Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bişey olmaz benimde azaldı canım ona kalırsa

Kuzum ben ovulasyon yapmadım yani hep gün aşırı oldu ilişki üst üste olduğu günler hiç olmadı
Anladım kuzum :)) ben de cuma cumartesi pik gördüm iki günü değerlendirdim ama eşim bu sabah iş için şehirdışına gitti, bugün çatlama olsa da değerlendiremeyeceğim Hayırlısı olsun artık :)

Insallah kuzum gaza geliom gidip bndemi alsam diom sonra boswer bkle daha erken diom insallah guzel hberini aliriz git kan ver ne duruon
Verdim canım beklemedeyim ama doktor ultrasonla karından baktı rahim duvarı kalınlaşmış yüksek ihtimal hamilesin dedi

Canım hay

ı olsun inşallah 31 inde değil miydi günün neden erken yaptın? Ovulasyon takibi yaptığın için mi ? Ovulasyon takibi yaptın mı? Kaç gün sonra belli oldu benim de 30 u yapsam mı
Canım çok şüpheleniyodum adetten farklıydı her şey cuma yaptım çıkmadı ovü takibi tam yapmadım netleşsin detaylı yazcam

Masallah kuzum size ya napiyim carsambaya ne kaldi diom tadini cikariyim varmis gibi sonra biseyler gidio yok ya diom tam yok belirti diom pat belirti cikiofln yine arafdayim ama sanki tutmadi gibi gelio bna ruh halim git gelli
Belli zaten. baya etkilenmissin. Elinzden geleni yapiosnz cnm siz. Gerisi Allhin isine kalmis artk. Insllh olur dielm ❤❤

Belli zaten. baya etkilenmissin. Elinzden geleni yapiosnz cnm siz. Gerisi Allhin isine kalmis artk. Insllh olur dielm ❤❤
Inanirmisin sabhdan beri sebepsiz agliom cidden bugun sinirlerim yipranio ii olanada agliom kotuyede bu kadar kapildigimi fark etmedim aslinda alismistim olumsuzluklara nie bole olduki bilmiorum daha hic bisey gormeden bilmeden bu hale geldim ay kndimede sinirleniom insallah kuzum ts ederm iiki varsiniz zaten inan sizin icin cok mutlu oluorum

Canim cok stres yapma . Ne zaman olmustu catlama ignen ve asilaman. Belirtilere takilma.

Kizlar şunu farkettim ben hangi topige girsem herkes teker teker hamile kaliyor ben 3 yildir surekli sil baştan yeni hamile kalmak isteyen yeni arkadaslarla yoluma devam ediyorum. sanirim bu topiginde demirbaşı ben kaldim.

Allh razi olsn balim. Hepimz sevinelim insllh.
Asilama olunca galiba kesin gozuyle bakilio. Icinde hcg hormonu da olunca belirtiler baslio. Cok istenilince de kapiliosun ister istemez. Her seye hazrla kendini yine de psikolojin icin

Kizlar şunu farkettim ben hangi topige girsem herkes teker teker hamile kaliyor ben 3 yildir surekli sil baştan yeni hamile kalmak isteyen yeni arkadaslarla yoluma devam ediyorum. sanirim bu topiginde demirbaşı ben kaldim.
Yok canım ben de varım daha birkaç arkadaş daha var öyle düşünme hep beraber gebe kalırız inş biz de başka ayların anne topiklerine birlikte gideriz inş

Ya kizlar şu toteminize beni de ekleyin gözünüzü seviyim !!!! Kasım da insallah mutlu haberimi allah bana da nasip eder

Allah hem bize hem de sana tez zamanda o güzel haberi duymayı nasip etsin insallah kuzum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…