Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Daha ii ol cnm. Sen de uzulme insanlk hali iste illa ki modumuz dusuyor. Allh sagligimzdan etmesin.

Kızlar selam
Giremedim hiç
Bende bugün böbreğim için ilaçlı tomografi çektirdim
Doktor bana gebeliği 1-2 ay ertele dedi çok üzüldüm kızlar yaaa
Bukadar etkiliyormu bu tomografi
Tam da yumurtlama zamanım gelmişti

1 ay yetmezmi sizce

Geçmiş olsun. Uzulme kuzum sen iyi ol ki bebişine iyi bakabilesin bi de öyle düşün. Bir iki ay geç olsun ama hem senin icin hem yavrun icin en sağlıklı ömür olsun. bozma moralini

Canim diyelimki 2 ay beklemedin ve olduya gebe kaldin hamilelik boyunca acaba mi diye düsünmektense beklemek daha iyidir.

Kuzum o kadar az bi sperimle yapildiki asilama 0.3 yani sen dusun bn bi mucize bkledim olmadi iste artik birakiorum herseyi salcam gitsin olursu olur olmazsa takilirim iste napam ts ederm
Kız benim aldığım macunun erkek için olanıda var galiba lokman hekimden araştır onu bi kuzum

Kuzum 2 ay uzun bi süre değil hem daha iyi olur senin içinde belki

Güzel şeyler olmadan önce en kötüsü olmak zorundadır bunu asla unutma

Teşekkür ederim canım benim inşallah sende görürsün merak etme 6+4 canım şuan bi hafta önce gittiğimde gözükmemişti ☺
Ayy çok güzelll kuzuu demekki geç oluşabiliyo kese benimde senin gibi demekkiii ay sevindim yaaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…