Heheheheh arapatı gibiyim :)))) kuzu ama benim geç döllenme sanırııım senden geç doğurucam muhtemelen :))
Yarın geldiğinde bize de haber ver canımYok ya kese yi bile zor gördü makina eski idi baya. Yarın gitcem bakalım ne diyecekler
Yok cnm yasamadim cok sukur. Sende kizamik veya kizamikcik gibi hastaliklar var mi yok mu gecirdin mi gecirmedin mi diye bakiolrFatmacım bu anri rubella tokplozma falan varya bunlar da sorun yaşadınmı. Ben agustosta yaptırmıştım bunları doktor istemişti daha dogrusu. Bunlar ne için yapılıyor birde. Acaba hamilelikteki ayrı mu yapılıyor.
Aşın var demişti bana doktorYok cnm yasamadim cok sukur. Sende kizamik veya kizamikcik gibi hastaliklar var mi yok mu gecirdin mi gecirmedin mi diye bakiolr
Soylerim canım inşallahYarın geldiğinde bize de haber ver canım
Halâ koruyuculugu varsa sorun olmuo . Benm de halâ etkisi varmis. Sorun yok cok sukurAşın var demişti bana doktor
Aynen canım benimmm iyi hisset hepAynen kuzu ben bebeğimi hissediyorum ya önemli olanda bu benim için
Anladım canım sen daha iyi bilirsin tabi hayırlısı olsun inşallahÇok haklısın canım gerçekten böyle düşünmek bana iyi geldi daha iyi hissediyorum kendimi
Haklısın kuzum hem bu fikirden de uzaklaşmış olurum biraz
Tam yumurtlama dönemindeydim sonra çektirsem de olmazdı illaki çekilecekti
Kuzum yağ bezesi gibi şeyler varmış büyüyüp büyümediğine bakılacak 3-4 senedir gitmiyodum bi değerim yüksek çıktı kan testimde o yüzden mecburen çektirdim
şimdi kadın doğum uzmanıma sordum kızlar aslında 1 hafta bile yeterli dedi ama ben yine de diğer aya kadar koruncam
İyi bari canım. Cok şükür yine isterler sanırım kalp atışını duyalım daHalâ koruyuculugu varsa sorun olmuo . Benm de halâ etkisi varmis. Sorun yok cok sukur
Ben de toxoplazma negatif ,çok dikkatlı olmalıyız,gebelık boyuncada tekrarlanıyormu ki bu testFatmacım bu anri rubella tokplozma falan varya bunlar da sorun yaşadınmı. Ben agustosta yaptırmıştım bunları doktor istemişti daha dogrusu. Bunlar ne için yapılıyor birde. Acaba hamilelikteki ayrı mu yapılıyor.
İyi bişeymi negstif olmasıBen de toxoplazma negatif ,çok dikkatlı olmalıyız,gebelık boyuncada tekrarlanıyormu ki bu test
Canım ben çikolata kistim için ilaçlı mr a girmiştim ama bana doktorum dememişti boyle birşey. Sen doktorunu dinle.
Senin de yumurtlaman başlar kuzum yakındaAnladım canım sen daha iyi bilirsin tabi hayırlısı olsun inşallah
Hayır canım ya kotu,hamılelık boyunca çok risklı.çiğ et yememen dokunmsman gerekıyo.tüm sebze meyveyı sirkelı suda yıkaman gerekıyo.kedilerden kuslardan uzak durmsn gerekıyo vs ..İyi bişeymi negstif olması
Yaa benimde negstif yazıyo ben dikkat ediyorum zaten et eldivenle dogru yorum işlenmiş et yemiyorum meyvelere sebzelere dikkat etmiyorum ama.Hayır canım ya kotu,hamılelık boyunca çok risklı.çiğ et yememen dokunmsman gerekıyo.tüm sebze meyveyı sirkelı suda yıkaman gerekıyo.kedilerden kuslardan uzak durmsn gerekıyo vs ..
Toxoplazmayı bılıyorum,benim dr negatif senin gibi.Sen bu virusu bu yasına kadar hiç almamıssın canım .gecmısınde bikere alan bagısıklık kazanıyor.biz almadıgımız için hamılelıkte alma ihtımalımız var .bu da işte çiğ etten kedi kakasından vs gecıyoBoyle işte kızlar varmı yaptıran bunu
Hyr özur dileme bn kndim yaptim herseyi ve iim gercekten esimlede konustum ve bugun bni zorla kan icin goturdu ailemde baski yapti nys orda anladim kndide soledi bn eminim var bisey die cirpinip durdu tum gun haklisiniz sanirim biraz alinganim su an iim ve 2 cikmis kan sonucum doktor bugun 9 gun cok erken yukseklebilir biraz daha bkleyin ve kan versin demis bilmiorum artik cokda umursamiorum ve ts ederm tam tersi cok mutlu oldum yanmda olmana oyuzden uzulme bnm icinCanım öncelikle özür dilerim çünkü iğne etkisiyle yalancı pozitif çıkabileceğini düşünemedim ve dün çok sevindim, fazlasıyla da sana yansıttım bunu. Yapmasaydım, içimde tutsaydım iyiydi. Belki şu an yasadigin uzgunlukte benim de payım büyük çünkü dün çok yükseldik.
Eşine kızgınlığını anlayabiliyorum ama bu konuşmayı çok sert ve kırıcı yapmamaya çalış çünkü bu öfkenin içinde senin hayal kirikligin ve aldığın hormonların etkisi de var. Sakin davranması aslında yerinde olmuş çünkü duygularını ve isteğini çok belli etseydi sen şimdi bir de onun için üzülecektin. Eşinin tedavi edilmeye ihtiyacı olmadığını bilerek yazıyorum bunu, sonuçları iyi olduğu için. Ama kismet değilmiş, şu an zamanı değilmiş ki istenmeyecek aksilikler olmuş işte. Tabi bundan sonra daha çok dikkat ederse iyi olur. Şu durum bile aslında heyecan yaptığını, çok istediğini ve strese girdiğini gösteriyor. O yüzden aksilikler olmuş büyük ihtimalle.
Allah en hayırlı zamanda kulaklarımızı doldursun inşallah. Çok üzme kendini lütfen. Tekrar özür dilerim.
Kız bu be ben anlamadımBoyle işte kızlar varmı yaptıran bunu
Haklisin Amin kuzucumDaha ii ol cnm. Sen de uzulmeinsanlk hali iste illa ki modumuz dusuyor. Allh sagligimzdan etmesin.
Kıız 2 mi çıktı hadi bakalım yükselir inşallahhhHyr özur dileme bn kndim yaptim herseyi ve iim gercekten esimlede konustum ve bugun bni zorla kan icin goturdu ailemde baski yapti nys orda anladim kndide soledi bn eminim var bisey die cirpinip durdu tum gun haklisiniz sanirim biraz alinganim su an iim ve 2 cikmis kan sonucum doktor bugun 9 gun cok erken yukseklebilir biraz daha bkleyin ve kan versin demis bilmiorum artik cokda umursamiorum ve ts ederm tam tersi cok mutlu oldum yanmda olmana oyuzden uzulme bnm icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?