En doğrusu idrar testi kuzum 4-5 güne olmazsak yapalım :)Ovulasyon testi canım bu silik biraz
Hadi yaa bende öyleyim sürekli midemde kazınma hissi var normalde çok yiyen biri değilimdirKesinlikle bende adet öncesi iştah artması sandim ama neler neler yedim :))
Aynen pazartesi yapıcam ben canımEn doğrusu idrar testi kuzum 4-5 güne olmazsak yapalım :)
Ay ben sanki negatif görücekmişim gibi bilmiyorum yapasım yok :))Aynen pazartesi yapıcam ben canım
Bende öyle düşünüyorum ama adet olmassam mecbur yapıcam belkide olumlu olur bilemeyizAy ben sanki negatif görücekmişim gibi bilmiyorum yapasım yok :))
Tabikiii herşey mümkün kuzum :)Bende öyle düşünüyorum ama adet olmassam mecbur yapıcam belkide olumlu olur bilemeyiz
Çok şükür hamileyimmmmmAhahhaah.. Bende geldim gece gece... Evreni bi rahatsız edeyim z
Bnm ewlenmeden önce agrimazdi ewlendim 2 3 ay sonra sizlama acima oldu hormonlari hersey etkilioBence herkeste farklı benim 3 aydır göğüslerim adetten önce hiç ağrımadı mesela ilk kez bu ay ağrıyor
Aynen canımmmTabikiii herşey mümkün kuzum :)
Ederafmısın sen isimmi degistirdinÇok şükür hamileyimmmmm ❤❤Buraya yazmıstım ilk önce üzüntülerimi duygularımı ♥ Sağlıkla gel annecim ❤ 7+1 dsha çok küçüğüzz ve zaman geçmiyor ☺☺❤
Hayırlı olsun canım ne zaman öğrendinÇok şükür hamileyimmmmm ❤❤Buraya yazmıstım ilk önce üzüntülerimi duygularımı ♥ Sağlıkla gel annecim ❤ 7+1 dsha çok küçüğüzz ve zaman geçmiyor ☺☺❤
Aynen canım her ay farklı oluyor aslındaBnm ewlenmeden önce agrimazdi ewlendim 2 3 ay sonra sizlama acima oldu hormonlari hersey etkilio
Delimisin unutmak ne kelime yüregimiz agzımızda bekledik nasıl unutayım
Hee pardon cnmSon adet tarihin canım
Canım ayın 9unda oldum yeni bat tarihi Kasım 6
Yani canimmDoğru bazı şeylerde devlet tercih edilebilir.
Ondan oluyordur canimm benim geldigim hastanede uzak 1 saatte anca geliyoz arabayla ☺Ondanmi agri oluo hmm ya hstane uzak o anlamda uzun dedm kuzu
Canım benimde çok bir belirtim olmadı regl öncesi hafif göğüs ağrım olurdu o zamanda oldu çok değil ama. şimdi de çok yorulduğum belim ve kasığım ağrıyor o kadar. İnşallah böyle devam eder annesini yormaz minnakHamişler hala belirtileriniz devam ediyor mu benim hiç akıntım yok göğüs ağrım yok hala bide kasık ağrımda geçti korkuyom
Benim adetim geçti ama canım ben adetten önce daha çok belirti yaşamıştım şuan sadece belim ağırıyor normal dimi buCanım benimde çok bir belirtim olmadı regl öncesi hafif göğüs ağrım olurdu o zamanda oldu çok değil ama. şimdi de çok yorulduğum belim ve kasığım ağrıyor o kadar. İnşallah böyle devam eder annesini yormaz minnak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?