Amiiiiiiiiiin insallahİnşallah canımmmm bebek bekleyen hamile kalsın çifter çifter kalsınlar inşallah üçer dörder
Anladim kuzum nasibimde ne varsa onu yasarim duadan basks carem yok2 haftalık gebelik değeri aslında ama çatlatma iğnesinden dolayı yüksek çıkmış hamile değildim o ay yani
Ay evet ya insallah kuzumİnşallah kasım ayıda bizlere uğurlu gelir cabım
İnşallah hepimiz anne oluruzAyy doğru diyorsun ama yine de gebeliği bir göreyim de her şey feda olsun
Uykum geldi birazdan uyurum sanırım senNapionz kizlaarr ?
Ben kocami cok ozlediiimm
Canım çok güzel yüzde 90 hamilesin inşallahKızlar sizce çizgi var mı?
Bende öyle valla daha yeni yeni atlatıyorum tiksinme de kötü bisey hiç bisey yiyemiyorum bide benim kalp çarpıntim oluyorValla ben cok sukur 2 defa cikardim. Ama tiksinmeyi istahszligi zirvelerde yasadim kac hafta boyunca. Domates salalik zeytinle yasadim bi sure.
Evi temizledim acıktım şimdi yemeye gidicezNapionz kizlaarr ?
Mide yanması ile cebelleşiyorumNapionz kizlaarr ?
Kıs nasıl ayrı kalabiliyorsun kiNapionz kizlaarr ?
AminCanım çok güzel yüzde 90 hamilesin inşallah
Evet canım ilk olacak gelirse annesineEvet canım benim böyle dediğime bakma, bir çocuğum olmasına rağmen o rahatlık bende de yok malesef, senin de mi ilk olacak?
İnşallah sağ salim şu dönemi atlatırım kız çok güzel bişe hamişlik herkes sana kutsal davranıyo deliricemYeni yeni baslar iste. Bnm de 6 da mi 6 dan sonra mi ne baslamisti
Tv izliorm ben de iice uykum gelsin diyeUykum geldi birazdan uyurum sanırım sen
Hadi yaa o da kotu. Ben de hemen yoruluyorm yaaa. Bide kalca kemigi agrisi var tabii. Magnezyum kullniorm o biraz ii gelio. Ha bide agzimdaki aci tat geri geldiBende öyle valla daha yeni yeni atlatıyorum tiksinme de kötü bisey hiç bisey yiyemiyorum bide benim kalp çarpıntim oluyor
Ohhh en sevdgim gece gezmesiEvi temizledim acıktım şimdi yemeye gidicez
Allh yardimcin olsnMide yanması ile cebelleşiyorum ☺ agzım boş durmaması lazım boş olunca yanma devam ediyor.
Kiz hani kardesimin dugunu vardi yaa. Erkn gelmistm zaten 11nden beri burdaym. Esim dugun icn geldi gitti. Ben esimle donmedim daha sonra. Hem esimin isleri cok yogun diye hem askre gideck ayin 8inde hem de deprm tehlikesi var diye rahatlamam icin. Bicok sebep var yaniKıs nasıl ayrı kalabiliyorsun ki
Hadi bakalım bize haber ver :)Ewt bnde öle dusundum
Hele bide karnimz ciksin guzlceİnşallah sağ salim şu dönemi atlatırım kız çok güzel bişe hamişlik herkes sana kutsal davranıyo deliricem
Yaa benimkide su içerken nefes boruma kaçtı su deli gibi öksürdüm Diyo Allah çocuğa bişey olucakHele bide karnimz ciksin guzlceoh degmesinler keyfimize. Gerci bizimkisi simdiden ogluma ii bak dio o ayri bisey
Yaa benimkide su içerken nefes boruma kaçtı su deli gibi öksürdüm Diyo Allah çocuğa bişey olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?