Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ama ben 2020 eylülde hamile kalmak istiyorum çünkü doktorum öyle dedi ve eşim şimdilik no diyor

Nanaaaaaa hoşgeldin çiçeğimmm buralar çiçek oldu geldin valla topiğimiz sessizleşti bende pek aktif olmadım okudum hep gitme bidahaaa
Hosbuldum cicegimmmmm yaaa ne tatlısın tesekkür ederim
Bikacgün daha olmayacam sonra temelli buradayım cicegim su batlarını satlarını hele herkesler bir söylesin

cileklilimonata L Loriklorik Fit mutlu anne Andyou A Antoryum123 M Matrakhatun

ciceklerim son durumlarınız neler hele bilgi verinde bir gideyim

N Nana Ana nanacım hoş geldin canım sen yokken buralar çok ıssız ben de okuyup çıkıyorum çoğu kez

İki gündür ovu böyle çıkıyor ama pik değil tabiki

Eklentiler

• IMG_20191109_133522.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 26
Bekliycem canım biraz daha hiç içimden gelmiyor salı eşim yola gidiyor insAllah hala olmazsam o zmn falan veririm kan insAllah sürpriz olur varsa
Var gibi geldi bana insallah süpriz olur dedigin gibi kuzum cok sevinirim ne zaman gönlünden gecerse ozaman yap peki

Haftaiçi 7:30da uyanıyorum, erken yatma alışkanlığım olmadığından uykusuz kalıyorum hep.. uyumayı çok severim yoksa ☺
Bende onu bi yapamıyorum ne kadar gec yatarsam okadar gec kalkıyorum sana biraz bulastırabilirim bu huyumu istersen

Bende onu bi yapamıyorum ne kadar gec yatarsam okadar gec kalkıyorum sana biraz bulastırabilirim bu huyumu istersen
Yok kız ben çalıştığım için mecbur uyanıyorum yoksa kalkar mıyım hiç o saatte uyku benim için vazgeçilmez, haftasonları eşim hazırlar kahvaltıyı yoksa kendisi ve kızım aç kalır benim uyanmamı beklerlerse

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…