Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gunaydin anneler ve anne olucaklar

uf bnm gogus agrilarim cok azaldi sanki galiba tutmadi bebek bilmiom bi agrio gibi bi agrimio gibi taktim belkide bilemiom tutmadi bnce uf krize gircem ne zor sey beklemek 8.gun zmn yaklastikca olumsuzlasiom

Iyi geceler kızlar
Ya yok sen sadece dua ette o iki çizgiyi görmek bize de nasip olsun tez zamanda, doktor falan çok uzak bize
İnşallah sende guzel haberler alacaksın ben 2 sene istedikten sonra hamile oldugumu ogrendim. Biraz sabır

uf bnm gogus agrilarim cok azaldi sanki galiba tutmadi bebek bilmiom bi agrio gibi bi agrimio gibi taktim belkide bilemiom tutmadi bnce uf krize gircem ne zor sey beklemek 8.gun zmn yaklastikca olumsuzlasiom
Canım çatlama iğnesinde beta hcg var ya ben de kullandığım da aynısı olmuştu ucları ozellikle cok acıyordu 5 gun daha bekle inşallah sende hamilesin. Maşallah bu grup herkese ugurlu geldi.

İnşallah kuzuuum

yaaa fatmişimmm cansınnnn hepinizi çok seviyorum kuzum aklıma not ettim kızsa senin dediğin oliicik
Biz de seni cnm bnm. Allh gonlune gore versn
Hmmm anladim cok farkli bisey bu hamislik insan yasamayinca iste bilemio ki o degilde 14 hafta olmus sennki masallah ya seni gordukce cok mutlu oluorum insallah bnde bir gun...
Evt cok sukur 14un icindeyz. Allh razi olsn. Rabbim hayrlisyla bu ay da sana versn

Ohooo. Hele bi dur yavrm yaaa. Kendini cok kaptrmissin. Yorumlama her belirtini hayrlisi olsn de.bole daha cok uzuosn kendiini

Canım çatlama iğnesinde beta hcg var ya ben de kullandığım da aynısı olmuştu ucları ozellikle cok acıyordu 5 gun daha bekle inşallah sende hamilesin. Maşallah bu grup herkese ugurlu geldi.
Insallah kuzum yok catlatma ignesinin etkisi bugun gecmis olmasi lazim 10 oldu bugunle ayin 30 da kan testi ver dedi doktor gogus agrim azaldi koltuk altindan gelio bide dokununca acio o kadar ya kasiklariminda agrisi azaldi tedirginim oyuzden insallah vardir ya

Masallah kuzum size ya napiyim carsambaya ne kaldi diom tadini cikariyim varmis gibi sonra biseyler gidio yok ya diom tam yok belirti diom pat belirti cikiofln yine arafdayim ama sanki tutmadi gibi gelio bna ruh halim git gelli

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…