- 3 Temmuz 2019
- 7.220
- 8.435
- 118
- 29
Hoşgeldin canımBen geldim ayolll
Napiyosun bal bocekHoşgeldin canım
Tek fark batma hissimi hmm anladim cnm ts edermCanım ben artık çok net ayiriyorum.gogusler her halukarda şişiyor adet olcagimda da.ama fark şu .batmalar oluyor hamileysen.adet olacaksam da kasılma oluyor rahimde
Uzanıyorum şeker sen napıyosun bebiş masılNapiyosun bal bocek ♥
Bence herkeste farklı benim 3 aydır göğüslerim adetten önce hiç ağrımadı mesela ilk kez bu ay ağrıyorTek fark batma hissimi hmm anladim cnm ts ederm
Hosbuldum cimcime napiyosun bakalimHoşgeldinnnnnMemeli Mestan
Beni darlamakla meskul kendi kucuk icraat buyukUzanıyorum şeker sen napıyosun bebiş masıl
Doğru bazı şeylerde devlet tercih edilebilir.Anladim canimm tabi tercih meselesi ama biraz para icin yapiyolar herseyi tabi hastaneden hastaneye degisir bu ama
Bosver iyi günler bunlar canım tadını çıkarrr inşallah bizede nasip olur bu gğnlerBeni darlamakla meskul kendi kucuk icraat buyuk
Yanı o bile Çok iyi :))Yani 300 lere göre mukemmel. 5 6 ay once bu fiyat belki artmıştır biraz daha. Hadi 100 olsun
kirmizilar gelene kadar hep bi umut vardırKızlar hayırlı gecelr benim midem bulanıyor biraz
Bide adet hali var üzerimde yani olacak gibiyim
Akıntı da yok
Ümidimi kesmeli miyim
Kesinlikle bende adet öncesi iştah artması sandim ama neler neler yedim :))Bide bende sürekli acıkma hissi var az önce çayla birşeyler atıstırdım mesela. Şimdi yine karnım kazındı gibi sürekli acıkma hissi var sizlerde de oluyormu
Ben yazmıştım ama gördün mü bilmiom Nanacim bat 20 kasım
Delimisin unutmak ne kelime yüregimiz agzımızda bekledik nasıl unutayımNana ya çok tatlısın unutmamışsın en başa yazmışsın beni
Yazmısım seni canım listede varsınBen yazmıştım ama gördün mü bilmiom Nanacim bat 20 kasım
Son adet oldugun tarih tatlımSat ne oluyordu cnm
Tamam canımYazmısım seni canım listede varsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?