Gunaydin annişler umutsuz hberler tertemiz bi testle karsilastim yani yok yine her zmnki gibi bu gidislede bi bn anne olamam zaten sansim olsaydi ooo nys hayirlisi illa daha cok aci cekmem lazim fiziken ve ruhsal acidan olumsuz basliorum cunku aksamki kan testinde olumsuz bitis olucak bugun cok olmaya bilirim sizlere ii mutlu sansli ve hayirli gunler dilerim
Ne uumutszlar kavustu istedgine. Hic ole deme. Bence kan testini de yaptrma bugun. Bikac gun sonra yaptr.Gunaydin annişler umutsuz hberler tertemiz bi testle karsilastim yani yok yine her zmnki gibi bu gidislede bi bn anne olamam zaten sansim olsaydi ooo nys hayirlisi illa daha cok aci cekmem lazim fiziken ve ruhsal acidan olumsuz basliorum cunku aksamki kan testinde olumsuz bitis olucak bugun cok olmaya bilirim sizlere ii mutlu sansli ve hayirli gunler dilerim
Ya sana kızıyorum bak bi bekle bi sabret lütfen yaa hemen kendini umutsuzluğa düşürüyosun derin bi nefes al herşey güzel olucak dedi kalk bi camdan bak hava al ve bekle adetin geçsin kendini bu kadar yıpratma yazık değilmi canınaGunaydin annişler umutsuz hberler tertemiz bi testle karsilastim yani yok yine her zmnki gibi bu gidislede bi bn anne olamam zaten sansim olsaydi ooo nys hayirlisi illa daha cok aci cekmem lazim fiziken ve ruhsal acidan olumsuz basliorum cunku aksamki kan testinde olumsuz bitis olucak bugun cok olmaya bilirim sizlere ii mutlu sansli ve hayirli gunler dilerim
Gunaydin annişler umutsuz hberler tertemiz bi testle karsilastim yani yok yine her zmnki gibi bu gidislede bi bn anne olamam zaten sansim olsaydi ooo nys hayirlisi illa daha cok aci cekmem lazim fiziken ve ruhsal acidan olumsuz basliorum cunku aksamki kan testinde olumsuz bitis olucak bugun cok olmaya bilirim sizlere ii mutlu sansli ve hayirli gunler dilerim
Kuzum olumsuz olma. İyi düşün iyi olsun, dualarım seninle insallah musmutlu haberini alicaksin bu akşam inanıyorum ben senden güzel haberler geleceğine
Kuzum bndeki fakir umuduydu o kadar cok dusuk sperim vardiki zaten imkansiz olan biseyi bkliodum uzuldum uzuluorum hep uzulucem oyuzden artik sadece ruhsuzlasmayi ögrenmem gerekio bir gunluk bi mutluluk bile guzeldi artik test fln almicam 2 asilama olursada almicam ve 2 asilammda 15 16 gun beklicem kan testi icin bnm kaderim anneme cekmis tum sanssizligi bnde resmem nys siz uzulmeyin ts ederim hersey icinCanim dun üzmek istemediginden yazamadim daha once 7 kere catlatma ignesi oldun 10.11.günler igne etkisiyle pozitifi gördüm. Bugün yaptigin teste gelince üzülmek icin erken cünkü daha igne yeni sıfirlandı en azindan 13.14.günlerdeki test onemli. Cunkü ucuz testler 50 ustu erken gebelikler 20 ustü hcg yi algiliyor yani bebis varsada bugün cikmayabilir. En net sonuc kanda cikar yani yarin.
Bnm ailem cok istio kan testini bna biraksalar walla yapmm o kadar icim curudu dedigin gibi olsun bugun kan testi veririm sonra adete yakin belki yaptiririm ts ederim kuzumNe uumutszlar kavustu istedgine. Hic ole deme. Bence kan testini de yaptrma bugun. Bikac gun sonra yaptr.
Kuzum o kadar az bi sperimle yapildiki asilama 0.3 yani sen dusun bn bi mucize bkledim olmadi iste artik birakiorum herseyi salcam gitsin olursu olur olmazsa takilirim iste napamYa sana kızıyorum bak bi bekle bi sabret lütfen yaa hemen kendini umutsuzluğa düşürüyosun derin bi nefes al herşey güzel olucak dedi kalk bi camdan bak hava al ve bekle adetin geçsin kendini bu kadar yıpratma yazık değilmi canına
Kuzum bndeki fakir umuduydu o kadar cok dusuk sperim vardiki zaten imkansiz olan biseyi bkliodum uzuldum uzuluorum hep uzulucem oyuzden artik sadece ruhsuzlasmayi ögrenmem gerekio bir gunluk bi mutluluk bile guzeldi artik test fln almicam 2 asilama olursada almicam ve 2 asilammda 15 16 gun beklicem kan testi icin bnm kaderim anneme cekmis tum sanssizligi bnde resmem nys siz uzulmeyin ts ederim hersey icin
Aynen canım inşallah yaAy evet ya insallah kuzumŞurda koca koca harflerle yazılan hamişim diye valla
Yaw sinirim esim konusunda artik sewmiomu die bile dusunuorum ewt duygularini belli etmio ama bu denli olmaz daha önce testte cok cok ii cikti simdi ise asilama zmni dusuk cikti yok neymis kaba denk gelmemis yok uykuda olmus ya bn aci cekiorum asilamada ve kac kisiye aciorum sokuolar alet surekli yok ilaclar bilmm neler onlarda acitio vucudu biliosun yumurta buyuyene kadar kasiklar cok acio bide o halde ultrsyonla bakiolar bnm canima yazik degilmi konuscam 3 gundur sogudumun farkinda sebekliklerine bile bakmiorum uzaklastim konusucam bu konuyu cok sert bi dille eger umursarsa dewam umursamazsa tek basima cabaliyamiorum bn aylarca cok yoruldum su an bile sag kasigim cok acio bi asilamaylada bilmio agrilari hep dewam etti ve bosa aci cektim rabbim yuzume gulsun hic bi seyde mutlu olamadim bn ya hayatim gozyasiyla gecti ölede bitecek bn bebegim olsun onunla mutlu olayim istiodum nys k.bkma dökuldum sonunda uzgunumCanim üzulme dicem üzülmemek imkansiz, kafaya takma dicem o da imkansiz. Bende 3 yildir her ay ayni seyleri yasiyorum. 3 yilda 7 catlama ignesi 2 asilama 1 igneli tedavi elde var sifir. Biraz uzaklasip kafani baska şeylerle dagitmaya çaliş. Cok zor ama imkansiz degil. Esinde bir zahmet bir üroloji doktoruna gidip takviye ilac alsin
Yazik degilmi sana. Birazda o elini tasin altina koysun. Bizim bur tanidik 8 yil ugrasti cocuk icin onun eside inat etti ilac icmem vitamin kullanmam diye. O arkadas 8 yilda neler yasadi. Sonra eşi ikna oldu doktora gitti 1 vitamin ilaci kullandi arkadas hamile kaldi. Kızcagiz 8 yil mücadele etti.
Tek başına çabalamk zor. Bence de eşinle konuş güzel bir şekildeYaw sinirim esim konusunda artik sewmiomu die bile dusunuorum ewt duygularini belli etmio ama bu denli olmaz daha önce testte cok cok ii cikti simdi ise asilama zmni dusuk cikti yok neymis kaba denk gelmemis yok uykuda olmus ya bn aci cekiorum asilamada ve kac kisiye aciorum sokuolar alet surekli yok ilaclar bilmm neler onlarda acitio vucudu biliosun yumurta buyuyene kadar kasiklar cok acio bide o halde ultrsyonla bakiolar bnm canima yazik degilmi konuscam 3 gundur sogudumun farkinda sebekliklerine bile bakmiorum uzaklastim konusucam bu konuyu cok sert bi dille eger umursarsa dewam umursamazsa tek basima cabaliyamiorum bn aylarca cok yoruldum su an bile sag kasigim cok acio bi asilamaylada bilmio agrilari hep dewam etti ve bosa aci cektim rabbim yuzume gulsun hic bi seyde mutlu olamadim bn ya hayatim gozyasiyla gecti ölede bitecek bn bebegim olsun onunla mutlu olayim istiodum nys k.bkma dökuldum sonunda uzgunum
Ah cnm yaaa. Konus baklm esinle. Belki ciddi konusunca anlar. Ama unutma olumden baska her seyin caresi var. Inaniyorm sen de tadicaksin anneligi. Bak ben hamileyim tmm ama belki hic kismet olmick(Allh korusun). Bisyler ters gidecek hic bilemeyiz ki bunu. Hayatta neler yasicagimizi bilmeden on yargili dusunme hic. Allh buyuk. Kac tane hikaye okudum her seyi deneyip umitszligin dibine dusmusken bebegine kavusan. Herkes hayatinda zman zamn zorluklarla karsilasiyor canm bnm. Illa ki uzuleceksin ama yine de kalkicaksin aslanlar gibi. Inancin var cok sukur. O yuzden umidini yitirme.Yaw sinirim esim konusunda artik sewmiomu die bile dusunuorum ewt duygularini belli etmio ama bu denli olmaz daha önce testte cok cok ii cikti simdi ise asilama zmni dusuk cikti yok neymis kaba denk gelmemis yok uykuda olmus ya bn aci cekiorum asilamada ve kac kisiye aciorum sokuolar alet surekli yok ilaclar bilmm neler onlarda acitio vucudu biliosun yumurta buyuyene kadar kasiklar cok acio bide o halde ultrsyonla bakiolar bnm canima yazik degilmi konuscam 3 gundur sogudumun farkinda sebekliklerine bile bakmiorum uzaklastim konusucam bu konuyu cok sert bi dille eger umursarsa dewam umursamazsa tek basima cabaliyamiorum bn aylarca cok yoruldum su an bile sag kasigim cok acio bi asilamaylada bilmio agrilari hep dewam etti ve bosa aci cektim rabbim yuzume gulsun hic bi seyde mutlu olamadim bn ya hayatim gozyasiyla gecti ölede bitecek bn bebegim olsun onunla mutlu olayim istiodum nys k.bkma dökuldum sonunda uzgunum
Yaw sinirim esim konusunda artik sewmiomu die bile dusunuorum ewt duygularini belli etmio ama bu denli olmaz daha önce testte cok cok ii cikti simdi ise asilama zmni dusuk cikti yok neymis kaba denk gelmemis yok uykuda olmus ya bn aci cekiorum asilamada ve kac kisiye aciorum sokuolar alet surekli yok ilaclar bilmm neler onlarda acitio vucudu biliosun yumurta buyuyene kadar kasiklar cok acio bide o halde ultrsyonla bakiolar bnm canima yazik degilmi konuscam 3 gundur sogudumun farkinda sebekliklerine bile bakmiorum uzaklastim konusucam bu konuyu cok sert bi dille eger umursarsa dewam umursamazsa tek basima cabaliyamiorum bn aylarca cok yoruldum su an bile sag kasigim cok acio bi asilamaylada bilmio agrilari hep dewam etti ve bosa aci cektim rabbim yuzume gulsun hic bi seyde mutlu olamadim bn ya hayatim gozyasiyla gecti ölede bitecek bn bebegim olsun onunla mutlu olayim istiodum nys k.bkma dökuldum sonunda uzgunum
Denicem kuzum denicem bugun yapamm cunku yigenimin dogum gunu ve orda suratlarimiz asik olsun istemiorum yarin konuscam yada bu geceTek başına çabalamk zor. Bence de eşinle konuş güzel bir şekilde
Ts ederm cok daha iim yazilarinizi okuyunca en azindan yanliz degilmisim sanirim insanlar bazen dususte olabilio ve bn bu hastane asilama bilmm ew derdi hersey ust uste gelince iice dustum kndimi en kisa zmnda toplayacam sizleride uzmeyi birakicam ts ederm allah razi olsun cok ii geldi buraai bnaAh cnm yaaa. Konus baklm esinle. Belki ciddi konusunca anlar. Ama unutma olumden baska her seyin caresi var. Inaniyorm sen de tadicaksin anneligi. Bak ben hamileyim tmm ama belki hic kismet olmick(Allh korusun). Bisyler ters gidecek hic bilemeyiz ki bunu. Hayatta neler yasicagimizi bilmeden on yargili dusunme hic. Allh buyuk. Kac tane hikaye okudum her seyi deneyip umitszligin dibine dusmusken bebegine kavusan. Herkes hayatinda zman zamn zorluklarla karsilasiyor canm bnm. Illa ki uzuleceksin ama yine de kalkicaksin aslanlar gibi. Inancin var cok sukur. O yuzden umidini yitirme.burda oldgumz surece yanndayiz. Dertlesirz de aglarz da guleriz de gobek de atariz. Yeter ki kendimizi koru korune uzmeyelim. Bi faydasi yok ki. Dimi benm balım
Haklisin ayni iste sayilir durumumuz sadece cok hayal kuruorum ve yipratiorum kndimi destekcim o kadar azki oyuzden burdayim yanliz oldugum icin ve belkide bebegi bile yanlizlikdan kurtulmak icin istiorum bilmiorum ts ederm allah razi olsun cnm cok ii geldi konusmalariniz denicem konusmayi saolunAhhh kuzum bende senin gibiyim dogdum dogali neler yasadigimi bir bilsen yazsam roman olur. Hayatimda herseye baskıyla kavustum sürekli yipratildim. Sacim acik diye ailede dışlandim , pantalon giyiyorum diye dedikodum yapildi , ailede ilk okuyan kız bendim afedersin or_o__pu olacak dediler suratima , universiteye giderken babanem aynen şunu söyledi sen simdi okuyacaksinya ilerde eve erkek alip benim oglumu katil edeceksin dedi. Üniversite bitti işe girdim yine kötü yola düşmüş muamelesi gördüm. Ya bur insan yıllarca ağlarmi. Üniversiteyi kazandigima sevinemedim. Üniversiteyi 1.likle burslu bitirdim ve mezuniyet yıllıgimi bile almaya korktugumdan alamadim. Severek evlendim nisanliyken mobilya almaya bile sülalecek gittik. Evlenmeden önce adet düzensizligim vardi doktor dogum kontrol hapi verdi kızlık zarı dedikodusu oldu. Ama dedigin gibi insan evladini kucagina alinca dünyası degisiyor. Eşin konusunda cok yipratici olma malesef erkeklerin duygusal mekanizmasi bizimle ayni calismiyor. Dilerim Allahtan en kisa zamanda melegini kucagina alirsin bu günleride gulerek anarsin
Haklisin ayni iste sayilir durumumuz sadece cok hayal kuruorum ve yipratiorum kndimi destekcim o kadar azki oyuzden burdayim yanliz oldugum icin ve belkide bebegi bile yanlizlikdan kurtulmak icin istiorum bilmiorum ts ederm allah razi olsun cnm cok ii geldi konusmalariniz denicem konusmayi saolun
Canım öncelikle özür dilerim çünkü iğne etkisiyle yalancı pozitif çıkabileceğini düşünemedim ve dün çok sevindim, fazlasıyla da sana yansıttım bunu. Yapmasaydım, içimde tutsaydım iyiydi. Belki şu an yasadigin uzgunlukte benim de payım büyük çünkü dün çok yükseldik.Yaw sinirim esim konusunda artik sewmiomu die bile dusunuorum ewt duygularini belli etmio ama bu denli olmaz daha önce testte cok cok ii cikti simdi ise asilama zmni dusuk cikti yok neymis kaba denk gelmemis yok uykuda olmus ya bn aci cekiorum asilamada ve kac kisiye aciorum sokuolar alet surekli yok ilaclar bilmm neler onlarda acitio vucudu biliosun yumurta buyuyene kadar kasiklar cok acio bide o halde ultrsyonla bakiolar bnm canima yazik degilmi konuscam 3 gundur sogudumun farkinda sebekliklerine bile bakmiorum uzaklastim konusucam bu konuyu cok sert bi dille eger umursarsa dewam umursamazsa tek basima cabaliyamiorum bn aylarca cok yoruldum su an bile sag kasigim cok acio bi asilamaylada bilmio agrilari hep dewam etti ve bosa aci cektim rabbim yuzume gulsun hic bi seyde mutlu olamadim bn ya hayatim gozyasiyla gecti ölede bitecek bn bebegim olsun onunla mutlu olayim istiodum nys k.bkma dökuldum sonunda uzgunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?