- 10 Haziran 2019
- 3.116
- 3.674
- 53
Canım sen nedurumdasın kaç haftalıkAnammmmm kız valla okadar nasıl dayandın bacım senmaşallahhh ama asıl şimdi başlıyorr keseymiş kalp atışıymış göğüslerim şuan bomba gibi
Kuzum tez zamanda hayırlı haberlerini bekliyorıum :)sağlıklı olsun inşallah canım da benim 17 ay oldu bu ay.
Çok teşekkür ederim amin amin inşallahTebrik ederimmm darısı bizlere inşallaah
6+2olucam canım kalp atışını duymaya çağırdı doktor 7kasımda gidicem garanti olsun diyeCanım sen nedurumdasın kaç haftalık
Sağol canım amiiin inşallah:)Tebrik ederim canım.Darısı başımıza inşallah.
Sanki hatırladım yaşım biraz fazla demiştin değil mi? Aşılama, Tüp bebek denediniz mi?Bende 49 aydır bekliyorumRabbim duy sesimizi, dualarımızı
Yaaaa hemen almam lazımmnY
a elim ayağım titriyo hala ya şaka gibi şaka molur çocuk isteyenler o macundan alın size en büyük tavsiyem önce tevekkül sonra o macun
Bi bulanti yok bnde gun icinde arada oluo sadece dierleri var bugun belim agrio arada goguslerim agrio hassas ama asiri degil ya uf stres oldum zmn azaldikcaKuzum inşAllah vardır yaa bende Aslında çok belirti oldu en net kasık ağrısı göğüslerimde hassasiyet ve en aşırısı bel ağrısı yorulduğumda falan artık eğilemiyorum bile bide miğde yanması sabahları bulantı falan
Kuzum senin verdiğim cesaretle yaptım sana çok teşekkür ederimAyyyy canımmmm yaaaa
Nasıl sevindim anlatamam yaaaaa
kuzum ben kavanoz aldım adetliyken başlamak lazım amaYaaaa hemen almam lazımmn
Kaşıklı olandan mı aldın tekli paketli
Yoksa kavanoz olandanmı
Ewt 30da yapcam insallah guzl sonuc alirim30nda kan testi mi yapcan balim sen
Göğüsler benimde dokumdukça ağırıyo kuzum rahat ol hayırlı haber alırsın inşallahBi bulanti yok bnde gun icinde arada oluo sadece dierleri var bugun belim agrio arada goguslerim agrio hassas ama asiri degil ya uf stres oldum zmn azaldikca
Ay cok sewindm bunu duyduguma saniodumki surekli asiri hassas öleyse bnmde ayni dururkende acio bazen ama dokununca cok gogus uclari özellikleGöğüsler benimde dokumdukça ağırıyo kuzum rahat ol hayırlı haber alırsın inşallah
Seni o kadar iyi anlıyorumki inşallah Hamileliktendir :)Ay cok sewindm bunu duyduguma saniodumki surekli asiri hassas öleyse bnmde ayni dururkende acio bazen ama dokununca cok gogus uclari özellikleay buna bile sewinicek haldeyim cok komik
Sanki hatırladım yaşım biraz fazla demiştin değil mi? Aşılama, Tüp bebek denediniz mi?
Aynen öyle canım pik olunca 3 gün daha yiyip bırakıyorsunCanim reglinin 1.günü baslicam ovulasyon testinde pik olunca birakicam degilmi.benim yumurtlamalar 25. Günlerde oluyor o zaman 25gun kullanmis olucam dimi.
Yurtdışna değişiyor demekki onu bilmiyorum valla canımYa direkt 6 katını kitlediler bana 75 tl nerde 86$ nerde
Oy canım benim yaaaKuzum senin verdiğim cesaretle yaptım sana çok teşekkür ederim
kuzum ben kavanoz aldım adetliyken başlamak lazım ama
İnşallah en yakın zamanda sende güzel haberler alırsın kuzum38 ve hepsini denedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?