Ya solgun oluyo hamileler ondan anlaşılıyo ama benim daha öncede karışmıştı değildim hamile :))Ve konuuu degistiriorum merak ediorum kardesimde gordum hamisler bi bakin bakalim bu tez dogrumu hamislerin kirpikleri karisip kivrim oluomus eski kadinlar bole fark ediomus hatta bnm yengem anlio tuhaf ve gozleri hasta gibi bugulu veya normalden canli oluomus dogrumu ?
Çiçeğim ya dua et bu ay olmuş olsun artık ya :) sen kan verebildin miKuzum sperm kaliteliyse vücutta 1 hafta bile kalıyor dert etme :)
Zekta canım kan testi yaptınmı? Bu ay sadece yumurtlama gününde mi ilişki oldu canım bide ilişkiden sonra naptın uzandınmı
Ben kendikinkini soyliyim :) ben öğlen ve akşamları test yapıyordum, ovu öğlen pik oldu sonra akşamda pik oldu o gece değerlendirdik, sonraki öğlen yine pik oldu ben akşam da olur sanmıştım o yüzden eşim yorgundu uyu dedim :) akşam bi yaptım siliklesmisti, o yüzden vakit kaybı olmasin diye sabahı da değerlendirdik:) ve altıma yastık koyup bekledim 20-30 dk, sadece 2 değerlendirme oldu ovu öncesi olmadi sonrasıda olmadiZekta canım kan testi yaptınmı? Bu ay sadece yumurtlama gününde mi ilişki oldu canım bide ilişkiden sonra naptın uzandınmı
Ay bnde cok sulu gozluyum tahmin bile edemiorum hamileligimiYok yok gülmem ben de çok sulugözümdür ama eğer gebeysen daha çook ağlayacaksın şimdiden harcama gözyaşlarını
A bole yaa ❤❤❤Ts ederm melegimsin sen tmm sakin kalmayi denicem carsamba aksamina kadar dua edicem ii dusun ii olsun
Valla bnm de yengem gecen gun dedi yuzunden hamile oldgun belli diye.gozlerim de bi farkliymisVe konuuu degistiriorum merak ediorum kardesimde gordum hamisler bi bakin bakalim bu tez dogrumu hamislerin kirpikleri karisip kivrim oluomus eski kadinlar bole fark ediomus hatta bnm yengem anlio tuhaf ve gozleri hasta gibi bugulu veya normalden canli oluomus dogrumu ?
Bnde 2 aydir bakiom adete yakin kivrilio kirpiklerim bu ay cok kivrilmis degisikYa solgun oluyo hamileler ondan anlaşılıyo ama benim daha öncede karışmıştı değildim hamile :))
Cok ilginc ya keske öle bilsekde stres olmasakA bole yaa ❤❤❤
Valla bnm de yengem gecen gun dedi yuzunden hamile oldgun belli diye.gozlerim de bi farkliymisgaliba cok hamilelik yasayanlr anlio. Kirpik ise cok sonradan baktm ben kendime. Pek bi degisiklik yoktu sanki. Olsa bile azicik herlde
Ben ogrendikten bi sure sonra durduk yere aglayasim geliodu herseyeAy bnde cok sulu gozluyum tahmin bile edemiorum hamileligimi
Ay cok komik ya gulerken agliom normalde hamis olsam abooBen ogrendikten bi sure sonra durduk yere aglayasim geliodu herseyeesime de soluodm hatta guluodu bana simdi de gozumun yasi hazrda beklio
Ay cok komik ya gulerken agliom normalde hamis olsam aboo
Gozunz aydin cnm. Saglkla ilerlesn insllhh. Belirtilerini yaz bklmKızlar sonucum çıkmış 19.75
ay çok sevindim ya yozunuz aynin! allah sag saglim kucağına almayı nasip etsin canimKızlar sonucum çıkmış 19.75
Haha sorma canım adetimin 7.günü benim daha yumurtlama olmadıki daha senin geçtimi adetBeklemekseni yaaa kuzucum senle ben yine başa döndük dimiiii ? kendimizde belirti bulmaya başlarız bir haftaya :))))
Anladım canım yani sadece pik oldugu gün mü değerlendirdinizBen kendikinkini soyliyim :) ben öğlen ve akşamları test yapıyordum, ovu öğlen pik oldu sonra akşamda pik oldu o gece değerlendirdik, sonraki öğlen yine pik oldu ben akşam da olur sanmıştım o yüzden eşim yorgundu uyu dedim :) akşam bi yaptım siliklesmisti, o yüzden vakit kaybı olmasin diye sabahı da değerlendirdik:) ve altıma yastık koyup bekledim 20-30 dk, sadece 2 değerlendirme oldu ovu öncesi olmadi sonrasıda olmadi
Hayırlı olsun canımm daha çok yeniKızlar sonucum çıkmış 19.75
Ayyy cnm hayirli saglikli evlat nasip etsin rabbim gozun aydinKızlar sonucum çıkmış 19.75
benim adetim bitti, cuma cumartesi pik gördüm o günleri değerlendirebildim bu sabah eşim iş için şehir dışına gitmek zorundaydı 2 gün değerlendirebildim yani nasip :)Haha sorma canım adetimin 7.günü benim daha yumurtlama olmadıki daha senin geçtimi adet☺
ayy benim gibi olmuş ben de 2 gün değerlendirdim yaa pik gördükten kaç gün sonra gebelik testi yaptınn :)Ben kendikinkini soyliyim :) ben öğlen ve akşamları test yapıyordum, ovu öğlen pik oldu sonra akşamda pik oldu o gece değerlendirdik, sonraki öğlen yine pik oldu ben akşam da olur sanmıştım o yüzden eşim yorgundu uyu dedim :) akşam bi yaptım siliklesmisti, o yüzden vakit kaybı olmasin diye sabahı da değerlendirdik:) ve altıma yastık koyup bekledim 20-30 dk, sadece 2 değerlendirme oldu ovu öncesi olmadi sonrasıda olmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?