- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
Benim bat 1 Kasım di bu ay umutlanmıştım sanki belirtiler falan var gibi geldi sağolsun umut bile vermemek icin 2 saat önce gelmeye başladı. İki saattir içim çıktı ağlamaktan. Çocuk mocuk yüzü göremicem ben iyice anladım
Hadi cnmm inanamiyorummmBu iddiayı çürüteyimBenim oğlum var ona hamileliğimde şüphe duymamı sağlayan göğüs ağrımdı ama ağrıdan ziyade müthiş bi acı üstümü bile değişemiyordum onu geç kollarım değse acıyordu ne zaman geçti hatırlamıyorum tam ama 2 ay içerisinde geçti sanırım ☺
Gerci bebisim icin raziyim sukurBu iddiayı çürüteyimBenim oğlum var ona hamileliğimde şüphe duymamı sağlayan göğüs ağrımdı ama ağrıdan ziyade müthiş bi acı üstümü bile değişemiyordum onu geç kollarım değse acıyordu ne zaman geçti hatırlamıyorum tam ama 2 ay içerisinde geçti sanırım ☺
Geçiyor canım Allah bununla sınırlasın inşallahGerci bebisim icin raziyim sukur❤
Valla canım hayırlısı olsun artık napalım kızım olmuştu Ağrı felan olmadı ama büyüdü evet tabi abartılacak kadar da değil azcıkCiddimsn cnm ya bnm cok agriyolar azda buyudu sanki neden agrirki ☺annm diyoki kizi olan insanin gogusu buyur dyo
Agrisalar suclular agrimasalar suclularInsallah ya normalmi agri olmasi
Amin hayırlısı inşallah 21gün var inşallah guzel haberler İcin geri sayımHayır olsun inşallah amin çokça amin
Hmm aynn canm hayrlisi olsn dayancam artikValla canım hayırlısı olsun artık napalım kızım olmuştu Ağrı felan olmadı ama büyüdü evet tabi abartılacak kadar da değil azcık
Hic sorma canim yaa olede bolede suclularAgrisalar suclular agrimasalar suclulargayet norml tabiki. Bebik varsa sut olmaya da baslamasi lazm dimiii
Bikac hafta sonra agrisi gider dolmya sismeye dewm eder
Amin canim insallahGeçiyor canım Allah bununla sınırlasın inşallah ☺ Benim çok rahat geçti son aylar sadece tuhaf şey yaşadım onun haricinde çok rahat geçti inşallah herkesin öyle rahat geçer. Doğumuda kolay olur inşallah ☺
Bncede bos wer bnde bosweriom skldim artik degisik belirtiler yasioz bos cikiobenim de her ay hamilelik belirtisi yaşıyorum o yüzdenn saldım artık, ama yerleşme için çok erkendir canım heveslenmem
Wallla ne guzl bnm her ay gecio artik onuda takmiom da sinir bozucu yinedeKızlar benim bat 3 kasim dı .benim gelmeyesice reglim sabah saatlerinde gelmeye başladi .sagolsun her ay 4 gün erken geliyor. Gecikme zevkini bile yasatmiyor. 10gün sürer biter.
Hic sanmm cnm bnm bn umidimi cokdan kestim darisi dier annislere insallah ne diyimKuzum ben sana söylemedimmi 10 11 12 gunlerde cikan pozitifligede negatifligede güvenme diye. Insallah artar degerin. Yüzun güler
AmiiiiinGünaydın kizlarr yenı umutlar ile uyandım bugun nıyese ıcımde bu ay mutluluk var insallah guzel olacakhamilelikte guzel haber alanlar hayırlı ugurlu olsun tez zamandaisteyen herkeze banada Rabbim nasip eder inşallah
Oyle yap git cnm egerki ozeldekı doktor anlayışı ıse kabul ediyor ama para goz ıse seninkileri falan yeniden istiyor ki oda paraKizlar siz kontrole nekadar sıklıkta gidiyosunuz ve ozelemi develetemi gidiyosnz nasil oluyor isleriniz ben develete gttim esimi yanima almadilar ultrasn kagidi verdi doktora dyormki kese nerde hani nerdn bilim anliyim ben bana dediki asagidaki siyaklik sinir oldm bnden genel tetkik amacli kan ve idrar istedi ama yetisemedm saatine snra kalp atisina eldigin zaman kayit acar verirsm tahlilleri dedi bn smdi ozele gtsem bende kan idrar isterlermis acaba isterlerse tahlili devlette yaptirim ozele gidim sizcee
Amiiiiin
Ben hep özele gidiyorum genelde 3 haftada 1, çoğu doktor bakar bence tahlillere bi sorun olacağını sanmiyorumKizlar siz kontrole nekadar sıklıkta gidiyosunuz ve ozelemi develetemi gidiyosnz nasil oluyor isleriniz ben develete gttim esimi yanima almadilar ultrasn kagidi verdi doktora dyormki kese nerde hani nerdn bilim anliyim ben bana dediki asagidaki siyaklik sinir oldm bnden genel tetkik amacli kan ve idrar istedi ama yetisemedm saatine snra kalp atisina eldigin zaman kayit acar verirsm tahlilleri dedi bn smdi ozele gtsem bende kan idrar isterlermis acaba isterlerse tahlili devlette yaptirim ozele gidim sizcee
Ben de seninle aynı fikirdeyim kuzumBncede bos wer bnde bosweriom skldim artik degisik belirtiler yasioz bos cikiosimdiye 10 kere dogurduydum
Hadi hayırlısı kuzum güzel haberlerini bekliyorumBen bu sefer dogal yonlere yoneldım egerki bu seferde olmazsa bir sure ara verecgm kızlar şafak 21
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?