Ay kiz aglayamiom bile garibim esim hala yukselir umudu var bide adama iskemce cektirdimNeyin nolucağı hiç belli olmaz be canım :) ağlamaa piçaklarım seni gül hep
Hahahah yazıktır yazııkAy kiz aglayamiom bile garibim esim hala yukselir umudu var bide adama iskemce cektirdimay cok zevkliydi gun icinde ruh halim degisio surekli cok sabretti ohh intikamimi aldim
Kuzum yumurtlama akıntısı o bendede olmuştu sanırım öncelerdeKızlar yumurtlama günüm geçti , 2 gün önce çatlama oldu az önce de çok az kahverengi bir akıntı geldi bunun ne olduğunu bilen var mı kasıklarım ağrıyor
Yaa iyi o zaman canım korktum ben de daha önce olmamıştıKuzum yumurtlama akıntısı o bendede olmuştu sanırım öncelerde
Catladiginda da bazen lekelenme oluomus kuzum gerci yerlesmede olabilir bilmiom artik belirtilerede guvenim yokKızlar yumurtlama günüm geçti , 2 gün önce çatlama oldu az önce de çok az kahverengi bir akıntı geldi bunun ne olduğunu bilen var mı kasıklarım ağrıyor
Normal canım rahat ol değerlendir :))Yaa iyi o zaman canım korktum ben de daha önce olmamıştıyani akıntı oluyordu da kahverengi değildi hiç
Değerlendiremem kocam yanımda yokNormal canım rahat ol değerlendir :))
Catladiginda da bazen lekelenme oluomus kuzum gerci yerlesmede olabilir bilmiom artik belirtilerede guvenim yok
Hyr özur dileme bn kndim yaptim herseyi ve iim gercekten esimlede konustum ve bugun bni zorla kan icin goturdu ailemde baski yapti nys orda anladim kndide soledi bn eminim var bisey die cirpinip durdu tum gun haklisiniz sanirim biraz alinganim su an iim ve 2 cikmis kan sonucum doktor bugun 9 gun cok erken yukseklebilir biraz daha bkleyin ve kan versin demis bilmiorum artik cokda umursamiorum ve ts ederm tam tersi cok mutlu oldum yanmda olmana oyuzden uzulme bnm icin
Ben hiç göğüsle ilgili bi sıkıntı yaşamadım kızımda da bunda da ne hassaslaşma ne Ağrı olduKizlar bisey sorumcm tam bes haftalik benim bebisim fakat benim goguslerm hala cok agriyo canimi yakiyor nezaman gecer benm gbi olan varmi aranzda
Benim bat 1 Kasım di bu ay umutlanmıştım sanki belirtiler falan var gibi geldi sağolsun umut bile vermemek icin 2 saat önce gelmeye başladı. İki saattir içim çıktı ağlamaktan. Çocuk mocuk yüzü göremicem ben iyice anladımKızlar benim bat 3 kasim dı .benim gelmeyesice reglim sabah saatlerinde gelmeye başladi .sagolsun her ay 4 gün erken geliyor. Gecikme zevkini bile yasatmiyor. 10gün sürer biter.
Hayır olsun inşallah amin çokça aminGünaydın kizlarr yenı umutlar ile uyandım bugun nıyese ıcımde bu ay mutluluk var insallah guzel olacakhamilelikte guzel haber alanlar hayırlı ugurlu olsun tez zamandaisteyen herkeze banada Rabbim nasip eder inşallah
Insallah ya normalmi agri olmasiBikac hafta daha agrir gecer
Ciddimsn cnm ya bnm cok agriyolar azda buyudu sanki neden agrirkiBen hiç göğüsle ilgili bi sıkıntı yaşamadım kızımda da bunda da ne hassaslaşma ne Ağrı oldu
Bu iddiayı çürüteyimCiddimsn cnm ya bnm cok agriyolar azda buyudu sanki neden agrirkiannm diyoki kizi olan insanin gogusu buyur dyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?