Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Y

a elim ayağım titriyo hala ya şaka gibi şaka molur çocuk isteyenler o macundan alın size en büyük tavsiyem önce tevekkül sonra o macun
Yaaaa hemen almam lazımmn
Kaşıklı olandan mı aldın tekli paketli
Yoksa kavanoz olandanmı

Bi bulanti yok bnde gun icinde arada oluo sadece dierleri var bugun belim agrio arada goguslerim agrio hassas ama asiri degil ya uf stres oldum zmn azaldikca

Bi bulanti yok bnde gun icinde arada oluo sadece dierleri var bugun belim agrio arada goguslerim agrio hassas ama asiri degil ya uf stres oldum zmn azaldikca
Göğüsler benimde dokumdukça ağırıyo kuzum rahat ol hayırlı haber alırsın inşallah

Göğüsler benimde dokumdukça ağırıyo kuzum rahat ol hayırlı haber alırsın inşallah
Ay cok sewindm bunu duyduguma saniodumki surekli asiri hassas öleyse bnmde ayni dururkende acio bazen ama dokununca cok gogus uclari özellikle ay buna bile sewinicek haldeyim cok komik

Ve kızlar
Ay cok sewindm bunu duyduguma saniodumki surekli asiri hassas öleyse bnmde ayni dururkende acio bazen ama dokununca cok gogus uclari özellikle ay buna bile sewinicek haldeyim cok komik
Seni o kadar iyi anlıyorumki inşallah Hamileliktendir :)

Kuzum senin verdiğim cesaretle yaptım sana çok teşekkür ederim

kuzum ben kavanoz aldım adetliyken başlamak lazım ama
Oy canım benim yaaa
Bak ne güzel haber almana vesile olduk hepimiz çok şükür
bende adetim biteli 3-4 gün oldu ozaman diğer aya alayım
İnşallah gerek kalmaz da

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…