Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canim cok stres yapma . Ne zaman olmustu catlama ignen ve asilaman. Belirtilere takilma.
18 de catlatma ignesi 20 de de asilama sag kasik agrisi gogus agrisi var bi sabh hissetmiom su an var da yok ya tutmadi bnce zaten umutlanmam bile sacmaydi cok az bi sperm ile oldu nys hepinizi sktim k.bkmayin

Yok canım ben de varım daha birkaç arkadaş daha var öyle düşünme hep beraber gebe kalırız inş biz de başka ayların anne topiklerine birlikte gideriz inş ☺

Insallah canim ya şu gebelik testinde bariz 2.cizgiyi bir görebilsem artik test yapmaktanda biktim. Evde test olsa günde 3 kere test yapiyorum oyüzden test almadim eve. Her gece oglumun suratina bakip dua ediyorum guzel Allah im ogluma saglikli bur kardes nasip et kardes sevgisini tatsin diye.

Allh razi olsn balim. Hepimz sevinelim insllh.
Asilama olunca galiba kesin gozuyle bakilio. Icinde hcg hormonu da olunca belirtiler baslio. Cok istenilince de kapiliosun ister istemez. Her seye hazrla kendini yine de psikolojin icin
Bugun olumsuz dusunme gunum zaten onu anladim o gune hazirlik yapiom ewt sanirim herkez bn gibi cunku keske bi mucize olsa ne diyim k.bkma senide bunalttim sessizlesicem artik zaten milletin icini karartiom

Aynen canım ben de öyle dua ediyorum, yavrular kardeşsiz kalmaz inş. Ben de test almıyorum eve, gecikmem olursa alırım diyordum gecikme olmuyor erken geliyor lüzumsuz

18 de catlatma ignesi 20 de de asilama sag kasik agrisi gogus agrisi var bi sabh hissetmiom su an var da yok ya tutmadi bnce zaten umutlanmam bile sacmaydi cok az bi sperm ile oldu nys hepinizi sktim k.bkmayin

Kuzum daha catlama ignesinin 9. Asilamanin 7. Günündesin. Bak belkide anlattim daha once bilmiyorum ama en son asilamamda bir arkadasla ayni anda asilama olduk. Benim esimin %72 ydi hizli haraketli sayisi o arkadasin bir onceki ay 0 dı tutmadi.cok az ise yarayan spermi vardi 1 ay proman k kullandi esi Benim tutmadi o hamile kaldi. 1 yumurta 1 sperm yeterli. Hem tutmasada ölüm yok ucunda daha gencsin. biliyorum cok yipratici surecler ama stres yaptikca daha kötü oluyor. Esine muhakkak proman k diye bir vitamin var o ve keciboynuzu özü ver 1 ayda cok ciddi degisiklik oluyor sperm haraket ve sayisinda. Bence sen carsamba günu yani asilamanin 11.günü kan testi yaptirip kafanda netlestir en azindan olumlu olumsuz stresinden kurtulursun ve eger olumsuzsa ki insallah olumludur esine takviye ye baslarsin. En azindan 1 ayda ara ver. Zaten kullandigin ignelerin etkisi 2 ay daha devam ediyor.

Bugun olumsuz dusunme gunum zaten onu anladim o gune hazirlik yapiom ewt sanirim herkez bn gibi cunku keske bi mucize olsa ne diyim k.bkma senide bunalttim sessizlesicem artik zaten milletin icini karartiom
Kız bence tuttu senin aşılama, bu alınganlık ancak gebelikte olur kim dedi sana içimizi kararttın diye

Aynen canım ben de öyle dua ediyorum, yavrular kardeşsiz kalmaz inş. Ben de test almıyorum eve, gecikmem olursa alırım diyordum gecikme olmuyor erken geliyor lüzumsuz

Sorma canim 3 aydir hesapladigim tarihten 4 5 gün once geliyor. Gecikme zevkini bile tadamadim daha

Güncelleme yapalım kızlar :)) yeni hamişlerimiz vaaarrrrr
N Nana Ana benim de bat kasım 14 tarihlerimiz aynıymış çiçek nanaaa :))

üzüldüm. O zaman siz gönlünüzden geçirin beni de
Geciriyorz tabiki cnm. hepimz birbirimize duaciyiz.❤
Yanmda olaydin da  bunnla kovalayydim senii totona totonaa.
O ne demek kiz oleee. Neciyiz biz burda. Insaniz biz. Illa ki olcak arada umitszlik endise falan. Birbirimizi teselli de edicez. Mutlulugumuzu da paylasicaz. Kadin kadinin derdini anlamazsa kim anlicak. Duymim bi daha. Sadece olumszluk deil de hangisi hayrlisiysa o olsn de.

Kuzum esim cok eski kafa doktor demeden kullanmio hic biseyi onunlada cebellesiorum buda yoruo bni ve normalde spremi fln ii ogun dusuk cikti ve inan elimde degil artik cok yoruldum sıkti herseyle herkezle en cokda kafamdaki sesle ugrasmak yordu bni umarim guzl sonuc yazarim insallah ts ederm

Ts ederm melegimsin sen tmm sakin kalmayi denicem carsamba aksamina kadar dua edicem ii dusun ii olsun

Ve konuuu degistiriorum merak ediorum kardesimde gordum hamisler bi bakin bakalim bu tez dogrumu hamislerin kirpikleri karisip kivrim oluomus eski kadinlar bole fark ediomus hatta bnm yengem anlio tuhaf ve gozleri hasta gibi bugulu veya normalden canli oluomus dogrumu ?

Ya deme öle keske bilmiom bugun cok duygusalim gulucen ama bu lafina bile gozum doluo dengem bozuk
Yok yok gülmem ben de çok sulugözümdür ama eğer gebeysen daha çook ağlayacaksın şimdiden harcama gözyaşlarını

Kuzum sperm kaliteliyse vücutta 1 hafta bile kalıyor dert etme :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…