Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Öyle deme canim insallah yakinda kucagin dolar. Herkesin sınavi ayri

Hadi cnmm inanamiyorummm1 ay daha cekicem ozmn desenee benmde cok canim yaniyor esime bilezor sariliyorum bnm oleee pff

Gerci bebisim icin raziyim sukur

Ciddimsn cnm ya bnm cok agriyolar azda buyudu sanki neden agrirki ☺annm diyoki kizi olan insanin gogusu buyur dyo
Valla canım hayırlısı olsun artık napalım kızım olmuştu Ağrı felan olmadı ama büyüdü evet tabi abartılacak kadar da değil azcık

Amin canim insallah insallah en tirstgm dogum anı nese dha cok var hazrlarm kendmi ozamana

Kizlar siz kontrole nekadar sıklıkta gidiyosunuz ve ozelemi develetemi gidiyosnz nasil oluyor isleriniz ben develete gttim esimi yanima almadilar ultrasn kagidi verdi doktora dyormki kese nerde hani nerdn bilim anliyim ben bana dediki asagidaki siyaklik sinir oldm bnden genel tetkik amacli kan ve idrar istedi ama yetisemedm saatine snra kalp atisina eldigin zaman kayit acar verirsm tahlilleri dedi bn smdi ozele gtsem bende kan idrar isterlermis acaba isterlerse tahlili devlette yaptirim ozele gidim sizcee

Oyle yap git cnm egerki ozeldekı doktor anlayışı ıse kabul ediyor ama para goz ıse seninkileri falan yeniden istiyor ki oda para

Ben hep özele gidiyorum genelde 3 haftada 1, çoğu doktor bakar bence tahlillere bi sorun olacağını sanmiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…