Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canım sen keseyi gördün mü yoksa hala beklemede misin

Günaydın kızlar
Benim lekem geldi
Çok çok çok üzgünüm
Demekki herşey fosmuş

Lekemin ardından da adetim gelir
Bu hep böyle
Her ay aynı hüsran
Ah ah ne diyeyimki
Çok kızıyorum kendime
Herşey psikolojikmiş

yerleşme falandır diye hiç ümitlenmicem
Sonra devamı gelince çok üzülüyorum

aklım sizde kızlar
Gonulmeyvesi Beklemekseni Zekta

Canım üzülme hakkımızda hayırlısı ne zaman ise o zaman nasip etsin Rabbim
Beni de üşümr aldı
Adet ağrım da var bende bugün olurum belki

Kizlarrrrrrrrrr doktor bile şok oldu yumurtam 4 5 gunde 19 mm olmus sasirdi veeee pazar gunu asilama yapilio bu hafta cok guzel yumurtan dedi ay aglicaktim agrilarim var dedim yumurtan cok hizli buyumus oyuzden agrin oluo dedi bu guzel dedi bna kal geldi sanki hamile gibi cok mutlu oldum cok degisigim ya dua edin hic beklemiodum dualarinizi eksik etmeyin

güzel haberler alacaksın kuzum bu ay inşallah

Gunaydinnnnn kizlarrr bugun hicc agrimm yok karnimda gerilmede yok insallah icerde kotu biseyler olmuyodur

Maşallah ya hayırlısıyla devam eder ve gebelik olur inşallah gebelik haberi alınca da bu kadar mutlu olursun

Günaydın ne güzel olumsuz düşünme. Zaten sürekli ağrı olmaz ki zamanla geçer artık büyüyor sessiz sessiz içeride
Ne biliyim ogrendigim ilk gunden beri hatta ogrenmeden onceden beri ilk defa boylee oldu panikledim doktora mi gitsem ki sanki icim bos gibi

Çylemi canım bir bak bakalım devamı geliyormu? adet olduysanda eğer hatırlısı böyleymiş canım belki bende olurum bilmiyprum hayırlısı gerçekten canım üzülme

Çylemi canım bir bak bakalım devamı geliyormu? adet olduysanda eğer hatırlısı böyleymiş canım belki bende olurum bilmiyprum hayırlısı gerçekten canım üzülme
bugün belli olur kuzum herşey
bekliyorum bakalım
ama insan üzülüyor yaa ne kadar takmam dese de

Canım ne güzel işte ağrı olmaması bu kadar herşeyi kötüye yormayın kendinize kötülğk edersiniz her kadın hamileliğinde belirti yaşamıyabiliyor sonucta❤
İlk defa agrim olmadi ne biliyim sonucta kendi belirtilerim canim benim baska kadinlarin belirtisinden bahsetmiyorum ki beni de ilgilendirmez kiyaslamam yani herkesin bunyesi farkli ben ilk defa agri cekmiyorum

İlk defa agrim olmadi ne biliyim sonucta kendi belirtilerim canim benim baska kadinlarin belirtisinden bahsetmiyorum ki beni de ilgilendirmez kiyaslamam yani herkesin bunyesi farkli ben ilk defa agri cekmiyorum
canım sürekli ağrı olmuyor diyolar zaten içini ferah tut eğer sıkıntı olcak olsa tersine şiddetli ağrıların olurdu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…