Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yok cnm yasamadim cok sukur. Sende kizamik veya kizamikcik gibi hastaliklar var mi yok mu gecirdin mi gecirmedin mi diye bakiolr

Anladım canım sen daha iyi bilirsin tabi hayırlısı olsun inşallah

Ben de toxoplazma negatif ,çok dikkatlı olmalıyız,gebelık boyuncada tekrarlanıyormu ki bu test

Canım ben çikolata kistim için ilaçlı mr a girmiştim ama bana doktorum dememişti boyle birşey. Sen doktorunu dinle.

aynen kuzum o da öyle söyledi
Haberin de olmayabilir ki sen daha yumurtlama dönemine yeni giriyorsun hiçbirşey olmaz dedi
Yine de onun dediği gibi 7 gün dikkat edeyim zaten yumurtlama da kaçacak çünkü o döneme girdim hissediyorum akıntıdan ve ağrımdan
Hatta hafif bi kanama oldu yumurtlama kanaması bazen olur bende belkide çatlamıştır bile
Bu kanama çatlayınca oluyor diye okumuştum
Anladım canım sen daha iyi bilirsin tabi hayırlısı olsun inşallah
Senin de yumurtlaman başlar kuzum yakında
Güzel haberler vereceğini hissediyorum bu ay ben

Boyle işte kızlar varmı yaptıran bunu

Eklentiler

• Screenshot_20191029_212856.webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 22
Hayır canım ya kotu,hamılelık boyunca çok risklı.çiğ et yememen dokunmsman gerekıyo.tüm sebze meyveyı sirkelı suda yıkaman gerekıyo.kedilerden kuslardan uzak durmsn gerekıyo vs ..
Yaa benimde negstif yazıyo ben dikkat ediyorum zaten et eldivenle dogru yorum işlenmiş et yemiyorum meyvelere sebzelere dikkat etmiyorum ama.

Boyle işte kızlar varmı yaptıran bunu
Toxoplazmayı bılıyorum,benim dr negatif senin gibi.Sen bu virusu bu yasına kadar hiç almamıssın canım .gecmısınde bikere alan bagısıklık kazanıyor.biz almadıgımız için hamılelıkte alma ihtımalımız var .bu da işte çiğ etten kedi kakasından vs gecıyo

Hyr özur dileme bn kndim yaptim herseyi ve iim gercekten esimlede konustum ve bugun bni zorla kan icin goturdu ailemde baski yapti nys orda anladim kndide soledi bn eminim var bisey die cirpinip durdu tum gun haklisiniz sanirim biraz alinganim su an iim ve 2 cikmis kan sonucum doktor bugun 9 gun cok erken yukseklebilir biraz daha bkleyin ve kan versin demis bilmiorum artik cokda umursamiorum ve ts ederm tam tersi cok mutlu oldum yanmda olmana oyuzden uzulme bnm icin

Kıız 2 mi çıktı hadi bakalım yükselir inşallahhh

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…