İnşallah kuzum ama ne biliyimKorkma canım öyle birşey olmaz inş bir terslik çıkmaz keseyi kalp atışını görürsün, gebeliğin tadını çıkar olumsuz düşünme
Benim şuan 5+3 hesaplamama gittiğimde toplu öğrenirim heraldeSen pazartesi gidersen doktora kalp atışı bile duyabilirsin canım ben 5 +0 da kese gördüm . Çarşamba yine kontrolum var
Ooo maşallahhh 6ncı haftaya gidiyosun görürsün keseyi falan haftasınada kalp atışınıKuzuum baktım uygulamadan 5 hafta 3 gğnlük diyorr :))
Yaa canım gözün aydın sağlıklı bi şekilde devam eder inşallahKızlaaar
Yapan da var yapmayand canım.Kızlar acilde kan testi yapıyolar dimi
Yapıyorlar canımKızlar acilde kan testi yapıyolar dimi
Kuzum 8 gün geçtiOoo maşallahhh 6ncı haftaya gidiyosun görürsün keseyi falan haftasınada kalp atışınıadetin geçti değilmi
Çok teşekkür ederim canım amiinYaa canım gözün aydın sağlıklı bi şekilde devam eder inşallah ☺
Anammmmm kız valla okadar nasıl dayandın bacım senKuzum 8 gün geçti
İnşallah yaparlarYapan da var yapmayand canım.
İnşallah duyacan canımAh kuzum Rabbim mükafatlandırdı seni çok şükür ki
Evet cidden tam kapılamıyorUm Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah bende sanırım kalp atışına kadar rahat olamicam
AyyyyyyyyyyyKızlaaar
Benim ki bir sabır hikayesiAnammmmm kız valla okadar nasıl dayandın bacım senmaşallahhh ama asıl şimdi başlıyorr keseymiş kalp atışıymış göğüslerim şuan bomba gibi
30nda kan testi mi yapcan balim senHayirli olsun bitnm rabbim hayirli saglikli ewlat nasip etsin yarin git kan ver ay insallah bnde ayin 30 da mucizemi paylasirim cok mutlu oldum ya
İnşallah kuzuuumİnşallah duyacan canım
yaaa fatmişimmm cansınnnn hepinizi çok seviyorum kuzum aklıma not ettim kızsa senin dediğin oliicikAyyyyyyyyyyyicim bi hos oldu yeminleee. Hani heyecanlanirsin icin bosalir gibi olur ya. Karnimi tuttum okudum msjini cok sukur yaaa. Gozunz aydin cnnmmmmm cok sevindiiim. Rabbim hayrla saglikla tamamlasn insllhh. Sennki kiz olcak bence icime ole dogdu. Gerck olrsa sole not al bak
Insllh insllh sira sizde simdiAllah razı olsun kendi sonucumuzmuş gibi sevindik hepimiz yaa bu duyguyu yaşamak bile çok güzel ay hepiniz iyi ki varsınız kızlar hepimiz çift çizgi fotosu atacağız inşallah gruba :)
Kuzum 6 ay ama sen bide bana sor pimpirikli olduğum içiin :))
Tebrik ederimmm darısı bizlere inşallaahKızlar şoktayım yemin ederim ağlıyorum yaa Rabbim bu mutluluğu isteyen herkese yaşatsın herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?