Topik baskanimiz biraz ara verdiYa kizlar şu toteminize beni de ekleyin gözünüzü seviyim!!!! Kasım da insallah mutlu haberimi allah bana da nasip eder
Topik baskanimiz biraz ara verdigaliba ondan baskasi eklyemior listye
18 de catlatma ignesi 20 de de asilama sag kasik agrisi gogus agrisi var bi sabh hissetmiom su an var da yok ya tutmadi bnce zaten umutlanmam bile sacmaydi cok az bi sperm ile oldu nys hepinizi sktim k.bkmayinCanim cok stres yapma . Ne zaman olmustu catlama ignen ve asilaman. Belirtilere takilma.
Yok canım ben de varım daha birkaç arkadaş daha var öyle düşünme hep beraber gebe kalırız inş biz de başka ayların anne topiklerine birlikte gideriz inş ☺
Allah hem bize hem de sana tez zamanda o güzel haberi duymayı nasip etsin insallah kuzum
Bugun olumsuz dusunme gunum zaten onu anladim o gune hazirlik yapiomAllh razi olsn balim. Hepimz sevinelim insllh.
Asilama olunca galiba kesin gozuyle bakilio. Icinde hcg hormonu da olunca belirtiler baslio. Cok istenilince de kapiliosun ister istemez. Her seye hazrla kendini yine de psikolojin icin
Aynen canım ben de öyle dua ediyorum, yavrular kardeşsiz kalmaz inş. Ben de test almıyorum eve, gecikmem olursa alırım diyordum gecikme olmuyor erken geliyor lüzumsuzInsallah canim ya şu gebelik testinde bariz 2.cizgiyi bir görebilsem artik test yapmaktanda biktim. Evde test olsa günde 3 kere test yapiyorum oyüzden test almadim eve. Her gece oglumun suratina bakip dua ediyorum guzel Allah im ogluma saglikli bur kardes nasip et kardes sevgisini tatsin diye.
18 de catlatma ignesi 20 de de asilama sag kasik agrisi gogus agrisi var bi sabh hissetmiom su an var da yok ya tutmadi bnce zaten umutlanmam bile sacmaydi cok az bi sperm ile oldu nys hepinizi sktim k.bkmayin
Kız bence tuttu senin aşılama, bu alınganlık ancak gebelikte olurBugun olumsuz dusunme gunum zaten onu anladim o gune hazirlik yapiomewt sanirim herkez bn gibi cunku keske bi mucize olsa ne diyim k.bkma senide bunalttim sessizlesicem artik zaten milletin icini karartiom
Aynen canım ben de öyle dua ediyorum, yavrular kardeşsiz kalmaz inş. Ben de test almıyorum eve, gecikmem olursa alırım diyordum gecikme olmuyor erken geliyor lüzumsuz
Evet azıcık bir ümitlensek bari ama yok erkenden gelecek illaSorma canim 3 aydir hesapladigim tarihten 4 5 gün once geliyor. Gecikme zevkini bile tadamadim daha
Güncelleme yapalım kızlar :)) yeni hamişlerimiz vaaarrrrrGebe kalmak isteyen kim varsa kim hayırlı evlat istiyorsa(kız,erkek) kim benimde saglıklı bir evladım olsun diyorsa kim rabbim benimde kucagımı bos bırakma diyorsa, bu ay hamile olduğunu ögrensin insallah buna bende dahil
Amin demeden gecmeyin
evrene mesaj gebeyim gebeyim gebeyim
❤ Totem ❤
Ekim
@Gonulmeyvesi bat 19
Zekta bat 19
@burcusami bat 21
@MoonfacedMom bat 22
@icecreamm bat 22
@Ahenfatma bat 23
@NisanCicek bat 23
S Sibelll16 bat 26
@15yusra11 bat 26
@Aslihanugur bat 26
@Feminas bat 26
@dilosss_ bat 30
@Minikbirmucizemeselesi bat 30
@Peripellas bat 31
Kasım
@cileklilimonata bat 2
Umutumut82 bat 3
@Loriklorik bat 5
Andyou bat 6
@bi prenses annesi bat 6
@Antoryum123 bat 6
@Karakarsu bat 7
@Matrakhatun bat 8
@Kedi sever bat 11
N Nana Ana bat 14
@bocek345 bat 15
@Misst bat 16
@rosebatum bat 16
@Yildem bat 20
@Dostumdostum bat 25
@eylem91 bat 26
Beybililerimiz
mer_can_ sat 20 Te
Babyandmom sat 6 Ag
hayalinizle sat 12 Ag
@Emine Hatayli sat 19 Ag
Fatma KTL sat 20 Ag
Caghla_29 sat 23 Ag
emine1115ygt sat 23 Ag
Gncgztc sat 24 Ag
Sumeyyee__ sat 26 Ag
@beren20 sat 27 Ag
@Lepistesb sat 28 Ag
Ftskrcm sat 30 Ag
@zambak189 sat 30 Ag
tiktaktok sat 1 Ey
@Deryakadir sat 4 Ey
@Fasulye annesi sat 8 Ey
Martilikiz07 sat 9 Ey
@Melegim15 sat 9 Ey
Seval2321 sat 11 Ey
@Hyase sat 12 Ey
@Hayalperest07 sat 13 Ey
M Minik mucizee sat 13 Ey
@Nigar93 sat 15 Ey
@sosmivida sat 18 Ey
@Mevayigit sat 19 Ey
@Eslem91 sat 19 Ey
Icebergsss sat 20 Ey
Dorothyy sat 26 Ey
MaystenG sat 10 Ek
@Cokoprenses83 sat 29 Ek
Geciriyorz tabiki cnm.üzüldüm. O zaman siz gönlünüzden geçirin beni de
Yanmda olaydin daBugun olumsuz dusunme gunum zaten onu anladim o gune hazirlik yapiomewt sanirim herkez bn gibi cunku keske bi mucize olsa ne diyim k.bkma senide bunalttim sessizlesicem artik zaten milletin icini karartiom
Kuzum esim cok eski kafa doktor demeden kullanmio hic biseyi onunlada cebellesiorum buda yoruo bni ve normalde spremi fln ii ogun dusuk cikti ve inan elimde degil artik cok yoruldum sıkti herseyle herkezle en cokda kafamdaki sesle ugrasmak yordu bni umarim guzl sonuc yazarim insallah ts edermKuzum daha catlama ignesinin 9. Asilamanin 7. Günündesin. Bak belkide anlattim daha once bilmiyorum ama en son asilamamda bir arkadasla ayni anda asilama olduk. Benim esimin %72 ydi hizli haraketli sayisi o arkadasin bir onceki ay 0 dı tutmadi.cok az ise yarayan spermi vardi 1 ay proman k kullandi esi Benim tutmadi o hamile kaldi. 1 yumurta 1 sperm yeterli. Hem tutmasada ölüm yok ucunda daha gencsin. biliyorum cok yipratici surecler ama stres yaptikca daha kötü oluyor. Esine muhakkak proman k diye bir vitamin var o ve keciboynuzu özü ver 1 ayda cok ciddi degisiklik oluyor sperm haraket ve sayisinda. Bence sen carsamba günu yani asilamanin 11.günü kan testi yaptirip kafanda netlestir en azindan olumlu olumsuz stresinden kurtulursun ve eger olumsuzsa ki insallah olumludur esine takviye ye baslarsin. En azindan 1 ayda ara ver. Zaten kullandigin ignelerin etkisi 2 ay daha devam ediyor.
Ya deme öle keske bilmiom bugun cok duygusalim gulucen ama bu lafina bile gozum doluo dengem bozukKız bence tuttu senin aşılama, bu alınganlık ancak gebelikte olurkim dedi sana içimizi kararttın diye
Ts ederm melegimsin sen tmm sakin kalmayi denicem carsamba aksamina kadar dua edicem ii dusun ii olsunGeciriyorz tabiki cnm.hepimz birbirimize duaciyiz.❤
Yanmda olaydin da bunnla kovalayydim senii totona totonaa.
O ne demek kiz oleee. Neciyiz biz burda. Insaniz biz. Illa ki olcak arada umitszlik endise falan. Birbirimizi teselli de edicez. Mutlulugumuzu da paylasicaz. Kadin kadinin derdini anlamazsa kim anlicak. Duymim bi daha. Sadece olumszluk deil de hangisi hayrlisiysa o olsn de.
Yok yok gülmem ben de çok sulugözümdür ama eğer gebeysen daha çook ağlayacaksın şimdiden harcama gözyaşlarınıYa deme öle keske bilmiom bugun cok duygusalim gulucen ama bu lafina bile gozum doluo dengem bozuk
Kuzum sperm kaliteliyse vücutta 1 hafta bile kalıyor dert etme :)Anladım kuzum :)) ben de cuma cumartesi pik gördüm iki günü değerlendirdim ama eşim bu sabah iş için şehirdışına gitti, bugün çatlama olsa da değerlendiremeyeceğimHayırlısı olsun artık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?