Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnşallah canım bugün 10.gün daha vardır yumurtlamaya ama ben takmıcam düşğnmüyorum artık psikoloji dalan kalmıyor ya yoruldum gibi yani. Ama inşallah olur tabiki umarım canım sağol

Kıız 2 mi çıktı hadi bakalım yükselir inşallahhh
Ewtde 2.0 ne kiz cok dusuk nasil yukselcek o mumkun degil hic zerre hefes kalmadi hatta ankara havasini acip yarin oynayarak tum gun su gibi olana kadar temizlik yapmayi dusunuom o denliyim yani

Ewt biliorum ama inatci ve hemencik olsun istedigim icin boleyim ya tezcanli
Bende öyleyim her istediğim hemen olsun isterdim hep ama bebek düşünmeye başladığımdan beri olmadığını gördükça sabretmeyi öğrendim her istenen şeyin hemen olamadığını gördüm ve en en güzelide işimi Allaha bıraktım çünkü hep şuna inandım mutlaka Rabbim benim için güzel bişeyler hazırlıyor dedim şuan hala o kafadayım sende sal gitsiiiN senin olan sana gelicek nasıl olsa buna nasip diyoruz

Ewtde 2.0 ne kiz cok dusuk nasil yukselcek o mumkun degil hic zerre hefes kalmadi hatta ankara havasini acip yarin oynayarak tum gun su gibi olana kadar temizlik yapmayi dusunuom o denliyim yani
Ama kuzu yani söylemicektim aslındada negatifte 0.100 çıkıyor benim bildiğim 2 ye kadar yükselmiş daha çok yükselmiceğinide bilemeyiz ne biliyim düşüncem bu yönde

İnşallah vardır,inşallah yükselir değer sağlıklı bir şekilde. Yoksa da en kısa ve en hayırlı zamanda olur inşallah. Neden bilmiyorum ama kendime istediğim kadar istiyorum senin de hamile olmanı.

Ts ederm en ii motive edici konusma buydu guzlmis dusunucem dediklerinj kuzucum

Kizlar bisey sorumcm tam bes haftalik benim bebisim fakat benim goguslerm hala cok agriyo canimi yakiyor nezaman gecer benm gbi olan varmi aranzda

Ama kuzu yani söylemicektim aslındada negatifte 0.100 çıkıyor benim bildiğim 2 ye kadar yükselmiş daha çok yükselmiceğinide bilemeyiz ne biliyim düşüncem bu yönde
Ayy kiz yukselirsede nasip napam walla halay cekcek durumdayim pskolojm bozuldu

İnşallah vardır,inşallah yükselir değer sağlıklı bir şekilde. Yoksa da en kısa ve en hayırlı zamanda olur inşallah. Neden bilmiyorum ama kendime istediğim kadar istiyorum senin de hamile olmanı.
Tahmin edebiliorum cnm bnm ts ederm cok mutlu ettin insallah isteyen herkezin olur saglikli hayirli yawrulari

Ts ederm en ii motive edici konusma buydu guzlmis dusunucem dediklerinj kuzucum
Ha şöyle yaa hiç bir şeye garantimiz yok inan bana hele ben ne kadar üzdüm kendimi eve kapandım her yer karanlık olsun istedim düşün 4 ay boyunca her gittiğim doktor bana farklı bi sorun söyledi ay düşünmek bile istemiyorum

Ama hamissin sonucda mutlu son
Napiyim suyum bitmis aglayamiom

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…