- 2 Ekim 2019
- 76
- 44
- 3
Çok teşekkür ederim canım cevap içinYükselmiş canım iki günde bir ver kan takip et
Çok teşekkür ederim canım cevap içinGayet güzel artmış:)) inşallah sağlıkla ilerler, kan testi takibi gerekiyor sadece
3 gunu basladim ilaca kuzumOnce sunu sorayim adetin kacincu gunu basladin ilaca
Anladim ts ederm merak ettim oyuzden soruorum merak yani hersey ki yine de kafa dagitiorum tedirginim cunku bu surec yoruo insani yasadin biliosun sendeCanım bende klomen kullandım mayıs ayında 2 içtim ve bana iyi gelmedi yumurta 3 tane oluştu ancak çatlamadı igne ye ragmen en son agustosta kullandım günde bir bana doktor yine yumurtan çatlamamış dedi üzülerej memlekete gittim 40 gun oradaydım ve orda adet de oldum bu ay bişey kullanmadım ve hamileyim Allah ın izniyle. Doktorlar biliyorlar senib yumurtana değerlerine göre nasıl içeçegini umudunu kaybetme cokta irdeleme olur İnşallah
Ben 5 gunu baslamistim canim ne kadar kullandin peki ilaci kac tane3 gunu basladim ilaca kuzum
Gunde bi tane ictim 50 lik di ictigim 2 gun mola pazartesi hastaneye gittim 10 mm buyumus cuma gel ilaci icme dedi doktorBen 5 gunu baslamistim canim ne kadar kullandin peki ilaci kac tane
Anladim canim insAllah istenilen buyukluge gelmistir yumurtan catlatma ignesi yaptirir 36 saat sonrada asilama islemini gerceklestirirler canim stres yapma en onemlisi stres kafan rahat olsunGunde bi tane ictim 50 lik di ictigim 2 gun mola pazartesi hastaneye gittim 10 mm buyumus cuma gel ilaci icme dedi doktor
Hem rahat etti hemm cok sevndkkkIcin rahat ettimi doktor söyleyince canimm ☺☺
Hadi gözün aydin canimmHem rahat etti hemm cok sevndkkk
Bn biraz agrim var yol uzun oyuzden kuzum stresim insallah herseyimiz guzel olcak hepimizinAnladim canim insAllah istenilen buyukluge gelmistir yumurtan catlatma ignesi yaptirir 36 saat sonrada asilama islemini gerceklestirirler canim stres yapma en onemlisi stres kafan rahat olsun
Nasil yani yol uzun canim yumurtan buyudugu icin agri yapiyodur o narmal canim amin insAllah canimmBn biraz agrim var yol uzun oyuzden kuzum stresim insallah herseyimiz guzel olcak hepimizin
Amin canim benm darisi gercekten isteyen herkese versin AllahımHadi gözün aydin canimmRabbim sag saglim kucagina almak nasip etsin insAllah ☺
Aynen ya cidden hiç bişey yapmamak bazen daha iyiBende öyle beklicem canım bekle sonra adet oluyoruz üzülüyoruz pazartesi yaparım bende
Aa ne çıktıOvulasyon yaptım ben sadece gebelik testini bende pazartesi yapcamm
Aynen canımmAynen ya cidden hiç bişey yapmamak bazen daha iyi
Ovulasyon testi canım bu silik birazAa ne çıktı
Teşekkürler canımm çok sağol4 gün kala yaptım birini digeride adet günü canim :)
Devlete gitmişliğim pek yok, benim ablam doktor eger onun arkadslarindan varsa o zaman bi iki kere devlete gittim ama onun disinda ugrasmasi cok herhlade bilmiyorum pek tercih etmiyorum, birde bir çok doktordan sonra buldum kendi doktorumu, tavsiye uzerine gittim ve bana çok iyi geldi o yuzden onu tercih ettim ama genel olarak çoğu işlem için özele gidiyorum.Neden özel hastaneleri tercih ediyorsunuz merak ettim
Çok uygunmuş şaşırdım :)) istanbulda en basit tip merkezinde o fiyatlarda nerdeyse :))Evet silivri de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?