Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Uykum geldi birazdan uyurum sanırım sen
Tv izliorm ben de iice uykum gelsin diye simdiden ii uykulr sana ❤
Bende öyle valla daha yeni yeni atlatıyorum tiksinme de kötü bisey hiç bisey yiyemiyorum bide benim kalp çarpıntim oluyor
Hadi yaa o da kotu. Ben de hemen yoruluyorm yaaa. Bide kalca kemigi agrisi var tabii. Magnezyum kullniorm o biraz ii gelio. Ha bide agzimdaki aci tat geri geldi
Evi temizledim acıktım şimdi yemeye gidicez
Ohhh en sevdgim gece gezmesi afiyt olsn
Mide yanması ile cebelleşiyorum ☺ agzım boş durmaması lazım boş olunca yanma devam ediyor.
Allh yardimcin olsn ben de agzimdaki aci tadi hissetmemek icin surekli bisey tıkıniorm
Kıs nasıl ayrı kalabiliyorsun ki
Kiz hani kardesimin dugunu vardi yaa. Erkn gelmistm zaten 11nden beri burdaym. Esim dugun icn geldi gitti. Ben esimle donmedim daha sonra. Hem esimin isleri cok yogun diye hem askre gideck ayin 8inde hem de deprm tehlikesi var diye rahatlamam icin. Bicok sebep var yani daha 1 ay boleyiz simdiden cok ozledm

İnşallah sağ salim şu dönemi atlatırım kız çok güzel bişe hamişlik herkes sana kutsal davranıyo deliricem
Hele bide karnimz ciksin guzlce oh degmesinler keyfimize. Gerci bizimkisi simdiden ogluma ii bak dio o ayri bisey

Hele bide karnimz ciksin guzlce oh degmesinler keyfimize. Gerci bizimkisi simdiden ogluma ii bak dio o ayri bisey
Yaa benimkide su içerken nefes boruma kaçtı su deli gibi öksürdüm Diyo Allah çocuğa bişey olucak

Yaa benimkide su içerken nefes boruma kaçtı su deli gibi öksürdüm Diyo Allah çocuğa bişey olucak
sen de de ki bi dr eger saglikliysa bebek halter bile kaldrsak bisey olmaz dedi o kadar yaptik o da bi zahmet tutunsun . Bi oksurmede gideceksee ohooooo

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…