Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya solgun oluyo hamileler ondan anlaşılıyo ama benim daha öncede karışmıştı değildim hamile :))

Zekta canım kan testi yaptınmı? Bu ay sadece yumurtlama gününde mi ilişki oldu canım bide ilişkiden sonra naptın uzandınmı

Zekta canım kan testi yaptınmı? Bu ay sadece yumurtlama gününde mi ilişki oldu canım bide ilişkiden sonra naptın uzandınmı
Ben kendikinkini soyliyim :) ben öğlen ve akşamları test yapıyordum, ovu öğlen pik oldu sonra akşamda pik oldu o gece değerlendirdik, sonraki öğlen yine pik oldu ben akşam da olur sanmıştım o yüzden eşim yorgundu uyu dedim :) akşam bi yaptım siliklesmisti, o yüzden vakit kaybı olmasin diye sabahı da değerlendirdik:) ve altıma yastık koyup bekledim 20-30 dk, sadece 2 değerlendirme oldu ovu öncesi olmadi sonrasıda olmadi

Ts ederm melegimsin sen tmm sakin kalmayi denicem carsamba aksamina kadar dua edicem ii dusun ii olsun
A bole yaa ❤❤❤
Valla bnm de yengem gecen gun dedi yuzunden hamile oldgun belli diye.gozlerim de bi farkliymis galiba cok hamilelik yasayanlr anlio. Kirpik ise cok sonradan baktm ben kendime. Pek bi degisiklik yoktu sanki. Olsa bile azicik herlde

Cok ilginc ya keske öle bilsekde stres olmasak anlasiliomus gercekten baskasi anlio

Anladım canım yani sadece pik oldugu gün mü değerlendirdiniz Bende başladım bugün test yapmaya yine. Bende hep uzanıyorum ilişkiden sonra sadece yumurtlama günü uzanıyprum ama diğer günler önemli gelmiyor pek

Haha sorma canım adetimin 7.günü benim daha yumurtlama olmadıki daha senin geçtimi adet
benim adetim bitti, cuma cumartesi pik gördüm o günleri değerlendirebildim bu sabah eşim iş için şehir dışına gitmek zorundaydı 2 gün değerlendirebildim yani nasip :)

ayy benim gibi olmuş ben de 2 gün değerlendirdim yaa pik gördükten kaç gün sonra gebelik testi yaptınn :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…