Evet ben pek anlamıyorum ama normal görünüyor, tüp bebek tutmuş o zaman ama nasibi yokmuş, bence kendiliğinden olur ama stresi azalt başka şeylerle uğraş klişe geliyor ama bence çok etkili gerçekten hem erkeğe hem kadına zararı var, düşünmemeye çalışın. Biliyorum çok zor ama kovun kafadan o düşünceleriDaha yeni yaptırdım canım hepsi normal dediler . Tüp bebekte 1 kere yaptım 5 haftalık düştü.
Canım ben klomenle beraber kullandigimda ikizlere hamile kalmıştımYa cok büyütürse canım
Amin kuzum çok sağolAaaa hayırlı olsun kuzum Allah sağlıklı hamilelik sağlıklı evlat nasip etsin inşallah
Ayy ivettt kuzum aynı günüz çoook heycanlı :))) o grubamı geliyiiiim :))Ancak girebildim direk sana baktım, cook cook mutlu oldum canim, Rabbim.sag salim kucağına almayı nasip etsin inşallahsenide haziran annelerine bekliyoruz, hemde aynı gunuz çok güzel
Sağol canım ya klomenle kullananlarda vardı sayfada bi konuş istersen mesaj atıpİlk önce hayırlı olsun canım saglıkla büyüt ınsallahhh ve darısı bızlere ♥macunu bende kullanmak ıstıyorum da su an klomen tedavısındeyım acaba zararı olurmu dıye düşünüyorum
Canım inanki yok ne eşimde ne bende bize bilinmeyen infertilite diyorlar. Kadın doğum doktorum senin yaşına göre herşeyin iyi bence eşinde problem var diyor, üroloji doktorum eşime senin durumunda hiçbirşey yok rahatlıkla eşin hamile kalabilirbence siz stres yapıyorsunuz diyor. Sonuç okadar zamandır gelwn giden yok
İşte canım aslında tek sebep yaptığımız stresAllah razı olsun canım dualarında banada yer verdiğin için. Rabbim sanada kısa zamanda yaşatsın canım
Ah onu bi başarabilsekEvet ben pek anlamıyorum ama normal görünüyor, tüp bebek tutmuş o zaman ama nasibi yokmuş, bence kendiliğinden olur ama stresi azalt başka şeylerle uğraş klişe geliyor ama bence çok etkili gerçekten hem erkeğe hem kadına zararı var, düşünmemeye çalışın. Biliyorum çok zor ama kovun kafadan o düşünceleri
Aaaa acaba mi insallah cunku catlatma ignesi desem 9.gun oldu jel desem kimisinde agri yok insallah kiz insallahHep agrimio kiz. Umitsz olma hemenbnm gunum gectikten sonra agrimya basldi. Oncesinde dokununca agriodu o kdr. Bide arada sızı giriodu o kdr.
Aynen dediğine katılıyorum. Bebek isteyen bir insan, ancak bu düşünceyi kafasından umudunu yitirdiğinde atar başka yolu yok, olduğuna inanmıyorum. Artık tamam kesin olmayacağı inanarak dediğinde umudun biter, sen zaten bitmişsindir ozamanda.İşte canım aslında tek sebep yaptığımız stres
Ama elde değilki insan adet bitince hemen o moda giriyor
Denk getireyim , ay acaba tuttumu tutmadımı
Yoruluyor insan
Evet canım benim böyle dediğime bakma, bir çocuğum olmasına rağmen o rahatlık bende de yok malesef, senin de mi ilk olacak?Ah onu bi başarabilsek
Herkes yaşadığını biliyor tabi ama bundan 15 yaş genç olsam bu kadar takmazdım kafama herkes 30unda anne oluyor daha zamanım var derdim.. Ah zalim zamanİşte canım aslında tek sebep yaptığımız stres
Ama elde değilki insan adet bitince hemen o moda giriyor
Denk getireyim , ay acaba tuttumu tutmadımı
Yoruluyor insan
Çok haklısın, eşimin testi kötü çıkmıştı ve biz demekki olmayacak bir süre sonra aşılama yaparız diye düşündüğümüz ay olmuştu. Ama şu an o düşünce bana gelemedi hala, eşim rahat gibi ama ben çok takıyorumAynen dediğine katılıyorum. Bebek isteyen bir insan, ancak bu düşünceyi kafasından umudunu yitirdiğinde atar başka yolu yok, olduğuna inanmıyorum. Artık tamam kesin olmayacağı inanarak dediğinde umudun biter, sen zaten bitmişsindir ozamanda.
Tabiki her adeti dört gözle bekliyorsun canım.
Evet canım işte umudunu kaybettiğin an kafandan siliyorsun bende bunu demek istedim. Rabbim evladın iyilerle karşılaştırsınÇok haklısın, eşimin testi kötü çıkmıştı ve biz demekki olmayacak bir süre sonra aşılama yaparız diye düşündüğümüz ay olmuştu. Ama şu an o düşünce bana gelemedi hala, eşim rahat gibi ama ben çok takıyorum
Tamam cnm ben bir yazayım onlaraSağol canım ya klomenle kullananlarda vardı sayfada bi konuş istersen mesaj atıp
Öyle düşünme, yaşın gebelikte etkisi yumurta rezervi ve seninki gayet iyi, sen yine aynı düşünceyle 42-45 yaşlarında bile anne olan var diye düşün, etrafımızda var en küçüğünü 40dan sonra doğuranlar, olabiliyor demekki yani..Herkes yaşadığını biliyor tabi ama bundan 15 yaş genç olsam bu kadar takmazdım kafama herkes 30unda anne oluyor daha zamanım var derdim.. Ah zalim zaman
Tabiki 40tan sonrada anne olan çok. Fakat yaşlanıyorsun ruhun bunu kabul etmesede ve daha önceleri hoplaya zıplaya yaptığın herşeyi artık yürüyerek yapıyorsun. Bunu düşününce gelde stres yapmaÖyle düşünme, yaşın gebelikte etkisi yumurta rezervi ve seninki gayet iyi, sen yine aynı düşünceyle 42-45 yaşlarında bile anne olan var diye düşün, etrafımızda var en küçüğünü 40dan sonra doğuranlar, olabiliyor demekki yani..
Amin canım çok sağol, Allahım size de bu mutluluğu yaşatsın, burda beni etkileyen çok bekleyenler oluyor Eslem ve Yüsra vardı sen de eklendin dualarıma, hepimize nasip etsin tabi ama daha fazla bekletmesin sizi inşEvet canım işte umudunu kaybettiğin an kafandan siliyorsun bende bunu demek istedim. Rabbim evladın iyilerle karşılaştırsın
Aminnn aminnn Allah razı olsun canım dualarında banada yer verdiğin içinAmin canım çok sağol, Allahım size de bu mutluluğu yaşatsın, burda beni etkileyen çok bekleyenler oluyor Eslem ve Yüsra vardı sen de eklendin dualarıma, hepimize nasip etsin tabi ama daha fazla bekletmesin sizi inş
bende bir dahaki adetimde alıcam kesinY
a elim ayağım titriyo hala ya şaka gibi şaka molur çocuk isteyenler o macundan alın size en büyük tavsiyem önce tevekkül sonra o macun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?