- 10 Haziran 2019
- 3.116
- 3.674
- 53
Iyi geceler kızlarGunaydın kızlardoktora gidenler gidecekler kan verenler varmu bugun şimdiden duaya başlayalım
Masallah kizlar size , ay kuzum cok sewindim gozun aydin hayirli saglikli evlat nasip etsin rabbim sanaKızlaar sanırım hamileyimKan testi vercem dualarını bekliyorum
Gözün aydın, güzel haberleri bekliyoruzKızlaar sanırım hamileyimKan testi vercem dualarını bekliyorum
Aynı benimki gibi çıkmış bende hemen kan vermiştim 29 çıkmıştı cnım hayırlı olsunKızlaar sanırım hamileyimKan testi vercem dualarını bekliyorum
İnşallah sende guzel haberler alacaksın ben 2 sene istedikten sonra hamile oldugumu ogrendim. Biraz sabırIyi geceler kızlar
Ya yok sen sadece dua ette o iki çizgiyi görmek bize de nasip olsun tez zamanda, doktor falan çok uzak bize
Canım çatlama iğnesinde beta hcg var ya ben de kullandığım da aynısı olmuştu ucları ozellikle cok acıyordu 5 gun daha bekle inşallah sende hamilesin. Maşallah bu grup herkese ugurlu geldi.Gunaydin anneler ve anne olucaklar
uf bnm gogus agrilarim cok azaldi sanki galiba tutmadi bebek bilmiom bi agrio gibi bi agrimio gibi taktim belkide bilemiom tutmadi bnce uf krize gircem ne zor sey beklemek 8.gun zmn yaklastikca olumsuzlasiom
Biz de seni cnm bnm. Allh gonlune gore versnİnşallah kuzuuum
yaaa fatmişimmm cansınnnn hepinizi çok seviyorum kuzum aklıma not ettim kızsa senin dediğin oliicik
Evt cok sukur 14un icindeyz. Allh razi olsn. Rabbim hayrlisyla bu ay da sana versnHmmm anladim cok farkli bisey bu hamislik insan yasamayinca iste bilemio ki o degilde 14 hafta olmus sennki masallah ya seni gordukce cok mutlu oluoruminsallah bnde bir gun...
Ohooo. Hele bi dur yavrm yaaa. Kendini cok kaptrmissin. Yorumlama her belirtiniGunaydin anneler ve anne olucaklar
uf bnm gogus agrilarim cok azaldi sanki galiba tutmadi bebek bilmiom bi agrio gibi bi agrimio gibi taktim belkide bilemiom tutmadi bnce uf krize gircem ne zor sey beklemek 8.gun zmn yaklastikca olumsuzlasiom
Amin canım inşallaH test doğrudurda içim rahatlarMasallah kizlar size , ay kuzum cok sewindim gozun aydin hayirli saglikli evlat nasip etsin rabbim sana
Sağolasın canım inşallahGözün aydın, güzel haberleri bekliyoruz
Yaa gerçekten mi inşallah benimde öyle çıkar canım kaç kala yapmıştın sen testiAynı benimki gibi çıkmış bende hemen kan vermiştim 29 çıkmıştı cnım hayırlı olsun ☺
Şimdiden hayırlı olsun canim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinAmin canım inşallaH test doğrudurda içim rahatlar
Insallah kuzum yok catlatma ignesinin etkisi bugun gecmis olmasi lazim 10 oldu bugunle ayin 30 da kan testi ver dedi doktor gogus agrim azaldi koltuk altindan gelio bide dokununca acio o kadar ya kasiklariminda agrisi azaldi tedirginim oyuzden insallah vardir yaCanım çatlama iğnesinde beta hcg var ya ben de kullandığım da aynısı olmuştu ucları ozellikle cok acıyordu 5 gun daha bekle inşallah sende hamilesin. Maşallah bu grup herkese ugurlu geldi.
Masallah kuzum sizeBiz de seni cnm bnm. Allh gonlune gore versn
Evt cok sukur 14un icindeyz. Allh razi olsn. Rabbim hayrlisyla bu ay da sana versn
Ohooo. Hele bi dur yavrm yaaa. Kendini cok kaptrmissin. Yorumlama her belirtinihayrlisi olsn de.bole daha cok uzuosn kendiini
Insallah kuzum gaza geliom gidip bndemi alsam diom sonra boswer bkle daha erken diom insallah guzel hberini aliriz git kan ver ne duruonAmin canım inşallaH test doğrudurda içim rahatlar
Ya benmi bulamadımmmm2020 haziran anneleri :) senide bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?