- 26 Şubat 2019
- 3.370
- 3.401
- 133
Canım sen keseyi gördün mü yoksa hala beklemede misinCanım benimde çok bir belirtim olmadı regl öncesi hafif göğüs ağrım olurdu o zamanda oldu çok değil ama. şimdi de çok yorulduğum belim ve kasığım ağrıyor o kadar. İnşallah böyle devam eder annesini yormaz minnak
Normal herhalde kimi çok bilmiyor. Kimi de bütün belirtileri yaşıyorBenim adetim geçti ama canım ben adetten önce daha çok belirti yaşamıştım şuan sadece belim ağırıyor normal dimi bu
Şimdi göreceğimCanım sen keseyi gördün mü yoksa hala beklemede misin ☺
Günaydın kızlar
Benim lekem geldi
Çok çok çok üzgünüm
Demekki herşey fosmuş
Lekemin ardından da adetim gelir
Bu hep böyle
Her ay aynı hüsran
Ah ah ne diyeyimki
Çok kızıyorum kendime
Herşey psikolojikmiş
yerleşme falandır diye hiç ümitlenmicem
Sonra devamı gelince çok üzülüyorum
aklım sizde kızlar
Gonulmeyvesi Beklemekseni Zekta
test yaptınmı bugün kuzumCanım üzülme hakkımızda hayırlısı ne zaman ise o zaman nasip etsin Rabbim
Beni de üşümr aldı
Adet ağrım da var bende bugün olurum belki
İnsallah balim insallahBosver iyi günler bunlar canım tadını çıkarrr inşallah bizede nasip olur bu gğnler
güzel haberler alacaksın kuzum bu ay inşallahKizlarrrrrrrrrr doktor bile şok oldu yumurtam 4 5 gunde 19 mm olmus sasirdi veeee pazar gunu asilama yapilio bu hafta cok guzel yumurtan dedi ay aglicaktim agrilarim var dedim yumurtan cok hizli buyumus oyuzden agrin oluo dedi bu guzel dedi bna kal geldi sanki hamile gibi cok mutlu oldum cok degisigim ya dua edin hic beklemiodum dualarinizi eksik etmeyin
Maşallah ya hayırlısıyla devam eder ve gebelik olur inşallah gebelik haberi alınca da bu kadar mutlu olursunKizlarrrrrrrrrr doktor bile şok oldu yumurtam 4 5 gunde 19 mm olmus sasirdi veeee pazar gunu asilama yapilio bu hafta cok guzel yumurtan dedi ay aglicaktim agrilarim var dedim yumurtan cok hizli buyumus oyuzden agrin oluo dedi bu guzel dedi bna kal geldi sanki hamile gibi cok mutlu oldum cok degisigim ya dua edin hic beklemiodum dualarinizi eksik etmeyin
Günaydın ne güzel olumsuz düşünme. Zaten sürekli ağrı olmaz ki zamanla geçer artık büyüyor sessiz sessiz içerideGunaydinnnnn kizlarrr bugun hicc agrimm yok karnimda gerilmede yok insallah icerde kotu biseyler olmuyodur
Ne biliyim ogrendigim ilk gunden beri hatta ogrenmeden onceden beri ilk defa boylee oldu panikledim doktora mi gitsem ki sanki icim bos gibiGünaydın ne güzel olumsuz düşünme. Zaten sürekli ağrı olmaz ki zamanla geçer artık büyüyor sessiz sessiz içeride
Çylemi canım bir bak bakalım devamı geliyormu?Günaydın kızlar
Benim lekem geldi
Çok çok çok üzgünüm
Demekki herşey fosmuş
Lekemin ardından da adetim gelir
Bu hep böyle
Her ay aynı hüsran
Ah ah ne diyeyimki
Çok kızıyorum kendime
Herşey psikolojikmiş
yerleşme falandır diye hiç ümitlenmicem
Sonra devamı gelince çok üzülüyorum
aklım sizde kızlar
Gonulmeyvesi Beklemekseni Zekta
Canım ne güzel işte ağrı olmaması bu kadar herşeyi kötüye yormayın kendinize kötülğk edersiniz her kadın hamileliğinde belirti yaşamıyabiliyor sonuctaGunaydinnnnn kizlarrr bugun hicc agrimm yok karnimda gerilmede yok insallah icerde kotu biseyler olmuyodur
bugün belli olur kuzum herşeyÇylemi canım bir bak bakalım devamı geliyormu?adet olduysanda eğer hatırlısı böyleymiş canım belki bende olurum bilmiyprum hayırlısı gerçekten canım üzülme ❤
Haklısın canım üzülüyor tabi ben olsam bende üzülürüm şuan ama yapıcak birşey olmuyor bazen malsefbugün belli olur kuzum herşey
bekliyorum bakalım
ama insan üzülüyor yaa ne kadar takmam dese de
İlk defa agrim olmadi ne biliyim sonucta kendi belirtilerim canim benim baska kadinlarin belirtisinden bahsetmiyorum ki beni de ilgilendirmez kiyaslamam yani herkesin bunyesi farkli ben ilk defa agri cekmiyorumCanım ne güzel işte ağrı olmaması bu kadar herşeyi kötüye yormayın kendinize kötülğk edersiniz her kadın hamileliğinde belirti yaşamıyabiliyor sonucta❤
canım sürekli ağrı olmuyor diyolar zaten içini ferah tut eğer sıkıntı olcak olsa tersine şiddetli ağrıların olurduİlk defa agrim olmadi ne biliyim sonucta kendi belirtilerim canim benim baska kadinlarin belirtisinden bahsetmiyorum ki beni de ilgilendirmez kiyaslamam yani herkesin bunyesi farkli ben ilk defa agri cekmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?