Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Anladim ts ederm merak ettim oyuzden soruorum merak yani hersey ki yine de kafa dagitiorum tedirginim cunku bu surec yoruo insani yasadin biliosun sende

Gunde bi tane ictim 50 lik di ictigim 2 gun mola pazartesi hastaneye gittim 10 mm buyumus cuma gel ilaci icme dedi doktor
Anladim canim insAllah istenilen buyukluge gelmistir yumurtan catlatma ignesi yaptirir 36 saat sonrada asilama islemini gerceklestirirler canim stres yapma en onemlisi stres kafan rahat olsun

Anladim canim insAllah istenilen buyukluge gelmistir yumurtan catlatma ignesi yaptirir 36 saat sonrada asilama islemini gerceklestirirler canim stres yapma en onemlisi stres kafan rahat olsun
Bn biraz agrim var yol uzun oyuzden kuzum stresim insallah herseyimiz guzel olcak hepimizin

Bilmiyorum ki işte geç yumurtlamışım ya 6 haftalık değil o yüzden orası kesin ama

Neden özel hastaneleri tercih ediyorsunuz merak ettim
Devlete gitmişliğim pek yok, benim ablam doktor eger onun arkadslarindan varsa o zaman bi iki kere devlete gittim ama onun disinda ugrasmasi cok herhlade bilmiyorum pek tercih etmiyorum, birde bir çok doktordan sonra buldum kendi doktorumu, tavsiye uzerine gittim ve bana çok iyi geldi o yuzden onu tercih ettim ama genel olarak çoğu işlem için özele gidiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…