Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Oy canım benim yaaa
Bak ne güzel haber almana vesile olduk hepimiz çok şükür ❤
bende adetim biteli 3-4 gün oldu ozaman diğer aya alayım
İnşallah gerek kalmaz da
İnşallah hiiç gerek kalmaz kuzum sıkı çalış

Benide heveslendirdiniz kızlar C-Life için ama kavanoz diyor kaşık diyor bir eve bir çantaya diyor... Yani bu site ne diyor kızlar ben ne alacağım şimdi C-LIFE
Canım eve dediği kavanozla geliyo içinde birde tahta kaşığını yolluyorlar o kasikla yiyorsun.. çantaya dediği de kendileri kaşık kaşık yapmışlar bı paket şeklinde cantana atıyorsun dışarda da olsan yiyebilirsin kavanozu taşımak zor olur diye kolaylık yapmışlar yani

İnşallah en yakın zamanda sende güzel haberler alırsın kuzum
Hep öyle dualar ediyorum çok bekleyenleri öncelikle mümafatlandırsın Rabbim
Peki sorun varmıydı sende ya da eşinde canım?
Canım inanki yok ne eşimde ne bende bize bilinmeyen infertilite diyorlar. Kadın doğum doktorum senin yaşına göre herşeyin iyi bence eşinde problem var diyor, üroloji doktorum eşime senin durumunda hiçbirşey yok rahatlıkla eşin hamile kalabilirbence siz stres yapıyorsunuz diyor. Sonuç okadar zamandır gelwn giden yok

Herşeyi deniyoruz bunuda deneyelim ozaman çok teşekkür ederim canım.

Herşeyi deniyoruz bunuda deneyelim ozaman çok teşekkür ederim canım.
Rica ederim canım Öyle valla şifanın nereden geleceği belli olmuyor bende şu an kullanıyorum inşallah hepimize nasip olur ya içindekileri araştır hep kadınlara iyi gelen otlardan oluşuyor

İnşallah en yakın zamanda sende güzel haberler alırsın kuzum
Hep öyle dualar ediyorum çok bekleyenleri öncelikle mümafatlandırsın Rabbim
Peki sorun varmıydı sende ya da eşinde canım?
Allah razı olsun canım dualarında banada yer verdiğin için. Rabbim sanada kısa zamanda yaşatsın canım

38 ve hepsini denedim.
Yumurta rezervin normal miydi? Benim arkadaşımın yaşı 25ken 2,5 yıldır olmuyor diye tüp denedi boş gebelik oldu bir yıl sonra tekrat denedi oldu şimdi 1 yaşında bebeği, senin de mi sebepsiz infertilite ?

Nolur bana bi akıl verin adetim 3 gün gecti gece pembe bi akıntı oldu WC gittiğimde pencerede sonra bidaha hic gelmedi bugün yine WC gittiğimde geldi cok açık bi pembe az iç çamaşırımı kirletmiyorp
İnşallah hamilesindir yerleşme kanaması olabilir

Ay cok sewindm bunu duyduguma saniodumki surekli asiri hassas öleyse bnmde ayni dururkende acio bazen ama dokununca cok gogus uclari özellikle ay buna bile sewinicek haldeyim cok komik
Hep agrimio kiz. Umitsz olma hemen bnm gunum gectikten sonra agrimya basldi. Oncesinde dokununca agriodu o kdr. Bide arada sızı giriodu o kdr.

Ağrılar normal canım ben 6+4 tüm kalp atışını duydum sen de duyarsın inşallah ben de 9 kasımda gidecem inşallah sorunsuz ilerler hepimizin

Yumurta rezervin normal miydi? Benim arkadaşımın yaşı 25ken 2,5 yıldır olmuyor diye tüp denedi boş gebelik oldu bir yıl sonra tekrat denedi oldu şimdi 1 yaşında bebeği, senin de mi sebepsiz infertilite ?
Daha yeni yaptırdım canım hepsi normal dediler . Tüp bebekte 1 kere yaptım 5 haftalık düştü.

Eklentiler

• 15721204228553438840374632948974.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 23
  • 15721205008656691769195132942077.webp
    39,5 KB · Görüntüleme: 32
  • 15721205409877982411366639892270.webp
    36,4 KB · Görüntüleme: 24
Y

a elim ayağım titriyo hala ya şaka gibi şaka molur çocuk isteyenler o macundan alın size en büyük tavsiyem önce tevekkül sonra o macun
İlk önce hayırlı olsun canım saglıkla büyüt ınsallahhh ve darısı bızlere macunu bende kullanmak ıstıyorum da su an klomen tedavısındeyım acaba zararı olurmu dıye düşünüyorum

İlk önce hayırlı olsun canım saglıkla büyüt ınsallahhh ve darısı bızlere macunu bende kullanmak ıstıyorum da su an klomen tedavısındeyım acaba zararı olurmu dıye düşünüyorum
Hiç bişey olmaz canım ben klomenle beraber kullanmıştım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…