İşte dalga geçiyo keratasen de de ki bi dr eger saglikliysa bebek halter bile kaldrsak bisey olmaz dedi o kadar yaptik o da bi zahmet tutunsun . Bi oksurmede gideceksee ohooooo
Bugün pek keyif alamadım kv isim düşünüyor sanki ben ona fikir sordumbelli ki biz cok keyf alcaz
Allh seniiii. Kimseye fikir sorma bence. Ya onlar koymya calisirlarsaBugün pek keyif alamadım kv isim düşünüyor sanki ben ona fikir sordum
Ahahaha biseye de karışmasalar yaaBugün pek keyif alamadım kv isim düşünüyor sanki ben ona fikir sordum
Allh seniiii. Kimseye fikir sorma bence. Ya onlar koymya calisirlarsa
Kız bide yetmezmiş gibi dur bide kayın pederine soralım o koysun bide söylediğimiz isimlere yook olmaz güzel değil diyo ay nasıl uyuz oldum dedim hem şuan çok erken hemde ben sıradan isimler koymicam farklı olsun istiyorum sırf gıcıklığına yaniAhahaha biseye de karışmasalar yaa
Valla cok dikkt et el verdgince. Isin zor gorunuyor bu gidisle. Koly geleKız bide yetmezmiş gibi dur bide kayın pederine soralım o koysun bide söylediğimiz isimlere yook olmaz güzel değil diyo ay nasıl uyuz oldum dedim hem şuan çok erken hemde ben sıradan isimler koymicam farklı olsun istiyorum sırf gıcıklığına yani
Oyyy kıyamam ben sanaTv izliorm ben de iice uykum gelsin diyesimdiden ii uykulr sana ❤
Hadi yaa o da kotu. Ben de hemen yoruluyorm yaaa. Bide kalca kemigi agrisi var tabii. Magnezyum kullniorm o biraz ii gelio. Ha bide agzimdaki aci tat geri geldi
Ohhh en sevdgim gece gezmesiafiyt olsn
Allh yardimcin olsnben de agzimdaki aci tadi hissetmemek icin surekli bisey tıkıniorm
Kiz hani kardesimin dugunu vardi yaa. Erkn gelmistm zaten 11nden beri burdaym. Esim dugun icn geldi gitti. Ben esimle donmedim daha sonra. Hem esimin isleri cok yogun diye hem askre gideck ayin 8inde hem de deprm tehlikesi var diye rahatlamam icin. Bicok sebep var yanidaha 1 ay boleyiz simdiden cok ozledm
Hiçte zor değil ben bildiğimi okurum o koysun kendi kendineValla cok dikkt et el verdgince. Isin zor gorunuyor bu gidisle. Koly gele
Ben annemle yanyana oturuyorum dipdibe bildiğin :)Oyyy kıyamam ben sanaözlersin tabi ama saydığın şeylerden ötürü ayrı kalmak mecburi dayancan o zaman canım Allah tez zamanda kavuştursun sizi annenlerin yanındasın tadını çıkart ben annemin yanında olsam kocamı hiç özlemem anam daha baskın
yaaa benm icin tam tersiiOyyy kıyamam ben sanaözlersin tabi ama saydığın şeylerden ötürü ayrı kalmak mecburi dayancan o zaman canım Allah tez zamanda kavuştursun sizi annenlerin yanındasın tadını çıkart ben annemin yanında olsam kocamı hiç özlemem anam daha baskın
E hadi insllhhHiçte zor değil ben bildiğimi okurum o koysun kendi kendine
Ne kdar ayrı kalıcaksınız kuzu Allah kavuştursun inşallahyaaa benm icin tam tersii
Belki yeni oldgumz icindirgeliorm goruyorm bikac gun yetio bana. Ama esime karsi ole olamiorm. Biz bide biraz zor kavustuk onun da etkisi var. Cok bagliyim
E hadi insllhh
Bende de tam tersi iştahım çok açık:/Ne biliyim kuzu valla ne dönemdeyim :))
Saolasn cnm. Daha 1 ay ayriyzNe kdar ayrı kalıcaksınız kuzu Allah kavuştursun inşallah
Sayılı gün çabuk geçerSaolasn cnm. Daha 1 ay ayriyz
Benim dün ilk defa bi kere öyle oldu akşam acısnı çıkardım :))Bende de tam tersi iştahım çok açık:/
Oh ne güzel yaBen annemle yanyana oturuyorum dipdibe bildiğin :)
Oy oyyaaa benm icin tam tersii
Belki yeni oldgumz icindirgeliorm goruyorm bikac gun yetio bana. Ama esime karsi ole olamiorm. Biz bide biraz zor kavustuk onun da etkisi var. Cok bagliyim
E hadi insllhh
GünaydıınGünaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?