiyat belki artmıştır biraz daha. Hadi 100 olsunÇok uygunmuş şaşırdım :)) istanbulda en basit tip merkezinde o fiyatlarda nerdeyse :))
Ben ben ben bekleyenlerdenNasılsınız kızlar? Hamişler nasıl gidiyor hamişlik?Adet bekleyenlerimiz belirtiler neler kaç kişi kaldık hamiş olmayan ❤
İnsallah yok dememBurukluk olmasin balim biliyorum zor ama guclu olmalisin uzulme sen vardir Rabbimin bi bildigi bundan sonra ucuz dicemhadi bi gul bakalim
Hormon testlerini adetli olduğunda yapıyorlar biri adetin 3. Günü diğeri 21. Günü yapıyorlar canımTeşekkür ederimCanım, reglin son günü yarın benim. 1 ay kaçırmış olurum onu beklersem. Haftaya özelde tekrar randevum var. Bazı testler regl zamanı yapılıyormuş sanırım, o zaman onlar yapılmıcak. Sağlık ocağına gitsem acaba yaparlar mı ki?
Bende de var göğüs ağrısı kasığım gündüz ağrıyordu akşamdan beri ağrımadı hiç anlamadımBen ben ben bekleyenlerden
Göğüs ağrısı bir tek
Ateşimi ölçtüm şimdi 36.4 çıktıBen ben ben bekleyenlerden
Göğüs ağrısı bir tek
Bende aynen kuzum yaa akşama kasık ağrısı da kalmadı, göğüs başladı bu sefer deBende de var göğüs ağrısı kasığım gündüz ağrıyordu akşamdan beri ağrımadı hiç anlamadım
Bende ölçeyimAteşimi ölçtüm şimdi 36.4 çıktı
Haha yer değiştiriyor desene göğüs ağrısı bende günlerdir var yüzüstü yatamıyorum bile düşünBende aynen kuzum yaa akşama kasık ağrısı da kalmadı, göğüs başladı bu sefer de
Ölç bakalım canımBende ölçeyim
Canım kesme bence kan gelmediği sürece ne zamanda beklenen adetinKızlar hayırlı gecelr benim midem bulanıyor biraz
Bide adet hali var üzerimde yani olacak gibiyim
Akıntı da yok
Ümidimi kesmeli miyim
Asla kesmemelisinKızlar hayırlı gecelr benim midem bulanıyor biraz
Bide adet hali var üzerimde yani olacak gibiyim
Akıntı da yok
Ümidimi kesmeli miyim
Ahh kuzum keşkeee KeşkeeNe güzel sen kesin hamilesinhissediyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?