Hamilelikte istenio illaki. Kalp atisini da 2 3 haftya rahat duyarsin hic acele etmeİyi bari canım. Cok şükür yine isterler sanırım kalp atışını duyalım da
Konustuk sknti yok tamtersi bugun bnden panikti yanilmisim cok alinganlik yapmisim sorun yok yaniUmarım anlayışla karşılar
Tmm bakarim ts ederm cnm bnmKız benim aldığım macunun erkek için olanıda var galiba lokman hekimden araştır onu bi kuzum
Ewt biliorum ama inatci ve hemencik olsun istedigim icin boleyim ya tezcanliGüzel şeyler olmadan önce en kötüsü olmak zorundadır bunu asla unutma
Inslllhh yukselirrr degerinEwt biliorum ama inatci ve hemencik olsun istedigim icin boleyim ya tezcanli
İnşallah canım bugün 10.gün daha vardır yumurtlamaya ama ben takmıcam düşğnmüyorum artık psikoloji dalan kalmıyor ya yoruldum gibi yani. Ama inşallah olur tabiki umarım canım sağolaynen kuzum o da öyle söyledi
Haberin de olmayabilir ki sen daha yumurtlama dönemine yeni giriyorsun hiçbirşey olmaz dedi
Yine de onun dediği gibi 7 gün dikkat edeyim zaten yumurtlama da kaçacak çünkü o döneme girdim hissediyorum akıntıdan ve ağrımdan
Hatta hafif bi kanama oldu yumurtlama kanaması bazen olur bende belkide çatlamıştır bile
Bu kanama çatlayınca oluyor diye okumuştum
Senin de yumurtlaman başlar kuzum yakında
Güzel haberler vereceğini hissediyorum bu ay ben
Ewtde 2.0 ne kiz cok dusuk nasil yukselcek o mumkun degil hic zerre hefes kalmadi hatta ankara havasini acip yarin oynayarak tum gun su gibi olana kadar temizlik yapmayi dusunuom o denliyim yaniKıız 2 mi çıktı hadi bakalım yükselir inşallahhh
Hic sanmiorum kuzum ya zaten cok aglamisim tek damla yas bile yok gozumdeInslllhh yukselirrr degerin
Bende öyleyim her istediğim hemen olsun isterdim hep ama bebek düşünmeye başladığımdan beri olmadığını gördükça sabretmeyi öğrendim her istenen şeyin hemen olamadığını gördüm ve en en güzelide işimi Allaha bıraktım çünkü hep şuna inandım mutlaka Rabbim benim için güzel bişeyler hazırlıyor dedim şuan hala o kafadayım sende sal gitsiiiN senin olan sana gelicek nasıl olsa buna nasip diyoruzEwt biliorum ama inatci ve hemencik olsun istedigim icin boleyim ya tezcanli
Ama kuzu yani söylemicektim aslındada negatifte 0.100 çıkıyor benim bildiğim 2 ye kadar yükselmiş daha çok yükselmiceğinide bilemeyiz ne biliyim düşüncem bu yöndeEwtde 2.0 ne kiz cok dusuk nasil yukselcek o mumkun degil hic zerre hefes kalmadi hatta ankara havasini acip yarin oynayarak tum gun su gibi olana kadar temizlik yapmayi dusunuom o denliyim yani
İnşallah vardır,inşallah yükselir değer sağlıklı bir şekilde. Yoksa da en kısa ve en hayırlı zamanda olur inşallah. Neden bilmiyorum ama kendime istediğim kadar istiyorum senin de hamile olmanı.Hyr özur dileme bn kndim yaptim herseyi ve iim gercekten esimlede konustum ve bugun bni zorla kan icin goturdu ailemde baski yapti nys orda anladim kndide soledi bn eminim var bisey die cirpinip durdu tum gun haklisiniz sanirim biraz alinganim su an iim ve 2 cikmis kan sonucum doktor bugun 9 gun cok erken yukseklebilir biraz daha bkleyin ve kan versin demis bilmiorum artik cokda umursamiorum ve ts ederm tam tersi cok mutlu oldum yanmda olmana oyuzden uzulme bnm icin
Ts ederm en ii motive edici konusma buydu guzlmis dusunucem dediklerinj kuzucumBende öyleyim her istediğim hemen olsun isterdim hep ama bebek düşünmeye başladığımdan beri olmadığını gördükça sabretmeyi öğrendim her istenen şeyin hemen olamadığını gördüm ve en en güzelide işimi Allaha bıraktım çünkü hep şuna inandım mutlaka Rabbim benim için güzel bişeyler hazırlıyor dedim şuan hala o kafadayım sende sal gitsiiiN senin olan sana gelicek nasıl olsa buna nasip diyoruz
Ayy kiz yukselirsede nasip napam walla halay cekcek durumdayim pskolojm bozulduAma kuzu yani söylemicektim aslındada negatifte 0.100 çıkıyor benim bildiğim 2 ye kadar yükselmiş daha çok yükselmiceğinide bilemeyiz ne biliyim düşüncem bu yönde
Tahmin edebiliorum cnm bnm ts ederm cok mutlu ettin insallah isteyen herkezin olur saglikli hayirli yawrulariİnşallah vardır,inşallah yükselir değer sağlıklı bir şekilde. Yoksa da en kısa ve en hayırlı zamanda olur inşallah. Neden bilmiyorum ama kendime istediğim kadar istiyorum senin de hamile olmanı.
Ha şöyle yaa hiç bir şeye garantimiz yok inan bana hele ben ne kadar üzdüm kendimi eve kapandım her yer karanlık olsun istedim düşün 4 ay boyunca her gittiğim doktor bana farklı bi sorun söyledi ay düşünmek bile istemiyorumTs ederm en ii motive edici konusma buydu guzlmis dusunucem dediklerinj kuzucum
Ayy kiz yukselirsede nasip napam walla halay cekcek durumdayim pskolojm bozuldu
Çekmeden yerinde otur efendi efendi
Ama hamissin sonucda mutlu sonHa şöyle yaa hiç bir şeye garantimiz yok inan bana hele ben ne kadar üzdüm kendimi eve kapandım her yer karanlık olsun istedim düşün 4 ay boyunca her gittiğim doktor bana farklı bi sorun söyledi ay düşünmek bile istemiyorum
Neyin nolucağı hiç belli olmaz be canım :) ağlamaa piçaklarım seni gül hepAma hamissin sonucda mutlu son
Napiyim suyum bitmis aglayamiom
Bikac hafta daha agrir gecerKizlar bisey sorumcm tam bes haftalik benim bebisim fakat benim goguslerm hala cok agriyo canimi yakiyor nezaman gecer benm gbi olan varmi aranzda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?