İyi bşr doktorsa her türlü deger ama sanırım para tuzagı bir hastane. Medical park da doktorumun eşi var. Ona gidio arkadaşlarım testleri devlette yaptırıolar kendileri sadece 80 tl muayene ödüyorlar. Birfe boyle iyi kalplileri vsrO zaman ben sağlık ocağına gidim yarın. Zaten yarına bana yakın olan hastanede yer bulamadım.
Bende sağlık ocağına gidim bakim yapıyorlarsa orada yaptırırım. 300-400 olsa yaptırıcaktım da, 1480 tl dediler. Bir de hamilelik falan olsa yine bişey demicem. Bunlar normal testler yani, kan alınacakl vs. Zaten randevuya 250 tl ödedim canım, hiç birşey yapılmadan.
Teşekkür ederim canım. Yarın ben sağlık ocağından gidip öğrenicem.
O zaman ben sağlık ocağına gidim yarın. Zaten yarına bana yakın olan hastanede yer bulamadım.
Bende sağlık ocağına gidim bakim yapıyorlarsa orada yaptırırım. 300-400 olsa yaptırıcaktım da, 1480 tl dediler. Bir de hamilelik falan olsa yine bişey demicem. Bunlar normal testler yani, kan alınacakl vs. Zaten randevuya 250 tl ödedim canım, hiç birşey yapılmadan.
O zaman ben sağlık ocağına gidim yarın. Zaten yarına bana yakın olan hastanede yer bulamadım.
80 tl muayeme ucretimi madical parkta ??İyi bşr doktorsa her türlü deger ama sanırım para tuzagı bir hastane. Medical park da doktorumun eşi var. Ona gidio arkadaşlarım testleri devlette yaptırıolar kendileri sadece 80 tl muayene ödüyorlar. Birfe boyle iyi kalplileri vsr
ALLAH razı olsum bitanem sanada yaşatsınİnsallah tatlım dualarım seninle
İnşallah kuzum yaAnladım canım tamam herşey güzel ilerlicek unutma bunu
Kan verince sordum cnm bndeBende oyle duydum canim sormamistim ben ilaclar ne kadar kulanilcek diye
Merhaba kızlar sizi çok uzun zamandır takip ediyorum. Dün erken gebelik testi yaptım aşırı silik 2. Çizgi çıktı adetime 5 gün var kan verdiö hemen beta 2.74 çıktı bu değer yükselir mi sizce yoksa olsaydı kanda bu zamana kadar çıkar mıydı
Özeller öyle malesef yapicak bişey yok benimde geçen senegittigim
Öyle canim malesef özelde herşey pahalı oluyor geçen sene gebeyken gittiğim doktorun muayenesi 300 tiydi, orda daha önce doğum yaptim 4 sene once 13 bin tl tuttu bu sektör pahalı baya bu yüzden bu sefer dogum teminatli ozel saglik sigortasi yaptirdim. Hamile.kalmadan 1 ay once yapilabiliyor istersen dusunebilirsin.
Hamileyom doktorda dedi iki gun snra bida kanvercem degerlrn yukselmesi gerekiyormus ve bi ilac verdi vitamin kullan desi onu alip kullancam bakalmKız ben 29 değerle hamile olduğuma inandım sen bu değerle nasıl şüpheye düşüyon
Anladim canim tamamKan verince sordum cnm bnde
Insallah cnm bnm hala inanasm gelmiyoaksam isten ckista doktora gdcm duyim kulaklarmla.d
Evet öyle gereksiz gerçekten, anadolu sigortanın var önemli olan sigorta yapiyorken hamile olmamak 1 regl dönemi geçsin isteniyor. Ama benim.yaptigima liv hospital dahil değil diye biliyorum, zaten hangi hastaneyi istiyorsunuz diye soruyorlar ona gore hangi sigorta var ne kadar yardımcı oluyorlar, eğer senin gittiğin hastanede de geçerli ise tüm tahliller doğum vs hepsi sigortaya dahil oluyor uygun geliyor:)Bunu bi araştırim canım. Çünkü doğumu o hastanede yapmak istiyorum. Aslında doktor çok iyi, güler yüzlü ve ilgili. Kendisi dedi başka yerde de yaptırabilirsin diye. Liv hospital benim gittiğim, floryadaki. Ama şu testlere bu kadar para vermek gereksiz diye düşündüm.
İnşallah canımmmEsim sehir disinda canim sabah gelicek. dün sabahida degerlendirmistik birde yarin sabah olur. Nasibimizde varsa insallah olur.
2 gun sonra bida kan ver canim degerin yukselirse kimyasal degildir ☺ sanirim ilk verdigin kani erken vermissin sanirim ondan ole cikmis canimKuzlar merhaba yine ben :) bugün kan testini tekrarladım sonuç 37,02 pozitif çıktıAma 2 günde bu kadar artması biraz endişelendirdi kimyasal olma ihtimalim var mı batım pazar günü
Gayet güzel artmış:)) inşallah sağlıkla ilerler, kan testi takibi gerekiyor sadeceKuzlar merhaba yine ben :) bugün kan testini tekrarladım sonuç 37,02 pozitif çıktıAma 2 günde bu kadar artması biraz endişelendirdi kimyasal olma ihtimalim var mı batım pazar günü
Yükselmiş canım iki günde bir ver kan takip etKuzlar merhaba yine ben :) bugün kan testini tekrarladım sonuç 37,02 pozitif çıktıAma 2 günde bu kadar artması biraz endişelendirdi kimyasal olma ihtimalim var mı batım pazar günü
Icin rahat ettimi doktor söyleyince canimm ☺☺Hamileyom doktorda dedi iki gun snra bida kanvercem degerlrn yukselmesi gerekiyormus ve bi ilac verdi vitamin kullan desi onu alip kullancam bakalm
Neden özel hastaneleri tercih ediyorsunuz merak ettimEvet öyle gereksiz gerçekten, anadolu sigortanın var önemli olan sigorta yapiyorken hamile olmamak 1 regl dönemi geçsin isteniyor. Ama benim.yaptigima liv hospital dahil değil diye biliyorum, zaten hangi hastaneyi istiyorsunuz diye soruyorlar ona gore hangi sigorta var ne kadar yardımcı oluyorlar, eğer senin gittiğin hastanede de geçerli ise tüm tahliller doğum vs hepsi sigortaya dahil oluyor uygun geliyor:)
Evet silivri de80 tl muayeme ucretimi madical parkta ??
2 gun sonra bida kan ver canim degerin yukselirse kimyasal degildir ☺ sanirim ilk verdigin kani erken vermissin sanirim ondan ole cikmis canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?