Daha ii ol cnm. Sen de uzulmeTs ederm cok daha iim yazilarinizi okuyunca en azindan yanliz degilmisim sanirim insanlar bazen dususte olabilio ve bn bu hastane asilama bilmm ew derdi hersey ust uste gelince iice dustum kndimi en kisa zmnda toplayacam sizleride uzmeyi birakicam ts ederm allah razi olsun cok ii geldi buraai bna
Umarım anlayışla karşılarDenicem kuzum denicem bugun yapamm cunku yigenimin dogum gunu ve orda suratlarimiz asik olsun istemiorum yarin konuscam yada bu gece
Geçmiş olsun. Uzulme kuzum sen iyi ol ki bebişine iyi bakabilesin bi de öyle düşün. Bir iki ay geç olsun ama hem senin icin hem yavrun icin en sağlıklı ömür olsun.Kızlar selam
Giremedim hiç
Bende bugün böbreğim için ilaçlı tomografi çektirdim
Doktor bana gebeliği 1-2 ay ertele dedi çok üzüldüm kızlar yaaa
Bukadar etkiliyormu bu tomografi
Tam da yumurtlama zamanım gelmişti
1 ay yetmezmi sizce
Kızlar selam
Giremedim hiç
1 ay yetmezmi sizce
Kız benim aldığım macunun erkek için olanıda var galiba lokman hekimden araştır onu bi kuzumKuzum o kadar az bi sperimle yapildiki asilama 0.3 yani sen dusun bn bi mucize bkledim olmadi iste artik birakiorum herseyi salcam gitsin olursu olur olmazsa takilirim iste napamts ederm
Kuzum 2 ay uzun bi süre değil hem daha iyi olur senin içinde belkiKızlar selam
Giremedim hiç
1 ay yetmezmi sizce
Kuzuu gözün aydın 7. Haftadamı gördün nasıldı yaaa bende görürüm inşallahhKızlar kesemizi gördük darısı bekleyenlerin başına ve sırada kalp atışı duymaya inşallah☺
Güzel şeyler olmadan önce en kötüsü olmak zorundadır bunu asla unutmaTs ederm cok daha iim yazilarinizi okuyunca en azindan yanliz degilmisim sanirim insanlar bazen dususte olabilio ve bn bu hastane asilama bilmm ew derdi hersey ust uste gelince iice dustum kndimi en kisa zmnda toplayacam sizleride uzmeyi birakicam ts ederm allah razi olsun cok ii geldi buraai bna
Teşekkür ederim canım benim inşallah sende görürsün merak etme 6+4 canım şuan bi hafta önce gittiğimde gözükmemiştiKuzuu gözün aydın 7. Haftadamı gördün nasıldı yaaa bende görürüm inşallahh
Ayy çok güzelll kuzuu demekki geç oluşabiliyo kese benimde senin gibi demekkiii ay sevindim yaaaTeşekkür ederim canım benim inşallah sende görürsün merak etme 6+4 canım şuan bi hafta önce gittiğimde gözükmemişti ☺
Gec kaldiiinAcep bende takvim eklesemmi
Cidden kız kararsız kaldım dur yapamGec kaldiiin
Hayrli olssuunnCidden kız kararsız kaldım dur yapam
Evet canım geç oluştu benim herkeste farklı oluyor korkma seninde geç döllenmedir hayırlısıyla sende görcen inşallahAyy çok güzelll kuzuu demekki geç oluşabiliyo kese benimde senin gibi demekkiii ay sevindim yaaa
Sağol şekeriiiimHayrli olssuunn
Ben çok korkuyodum çok şükür iyim şuan umarım kuzum :)Evet canım geç oluştu benim herkeste farklı oluyor korkma seninde geç döllenmedir hayırlısıyla sende görcen inşallah
Yarın kan vercen mi tekrardanBen çok korkuyodum çok şükür iyim şuan umarım kuzum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?