- 4 Ağustos 2019
- 447
- 632
- 18
- 33
Evet canım çizgi görünüyor ver hemen rabbim hayırlısını versin inşallajKızlaar sanırım hamileyimKan testi vercem dualarını bekliyorum
3 kala yapmıştım canımYaa gerçekten mi inşallah benimde öyle çıkar canım kaç kala yapmıştın sen testi
Bişey olmaz benimde azaldı canım ona kalırsaInsallah kuzum yok catlatma ignesinin etkisi bugun gecmis olmasi lazim 10 oldu bugunle ayin 30 da kan testi ver dedi doktor gogus agrim azaldi koltuk altindan gelio bide dokununca acio o kadar ya kasiklariminda agrisi azaldi tedirginim oyuzden insallah vardir ya
Anladım kuzum :)) ben de cuma cumartesi pik gördüm iki günü değerlendirdim ama eşim bu sabah iş için şehirdışına gitti, bugün çatlama olsa da değerlendiremeyeceğimKuzum ben ovulasyon yapmadım yani hep gün aşırı oldu ilişki üst üste olduğu günler hiç olmadı
Hm bilmiom beynim yandi birakiorum artik belirtileri fln varsa hayri nasip olur yoksa bu zmn degil demekki sizleri gordukce hefes basio zatenBişey olmaz benimde azaldı canım ona kalırsa
Verdim canım beklemedeyimInsallah kuzum gaza geliom gidip bndemi alsam diom sonra boswer bkle daha erken diom insallah guzel hberini aliriz git kan ver ne duruon
Banada şimdi doktor rahim duvarında kalınlaşma var hamile olma ihtimalin yüksek dedi kan verdim bakalım inşallah3 kala yapmıştım canım
İnşallah verdim bekliyorum canımmEvet canım çizgi görünüyor ver hemen rabbim hayırlısını versin inşallaj
Ayyyy insallah kizVerdim canım beklemedeyimama doktor ultrasonla karından baktı rahim duvarı kalınlaşmış yüksek ihtimal hamilesin dedi
ı olsun inşallahİnşallah verdim bekliyorum canımm
Canım çok şüpheleniyodum adetten farklıydı her şey cuma yaptım çıkmadı ovü takibi tam yapmadım netleşsin detaylı yazcamCanım hay
ı olsun inşallah31 inde değil miydi günün neden erken yaptın? Ovulasyon takibi yaptığın için mi ? Ovulasyon takibi yaptın mı? Kaç gün sonra belli oldu benim de 30 u yapsam mı
Belli zaten.Masallah kuzum sizeya napiyim carsambaya ne kaldi diom tadini cikariyim varmis gibi sonra biseyler gidio yok ya diom tam yok belirti diom pat belirti cikiofln yine arafdayim ama sanki tutmadi gibi gelio bna ruh halim git gelli
Inanirmisin sabhdan beri sebepsiz agliom cidden bugun sinirlerim yipranio ii olanada agliom kotuyede bu kadar kapildigimi fark etmedim aslinda alismistim olumsuzluklara nie bole olduki bilmiorum daha hic bisey gormeden bilmeden bu hale geldim ay kndimede sinirleniomBelli zaten.baya etkilenmissin. Elinzden geleni yapiosnz cnm siz. Gerisi Allhin isine kalmis artk. Insllh olur dielm ❤❤
Inanirmisin sabhdan beri sebepsiz agliom cidden bugun sinirlerim yipranio ii olanada agliom kotuyede bu kadar kapildigimi fark etmedim aslinda alismistim olumsuzluklara nie bole olduki bilmiorum daha hic bisey gormeden bilmeden bu hale geldim ay kndimede sinirleniominsallah kuzum ts ederm iiki varsiniz zaten inan sizin icin cok mutlu oluorum
Sağlıcakla gelsin inşallah.ay çok heyecanlandım. İyi haberlerini bekliyorumCanım çok şüpheleniyodum adetten farklıydı her şey cuma yaptım çıkmadı ovü takibi tam yapmadım netleşsin detaylı yazcam
Allh razi olsn balim. Hepimz sevinelim insllh.Inanirmisin sabhdan beri sebepsiz agliom cidden bugun sinirlerim yipranio ii olanada agliom kotuyede bu kadar kapildigimi fark etmedim aslinda alismistim olumsuzluklara nie bole olduki bilmiorum daha hic bisey gormeden bilmeden bu hale geldim ay kndimede sinirleniominsallah kuzum ts ederm iiki varsiniz zaten inan sizin icin cok mutlu oluorum
Yok canım ben de varım daha birkaç arkadaş daha var öyle düşünme hep beraber gebe kalırız inş biz de başka ayların anne topiklerine birlikte gideriz inşKizlar şunu farkettim ben hangi topige girsem herkes teker teker hamile kaliyor ben 3 yildir surekli sil baştan yeni hamile kalmak isteyen yeni arkadaslarla yoluma devam ediyorum. sanirim bu topiginde demirbaşı ben kaldim.
Ya kizlar şu toteminize beni de ekleyin gözünüzü seviyimGebe kalmak isteyen kim varsa kim hayırlı evlat istiyorsa(kız,erkek) kim benimde saglıklı bir evladım olsun diyorsa kim rabbim benimde kucagımı bos bırakma diyorsa, bu ay hamile olduğunu ögrensin insallah buna bende dahil
Amin demeden gecmeyin
evrene mesaj gebeyim gebeyim gebeyim
❤ Totem ❤
Ekim
@Gonulmeyvesi bat 19
@Zekta bat 19
@burcusami bat 21
@MoonfacedMom bat 22
@icecreamm bat 22
@Ahenfatma bat 23
@NisanCicek bat 23
S Sibelll16 bat 26
@15yusra11 bat 26
@Aslihanugur bat 26
@Feminas bat 26
@dilosss_ bat 30
M Minikbirmucizemeselesi bat 30
Peripellas bat 31
Kasım
@cileklilimonata bat 2
Umutumut82 bat 3
@Loriklorik bat 5
Andyou bat 6
@bi prenses annesi bat 6
@Antoryum123 bat 6
@Karakarsu bat 7
@Matrakhatun bat 8
@Kedi sever bat 11
N Nana Ana bat 14
@bocek345 bat 15
@Misst bat 16
@rosebatum bat 16
@Yildem bat 20
@Dostumdostum bat 25
@eylem91 bat 26
Beybililerimiz
mer_can_ sat 20 Te
Babyandmom sat 6 Ag
hayalinizle sat 12 Ag
@Emine Hatayli sat 19 Ag
Fatma KTL sat 20 Ag
Caghla_29 sat 23 Ag
emine1115ygt sat 23 Ag
Gncgztc sat 24 Ag
Sumeyyee__ sat 26 Ag
@beren20 sat 27 Ag
@Lepistesb sat 28 Ag
Ftskrcm sat 30 Ag
@zambak189 sat 30 Ag
tiktaktok sat 1 Ey
@Deryakadir sat 4 Ey
@Fasulye annesi sat 8 Ey
Martilikiz07 sat 9 Ey
@Melegim15 sat 9 Ey
Seval2321 sat 11 Ey
@Hyase sat 12 Ey
Hayalperest07 sat 13 Ey
M Minik mucizee sat 13 Ey
@Nigar93 sat 15 Ey
@sosmivida sat 18 Ey
Mevayigit sat 19 Ey
@Eslem91 sat 19 Ey
Icebergsss sat 20 Ey
Dorothyy sat 26 Ey
MaystenG sat 10 Ek
@Cokoprenses83 sat 29 Ek
Allah hem bize hem de sana tez zamanda o güzel haberi duymayı nasip etsin insallah kuzumKizlar şunu farkettim ben hangi topige girsem herkes teker teker hamile kaliyor ben 3 yildir surekli sil baştan yeni hamile kalmak isteyen yeni arkadaslarla yoluma devam ediyorum. sanirim bu topiginde demirbaşı ben kaldim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?