Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neyin nolucağı hiç belli olmaz be canım :) ağlamaa piçaklarım seni gül hep
Ay kiz aglayamiom bile garibim esim hala yukselir umudu var bide adama iskemce cektirdim ay cok zevkliydi gun icinde ruh halim degisio surekli cok sabretti ohh intikamimi aldim

Ay kiz aglayamiom bile garibim esim hala yukselir umudu var bide adama iskemce cektirdim ay cok zevkliydi gun icinde ruh halim degisio surekli cok sabretti ohh intikamimi aldim
Hahahah yazıktır yazıık

Kızlar yumurtlama günüm geçti , 2 gün önce çatlama oldu az önce de çok az kahverengi bir akıntı geldi bunun ne olduğunu bilen var mı kasıklarım ağrıyor

Kızlar yumurtlama günüm geçti , 2 gün önce çatlama oldu az önce de çok az kahverengi bir akıntı geldi bunun ne olduğunu bilen var mı kasıklarım ağrıyor
Kuzum yumurtlama akıntısı o bendede olmuştu sanırım öncelerde

Catladiginda da bazen lekelenme oluomus kuzum gerci yerlesmede olabilir bilmiom artik belirtilerede guvenim yok

Kızlar benim bat 3 kasim dı .benim gelmeyesice reglim sabah saatlerinde gelmeye başladi .sagolsun her ay 4 gün erken geliyor. Gecikme zevkini bile yasatmiyor. 10gün sürer biter.

Kuzum ben sana söylemedimmi 10 11 12 gunlerde cikan pozitifligede negatifligede güvenme diye. Insallah artar degerin. Yüzun güler

Kızlar benim bat 3 kasim dı .benim gelmeyesice reglim sabah saatlerinde gelmeye başladi .sagolsun her ay 4 gün erken geliyor. Gecikme zevkini bile yasatmiyor. 10gün sürer biter.
Benim bat 1 Kasım di bu ay umutlanmıştım sanki belirtiler falan var gibi geldi sağolsun umut bile vermemek icin 2 saat önce gelmeye başladı. İki saattir içim çıktı ağlamaktan. Çocuk mocuk yüzü göremicem ben iyice anladım

Ciddimsn cnm ya bnm cok agriyolar azda buyudu sanki neden agrirki annm diyoki kizi olan insanin gogusu buyur dyo
Bu iddiayı çürüteyim Benim oğlum var ona hamileliğimde şüphe duymamı sağlayan göğüs ağrımdı ama ağrıdan ziyade müthiş bi acı üstümü bile değişemiyordum onu geç kollarım değse acıyordu ne zaman geçti hatırlamıyorum tam ama 2 ay içerisinde geçti sanırım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…